Spaarrente.nl > Blog > Belastingteruggave

Belastingteruggave

Door Redactie Spaarrente.nl  | 04 april 2023  | (1032 reacties)

De jaarlijkse belastingaangifte is voor veel mensen een vervelend klusje. Maar de uitkomst is voor veel mensen juist positief: zij krijgen geld terug omdat ze gedurende het jaar teveel belasting hebben betaald. Zo’n extraatje is natuurlijk mooi meegenomen. Maar wanneer wordt de belastingteruggave uitbetaald?

Belastingteruggave op spaarrekening storten? Loop geen rente-inkomsten mis en kijk direct bij welke bank je de hoogste spaarrente krijgt. Spaarrente vergelijken

Welke datum belastingteruggave?

Er is geen vast datum waarop de belastingteruggave op je rekening wordt gestort. Wel geldt: hoe eerder je je belastingaangifte indient, hoe eerder je je geld krijgt als je recht heb op belastingteruggave.

Wanneer uitbetaling belastingteruggave volgens Belastingdienst?

De belastingaangifte over 2022 moet vóór 1 mei 2023 bij de Belastingdienst binnen zijn. Heb je vóór 1 april 2023 je aangifte ingediend, dan krijg je uiterlijk 1 juli 2023 een bericht van de Belastingdienst over of je geld terugkrijgt. Als dit het geval is, wordt de teruggave meestal binnen vijf werkdagen uitbetaald. Voorwaarde is wel dat je het goede rekeningnummer hebt doorgegeven aan de Belastingdienst.

Doe je pas na 1 mei 2023 belastingaangifte? Dan krijg je ook pas later je geld terug. De Belastingdienst streeft ernaar om altijd binnen drie maanden na ontvangst van de aangifte de belastingteruggave op je rekening te storten.

Wanneer krijg je belasting terug?

Je krijgt geld terug van de Belastingdienst als je in een jaar meer belasting betaalt hebt dan nodig. Hieronder vind je enkele voorbeelden van gevallen waarin je waarschijnlijk recht hebt op een belastingteruggave.

  • Je bent student en hebt een bijbaan
  • Je bent afgestudeerd in het jaar waarover je aangifte doet en daarna gaan werken
  • Je hebt in het betreffende jaar de AOW-gerechtigde leeftijd behaald
  • Je hebt recht op één of meerdere heffingskortingen.
  • Je mag gebruik maken van één of meerdere aftrekposten, bijvoorbeeld voor de hypotheekrenteaftrek, betaalde lijfrentepremies of specifieke ziektekosten

Wat te doen met belastingteruggave?

Omdat je je belastingteruggave meestal in de zomerperiode krijgt, ligt het voor veel mensen voor de hand het geld te besteden aan een vakantie. Maar je kunt met het geld natuurlijk ook extra aflossen op je hypotheek of andere leningen.

Tip! Zet je je belastingteruggave op een spaarrekening? Dan wil je hier natuurlijk wel de hoogste rente voor krijgen. In dit spaarrenteoverzicht zie je welke bank de beste spaarrente biedt. Kun je het geld voor langere tijd missen dan is een deposito misschien interessant. Vergelijk hier depositorentes voor alle looptijden.

Meer weten over?Lees ook onze andere artikelen over belasting inkomen
Reacties
Joyce 02 september 2014Ik heb belastingaangifte gedaan van meerdere jaren,wordt dat in dit jaar ook van alle jaren uitbetaalt?
Redactie Spaarrente.nl 03 september 2014Dat klopt Joyce, de Belastingdienst keert het bedrag van de laatste aangifte volledig en ineens uit.
ang 21 november 2014Volgendsmij heb ik ná 1 april aangifte gedaan van 2014. Weet dat ik zo''n kleine 800 terug krijg. Zijn nu 7 maanden verder en heb nog steeds niets gehad. Vaak een mail verstuurd maar er staat nu steeds dat de aanvraag in behandeling is.
lena 12 april 2015Vraag ik kreeg altijd netjes 1300 euro terug..Er is niks veranderd in mijn gegevens.Dochter van nog geen 21 jaar woont bij mij heeft een baantje maar verdient te weinig 0 euro contract..En nu krijg ik maar 300 euro terug omdat ik geen alleenstaande ouder korting meer krijgt.
Volgens meisje was alles afgeschaft???


Klopt dit

Ik snap geen kinderkorting omdat zij ouder is dan 18 jaar net 20 Maar dacht ik heb recht op alleenstaande ouder kortingen

Eerst moest ik 16 euro terug betalen totdat het meisje iemand er bij riep * hogeschool leiden en die berekende het en zei 345 euro terug..Snap jij t...?? IK niet hoor
Redactie Spaarrente 13 april 2015Beste Lena,

U kunt hiervoor het beste contact opnemen met de Belastingdienst. Zij kunnen u uitleggen waarom u dit jaar minder geld terugkrijgt dan afgelopen jaren.
sabine 15 april 2015hi wanneer begint de belastingdienst eigenlijk met uitbetalen? ik krijg het meestal eind mei begin juni maar ik lees op diverse forums dat er mensen zijn die in april teruggave binnen hebben!
muis 18 april 2015Klopt op veel forums lees jedat mensen al bericht hebben ontvangen die zelfsnaar 1 maart hebben ingevuld ik heb 1 maart in ochtend verstuurd en nog niks gehoord andere jaren had ik binnen maand al bericht
Redactie Spaarrente 30 april 2015@Sabine en Muis, wanneer de Belastingdienst precies begint met uitbetalen vermelden zij niet op de website. Jullie kunnen het beste contact opnemen met de Belastingdienst als je precies wilt weten wanneer je de teruggave kunt verwachten.
yoni 05 mei 2015ik krijg 3000 euro terug word dat in 1 x uitbetaald?
lucky 07 mei 2015heeft er al iemand belasting teruggave binnen ?
Leo 08 mei 2015Iemand al uitbetaald gekregen? Zelf heb ik 13 maart mijn aangifte verstuurd maar tot op heden nog geen betaling ontvangen.
helga 09 mei 2015Voor welke datum krijg je belatibgsgeld terug als zzper .
Kan daar niks over vinden .
Heb het in februari ingediend
dino 10 mei 2015wij hebben het hier al zo goed in nederland en nog zitten mensen zo moeilijk te doen over B.V. belastingeld. het is allemaal extra en ik heb ook belastingaangifte gedaan en het boeit mij niet veel wanneer ik het krijg.
Chris 11 mei 2015Beste dino fijn dat jij t zo goed hebt maar velen van ons niet. Ik gebruik mn te veel betaalde belasting geld weer om andere gaten te vullen. Maar als je t zo goed hebt laat jouw belasting geld dan zitten joh.
Chris 11 mei 2015En dino, wat bedoel je met extra?? Want t zijn gewoon mn eigen centen hoor!
Ais-Tinq 11 mei 2015Beste Dino,

Mensen die reageren op
deze blog, willen informatie over de belastingsteruggave. Waarom jij het nodig vindt om te melden, dat we het allemaal goed in NL hebben, is erg verdacht.
Ik denk dat je in samenwerking met de Illuminati bent en met de belastingdienst.

Verder krijg ik mijn eigen geld terug, waar ik dus al voor heb gewerkt en rond deze tijd had ik de afgelopn jaren een beschikking al ontvangen, dit jaar niet, dus ben ik, net als anderen benieuwd of iemand hem al heeft.
geesje 12 mei 2015ik heb vandaag de aanslag ontvangen. dus ben benieuwd wanneer ik dan daadwerkelijk mijn geld krijg. meestal is dit ongeveer gelijk als de brief dacht ik ....
apd 13 mei 2015ik heb vandaag ook aanslag ontvangen :P
ik ben benieuwd of het in 5 werkdagen wordt overgemaakt ik houd jullie op de hoogte als ik het binnen heb want ik moet snel een auto kopen
Dick van der Gaag 13 mei 2015Meestal de aantekendatum wordt het gestort, ze hebben het in het nieuws over dat het zelfs iets eerder kan zijn.
esra 14 mei 2015Dino. Wat doe jij op dit forum en hoe ben je hier terecht gekomen als je het zo goed hebt. In ieder geval heb 11 mei de brief gekregen met een dagtekening van 12 mei. Ik denk dat het er maandag opstaat i.v.m hemelvaarts en het weekend.
bianca 14 mei 2015Wanneer hebben jullie het ingevuld? Ik heb 2 maart ingevuld en nog niks gehoord..
rocky 14 mei 2015Hallo ik heb 1 maart het al ingevuld en verstuurd. Vorige jaar 1 april en had mijn geld al op 6 mei gestort maar dit jaar maand eerder ingevuld en nu 14 mei nog steeds niets weet iemand waarom en hoelang het nog kan duren ?
roosje 14 mei 2015Ik heb ook 1 maart aangifte gedaan en nog geen bericht ontvangen...
Cherio 15 mei 2015Vorig jaar had ik een brief gekregen en best laat aangifte gedaan maar op 18 mei kreeg ik het op mijn rekening. En pas dagen later de aanslag ontvangen!

Dit jaar geen brief gekregen maar wel op 3 maart aangifte gedaan. En tot nu toe ook geen brief.... =!
cindy 15 mei 2015Heb het mijne ook 1 maart ingevuld en nog steeds niets gehoord en hoop dat dat wel snel het geval word. Krijg best een leuk centje terug kan ik mijn kinderen hun kamer lekker mee opknappen.
suzan 16 mei 2015ja ik heb ook op 1 maart mijn aangifte gedaan ook nog niks gehoort me vader veel later en die heb het afgelopen vrijdag ontvangen pfff duurt wel lang ja en zeker als je er op moet wachten
pat 16 mei 2015Ik heb 1 april aangifte gedaan en tot nu toe nog niks gehoord! Is dat wel normaal?
pat 16 mei 2015Sorry ik bedoel 1 maart
m 16 mei 2015Die Dino heeft blijkbaar veel frustraties waar wij niks van afweten! Al moet ik zeggen dat het antwoord van Ais-Tinq ook niet gek is

Ik ben iig blij als ik eindelijk mijn belasting geld mag ontvangen. Het is allemaal al genoeg gedonder. Al wacht ik wel al bijna drie maanden. Maar als je wat moet betalen.... nou dan willen ze als je niet belt het dezelfde maan nog! #vermoeiend
water 18 mei 2015Wat een hoop gezeur en gesteun, je krijgt geld terug van de overheid wat loopt iedereen te zeuren. Alsjeblieft mensen, wacht gewoon netjes op je beurt en loop elkaar niet achterna als een kudde schapen naar de klachtenbank. ffs.
wendy 18 mei 2015Water ik snap jou reactie ook niet....
Het is mijn eigen geld wat ik teveel betaald heb.
Dus mogen we misschien klagen?
Daniel 19 mei 2015nog niks ontvangen 1 maart aangifte gedaan rond 09:00. wellicht een idee om volgend jaar massaal maand later aangifte te doen.
Jeroen 19 mei 2015En we wachten nog steeds met spanning af.....opschieten aub
ktje 19 mei 2015Jep nu net met de post de brief ontvangen. Geld staat nog niet op de rekening. Maar daar wacht ik geduldig op... : Limburg
rocky 19 mei 2015Vandaag nog geen brief zelfs op mijn overheid niks in inbox zelfs de belastingdienst gebeld antw voor 1 juli krijg u bericht. Pff geef het op. We kunnen niet anders dan wachtte helaas pindakaas. Succes iedereen.
J. 19 mei 2015Helaas kunnen we inderdaad alleen maar afwachten maar als ze geld van ons krijgen moet het binnen 4 weken betaald zijn. Mensen hier hebben later ingevuld dan mij en hebben het al ontvangen. Vaag maarja wie het laats maalt het eerst heeft belastingdienst leuker kunnen we het niet maken wel moeilijker
pierre 19 mei 2015vandaag bericht gehad over teruggave met dagtekening 20 mei. betekend dat dan dat ze het de 20e ook over maken? weet iemand dit toevallig?
mandy 19 mei 2015Ik had dagtekening 20 mei, en vandaag was het binnen dus pierre het zal er snel zijn.
danielle 20 mei 2015Ik heb samen met mijn fiscaalpartner aangifte gedaan. Hij heeft zijn teruggaaf wel al ontvangen en ik niet. Hebben toch samen aangifte gedaan dus hoe kan het dan dat niet alles tegelijk is afgehandeld?
ktje 20 mei 2015ik had gisteren de brief met dagtekening van vandaag de 20ste dus. Het stond inderdaad vandaag bijgeschreven op mijn rekening!
Jan smit 20 mei 2015Heel vreemd ik heb gisteren ook een brief gehad met dagtekening
Voor de 20ste
Maar staat niks op me rekening
henk 20 mei 2015Dagtekening vorige week voor hemelvaart ontvangen maar nog niks op mijn rekening, klopt dit wel?
Alicia 20 mei 2015Geen brief met dagtekening ontvangen, en niets te zien op Mijn Overheid, maar de teruggaaf stond vanochtend wel op de rekening. Ik woon in provincie Flevoland.
Cherio 21 mei 2015Ben blij dat een gedeelte wel gewoon teruggaaf heeft ontvangen. Mijnes komt denk ik op als een suprise op mijn rekening. Hahaha
Stat 21 mei 2015Ik heb voor 1 april belasting aangifte gedaan. En ik kreeg van 2013 en 2014 terug. Ik heb vorige week van 2013 terug gekregen. Betekend dit dat ik 2014 nog ga krijgen of ??
priscilla 21 mei 2015Ik heb ook in maart aangifte gedaan krijg geld terug maar ook nog niks ontvangen geen brief en ook niet via mijn overheid.nl vorig jaar zelfde tijd aangifte gedaan en toen kreeg ik half mei op me rekening gestort dus hoop nu wel gauw de brief te krijgen
vinny 21 mei 2015Almere
19 maart aangifte net als vorig jaar.
Niks binnen geen post geen overheid.

Vorig jaar 16 mei .
Jeroen 22 mei 2015Brief is gisteren ontvangen dag tekening 2 mei zaterdag dus dus zou wel na het weekend komen. Het is in iedergeval onderweg...DTc
Jeroen 22 mei 201523ste
japie 22 mei 2015nog niks ik en me moeder gelyk in gevult 16 mei ontvangen ik nog geen bericht ge hadt
japie 23 mei 2015nog niks ontvangen iemand wel dan lees ik dat gaag
peter 24 mei 201523 maart ingevuld maar nog niets mogen ontvangen
Jeroen 24 mei 2015Nee nog niet binnen!
2013 al op 6 Mei binnen Pffff
Lucienne 25 mei 2015Op 3 maart opgave van l.b. 2014 gedaan.
Nu : bijna 3 maanden later nog steeds geen
bericht van de belastingdienst.Mijn achternaam begint met een W.als het op alfabet gaat denk ik er over om mijn naam
te laten veranderen met een tussen voegsel.
b.v. Al
socrates 25 mei 2015op 1 maart aangifte gedaan nog niets ontvangen
Sabientje 25 mei 2015Lijkt erop dat mensen die aangifte 1-2-3 maart hebben gedaan nog niets hebben vernomen... Ik zelf ook aangifte gedaan 2 maart en tot op dag van vandaag nog niets vernomen...
billy 26 mei 2015hebben er al mensen die 2 maart aangifte gedaan hebben al bericht gehad ? hier nog niet namelijk
jeroen 26 mei 2015Heb 2 maart aangifte gedaan vorige week brief ontvangen met dag tekening 23ste dus vandaag of morgen staat het op mijn rekening.....
Cherio 26 mei 2015Vorige week 22 mei brief ge kregen. Vandaag teruggaaf ontvangen!
Pim 26 mei 2015Ik ook Vorige week een brief ontvangen van 2013 die van 2014 heb ik nog niet binnen het bedrag wat op de brief van 2013 stond heb ik alleen nog niet binnen.
Pim 26 mei 2015Bij welke bank zit je Cherio ?
inge 26 mei 201523/3 ingevuld maar niets terug nog
Cherio 26 mei 2015Pim, ik heb ING!
japie 26 mei 2015ja ik begrijp het ze moeten is die die 133 mj over maken na eu en ons laten wachten die het hard nodig hebben
Pim 26 mei 2015Hm vreemd Cherio ik heb ook ING en me achternaam begint met een A dus alfabet zal het wel niet zijn denk ik dan hahaha
billy 26 mei 2015vrienden van mij hebben het pas in april gedaan en allemaal al binnen mensen die in begin maart het hebben gedaan moeten denk ik meer geduld hebben
a 26 mei 2015Ik vind dat ze niet er neer moeten zetten dat hoe eerder je invult... er zijn 2 mensen in mijn omgeving die later als ons 1 maart de aangifte ingevuld hebben en die nu alles al terug hebben dik een week a 2.. en wij nog steeds niks.
billy 26 mei 2015ja vind ik ook niet echt normaal maar zal wel zo horen
Cherio 27 mei 2015@ Pim, hahahhaha Uhm denk het dan ook niet want mijn achternaam begint met een P. Maar misschien is het er vandaag? Officieel is het toch 5 dagen na dagtekening?
Pim 27 mei 2015Ja binnen 5 dagen inderdaad @Cherio alleen ik meende ook dat er gezegd werd dat als je die van meerdere jaren invult het bedrag in zijn geheel betaald werd maar ik heb alleen van 2013 nog een brief gehad
Cherio 27 mei 2015@ Pim, volgens moet je van 2013 en 2014 wel los van mekaar zien want las daar ook wel wat van. Maar weet ff niet meer waar. Hopelijk komt de volgende brief snel aan. Beetje krom allemaal, snap heel de volgorde er niet van.
Pim 27 mei 2015@Cherio haha ja ik ga ervan uit dat wanneer je van 2 jaar pakt ze dan ook eerst het huidige jaar pakken :P maar goed mogen al blij zijn dat we uberhaupt wat terug krijgen natuurlijk
denise 27 mei 2015ik heb 2 maart aangifte gedaan brief ontvangen met dagtekening 23-5-2015 maar nog niet ontvangen!
John 27 mei 20151 Maart ingevuld, giateren gekregem. Geen brief binnen of bericht in mijn overheid.
Irene 27 mei 2015Ik heb netjes voor 15 april aangifte gedaan en voor mijn schoonouders ook maar wel later dan mijn eigen aangifte, hoe kan het dat mijn schoonouders het geld al hebben ontvangen en ik nog niks.

Jeroen 27 mei 2015Nog even geduld dan maar pffff
ty 27 mei 2015snap ik ook niks van raar gedoe volgend jaar maar later aangifte doen
Peter 27 mei 2015Hier ook

1 Maart aangifte gedaan. normaal begin Mei op rekening

Maar nu nog steeds niks.

Begin wel te balen
Peter 27 mei 2015Wie heeft er op 1 maart aangifte gedaan en wel al iets gehoord trouwens? Zijn die er uberhaupt wel?
joep 28 mei 2015ik 2 maart gedaan nog niks ontvangen
meissie 28 mei 20152 maart aangifte gedaan en nog niks gehoord.
meissie 28 mei 2015Ze zeggen toch altijd binnen 3 maanden bericht? Dus ben benieuwd dan moet ik deze week wat horen
willy 28 mei 2015Ik heb ook begin maart aangifte gedaan en nog niets gehoord ook geen brief etc.
Dus we wachten nog af, zit niks anders op.
Pim 28 mei 2015Bedrag van aangifte over 2013 stond vandaag inderdaad bijgeschreven en potjandorie wat valt daar in de bus een brief over de aangifte 2014 met als dagtekening morgen 29 mei
patje 28 mei 2015heb dinsdag een definitieve aanslag gekregen met datum 20mei waneer zou dat er ongeveer staan?
anneke 28 mei 2015half februari in gevuld en ook nog niks brrrrrr
Atje 29 mei 201531 maart ingevuld. Nog niks gehoord. Mensen om me heen die het later hebben ingevuld hebben de aanslag of geld al binnen. Beetje krom?
Stat 29 mei 20152014 nog steeds niet ontvangen.
renate 29 mei 2015Kan het dat mijn partner wel al geld heeft ontvangen en ikzelf niet .. Zelfde belastingaangifte gedaan als fiscaal partner?
naom 29 mei 201516 maart aangifte gedaan .. Iedereen heeft al iets gehoord die op de zelfde dag aangifte heeft gedaan, ik nog steeds niks ontvangen
Ineke 29 mei 2015Ik zit zelfs nog te wachten op bericht van mijn aanslag van vorig jaar. Eerst zou ik in oktober 2014 wat horen. Vervolgens kreeg ik een bericht dat ik voor 31 mei 2015 wat zou horen. Vandaag geen bericht gehad, dus enigste kans is nog morgen..

Met aangiftes loopt het inderdaad ook door elkaar. Ik heb 2 maart aangifte gedaan. Mijn ouders wat later en die hebben het weken terug al ontvangen. Mijn zus heeft pas eind april aangifte gedaan en heeft het vandaag al ontvangen.

Vraag me af hoe ze te werk gaan bij de belastingdienst. In ieder geval beginnen ze niet met diegene die als eerste aangifte hebben gedaan.

Wachten nog maar even af, bellen heeft nog geen zin. Maar ben wel benieuwd naar de status van mijn aangifte. Jammer dat ze dat niet weergeven op mijn belastingdienst.
jeroen 29 mei 20152015 niet meer 1 Maart!!!
eind April beter
Robert 29 mei 2015ook op 2 maart aangifte gedaan. woon in midden Nederland.. nog geen bericht... op tijd aangifte doen loont dus niet
angelique 31 mei 2015Samen mijn stiefvader gedaan op 3 maart hij heeft het al 3 weken geleden gekregen en ik nog niet! Hoe kan dat?
Merel 31 mei 2015Renate, dat is bij ons ook weleens geweest. Ik kreeg mijn teruggaaf keurig op mijn rekening en mijn man 3 maanden later. Dat terwijl we 1 aangifte hadden gedaan als fiscaal partners... Heel vreemd!
Ik heb dit jaar op 3 maart aangifte gedaan, hier ook nog niks ontvangen.
Monique 31 mei 2015Op 1 maart 2015 mijn belastingen al verstuurd.Nog steeds niets gehoord!
Hebben meer mensen dit probleem?
leroy 31 mei 2015Ook hier 2 maart gedaan.
Vrouw wel bericht Ik nog steeds niet.
cherc 01 juni 20152 maart aangifte gedaan nog niks ontvangen hoor dat een hoop mensen die 1, 2, 3 maart aangifte gedaan hebben nog geen bericht hebben zou er iets fout gegaan zijn in die periode?
angelique 01 juni 2015@cherc

Nee want mijn stiefvader heeft het gelijk met mij gedaan en die had het al begin mei! En ik ook nog steeds niet. Misschien de mensen die meer dan een bepaald bedrag krijgen die het dan later krijgen?
JJ 01 juni 2015Ha .. ver voor 1 april ingediend en nu is het 1 juli, nog steeds niets ach kreeg de vorige maand ook pas de definitieve aanslag van 2013 !

Blijkbaar is er iets wat niet werkt bij hun.
Jeroen 01 juni 2015Vandaag is het Maandag dus dan komt er geen post en zal het ook niet gestort worden.
Er zit niks anders op dan maar wachten en wachten en wachten........pfff
jan 01 juni 2015duurt lang met die belasting hoop deze week bericht te krijgen :
cynthia 02 juni 20153 maart aangifte gedaan ook nog steeds niets gehoord. mensen om me heen al bericht gekregen en ook al gestort gekregen. snap er niets van
kelly 02 juni 201515 maart aangifte gedaan ontving ik 2 weke geleden he bedrag van 2012 terwijl ik die vorig haar aug heb gedaan nog niks van 2014 vernomen terwijl iedereen in mijn imgeving wel iets heeft ontvangen
Robert 02 juni 2015wordt het per provincie uitgekeerd? wij hebben samen op 2 maart aangifte gedaan. nog niets ontvangen..
Ben 02 juni 20152e week van maart ingevuld ook nog niets gehoord afgelopen week 2 x post uit onze brievenbussen weggehaald en sommige terug gevonden op straat zelfs nieuwe bankpas zat erbij ik naar de belasting gebeld met de vraag of ze wel konden kijken of mijn teruggaven nog in behandeling was of dat die al verstuurd was ivm het toch privacy is kreeg te horen u moet maar wachten tot 1 juli en en elke dag op u bank kijken wanneer u niets voor 1 juli hebt gehoord belt u maar vind echt schandalig dat ze niet alleen het antwoord kunnen geven van is wel of niet weg
Ang 03 juni 2015Wie hier is aangemeld bij mijnoverheid.nl en kreeg voor de brief en het geld eerst een email? En komt de belastingsterugave te staan bij lopende zaken of meteen in je berichten inbox? Hoop dat iemand kan helpen. Ook als je geeen bericht kreeg in mijnoverheid o.d. hoor ik het graag.

Bedankt.
hakim 03 juni 2015ik heb 10 april op gestuurd en niks binnen
en er staat niks in me inbox in mijn overheid meschien ligt er aan hoe veel je terug krijgt want ik moet 3000 terug krijgen dat het zo lang duurt ik weet het niett
ik iedreeen die ik ken heb het al die krijgen rond 1000 terug
meissie 03 juni 20152 maart aangifte gedaan niets gehoord.
Mijn moeder 5 maart ook niets gehoord.
Ik heb ook mijnoverheid.nl en er staat helemaal niks in.
Niets bij lopende zaken nergens.
Ik begin me onderhand af te vragen of alles goed is verzonden van de aangifte maar lijkt me sterk dat het bij zoveel mensen is mis gegaan.
Vind het deze keer wel abnormaal lang duren.
Ang. 03 juni 2015@Hakim, wij krijgen ook rond de 3.500 terug dus wie weet ..

@Meissie, ik denk dat het wel goed gegaan is aangezien we niet de enige zijn, maar wel super vervelend dat mensen die het pas in mei invulde vaak al wat gehoord hebben en vele van maart niet. Balen!
kelly 03 juni 2015wij krijgen onder de 1000 terug en wachten ook al vanaf begin maart
ronald 03 juni 2015Ik 1maart verstuurt via mijn belasting consulent maar tot op heden nog niks helaas de belasting dienst makkelijker kunnen we het niet maken wel moeilijker en langzamer tjonge als je van hun een rekening krijgt weten ze je snel te vinden en mag je snel betalen ............de overheid
Lucienne 03 juni 2015Op 3 maart opgave gedaan ongeveer de zelfde tijd die dag mijn man ook,
mijn man had mei al bericht en geld teruggekregen maar ik heb nog helemaal niets gehoord.Nog even en dan kunnen we massaal de belastingdienst gaan bellen!!!
Mariska 03 juni 2015yeahh bij mijn belastigen een mail binnen gekregen met dagtekening van 6 juni
dus vewacht mijn centjes snel op de rekening
Mariska 03 juni 2015o en de ik heb hem 2 maart verstuurd
Priscilla 03 juni 2015Sjonge jonge 3 maart aangifte gedaan samen met mijn vriend mijn vriend heeft ze geld al 2 weken geleden gehad en ik nog niks ..super raar dit
bob 03 juni 2015yup hier ook mail gekregen op mijnoverheid met dagtekening 6juni 2 maart aangifte gedaan
Peter 03 juni 2015Mijn vriendin en ik hebben beiden op 1 maart aangifte gedaan. Zij heeft haar geld en ik nog niet.

Maar zij heeft nooit een mail gehad op mijnoverheid!

Iemand enig idee? Want ik lees hier wel dat mensen ook een mail krijgen op mijn overheid?
patrick 04 juni 2015Ik heb ook mail gekregen in mijn overheid dag tekening 6 juni☺☺
claudia 04 juni 2015Hier dagtekening 3-6 en 6-6 nog geen geld hoop vandaag of morgen. . Zit op de schopstoel om een auto te kopen ☺
Jeroen 04 juni 2015Geen brief, email of geld ontvangen, maar wel mooi weer buiten.......
tonnie 04 juni 2015Er zijn 600.000 mensen die via de inbox van mijn belastingdienst bericht krijgen over de aangifte, dus niet iedereen!
Jammer he dat wachten ik had het vorig jaar de 10e mei al binnen nu peentjes zweten!!!! Bedrag is wel hoger dan vorig jaar miss is dat het......
Ik weet wel dat de belastingdienst door alle veranderingen een raar jaar heeft...
En volgens mij gaat alles willekeurig hoor ze gaan niet op alfabet of provincie
dev 04 juni 2015iemand al uitbetaald gekregen met dag tekening 6 juni
claudia 04 juni 2015Nope morgen verwacht ik de grote klapper 😊😊😊😊
jenny 04 juni 2015ik ook dagtekening 6 juni,alleen in de berichtenbox van de overheid,geen brief per post.
Ik neem aan dat dit pas na het weekend wordt betaald,want 6 juni is een zaterdag
ANNEKE 04 juni 2015gelijk met me man is alles ingevuld.verleden week stond het van me man op de bank brief kregen we driedagen later heel vreemd.voor heen werd het bij mekaar uit betaald.maar volgens me zwager die bij de belasting werkt gaat het bij echtparen nu arpart.dus ik wacht maar af
Sonja 05 juni 2015Ik heb de brieven met dagtekening 6 Juni binnen. Geld staat er nog niet op. Vandaag is het toch te warm om het uit te geven grapje

Ik kan mij heel goed voorstellen dat veel Nederlanders zitten te wachten op de belastingteruggave.

Niet iedereen zit financieel in een goed schuitje. De laatste 2 jaar hebben wij het als gezin financieel beter en kunnen het geld nu eens aan de kant zetten na jaren van gaatjes vullen.

Tenslotte heeft iederen er ook voor gewerkt om hun teruggave te krijgen.

Vroeger lieten wij het per maand uitbetalen en nu gewoon 1x per jaar als extratje.

Ik wens iedereen veel plezier met hun teruggave en voor vele zullen tijdelijk de financiele slapeloze nachten voorbij zijn.
claudia 05 juni 2015Dankje en ja heb het hard nodig,door grove fouten van de belastingdienst..wat ik nu eindelijk heb terug gedraaid, na hard vechten krijg ik een behoorlijk bedrag terug..
Dus hoop dat het vandaag gestort word enkele met de ING bank hebben het vanmorgen vroeg gekregen de Rabo is niet zo snel!
Sonja 05 juni 2015Claudia, ik heb Rabobank en het staat er net op!!

Fijne dag allemaal
bibi 05 juni 2015Iemand met dagtekening 6 juni al terug ontvangen op abn rekening
anke 05 juni 2015ik heb abn maar nog niks ontvangen
bob 05 juni 2015ik ook dagtekening met 6 juni mail gehad ik heb rabobank maar staat er nog niet op :
loes 05 juni 2015Nog steeds niks ontvangen. Heb 2 maart ingevuld... Zijn er meerdere die nog niks hebben gehoord
Johan V 05 juni 2015nog meer mensen met dagtekening 6 juni die de doekoes al hebben?
ronald 05 juni 2015Nee ik ook niet duurt en duurt afwachten gewoon komt vanzelf alleen hoe eerder hoe beter zou wel welkom heten .
Johan V 05 juni 2015Ik mag toch aannemen dat als er iemand met dagtekening 6 juni het geld al heeft dat de anderen t vandaag ook krijgen?

Damn... heb t hard nodig.
anke 05 juni 2015Ben bang van nie johan
Johan V 05 juni 2015Hoezo Anke?
chris 05 juni 2015Hier ook dagtekening 6 juni rabobank maar nog niets ontvangen. Brief per post en digitaal ontvangen.
anke 05 juni 2015ze storten het binnen 5 werkdagen sommige hebben het vandaag al binnen maar ben bang dat de rest het pas volgende week gaan krijgen
Jeroen 05 juni 2015Zelfs nog geen brief ontvangen snik snik
1 Maart ingevuld. Amsterdam
Johan V 05 juni 2015Waarop is dat gebaseerd Anke?

Overschrijvingen gaan de hele dag door.. dus als de belastingdienst die van 6 juni vandaag heeft overgemaakt, kan het best dat iedereen t vandaag ontvangt.

Nou ja, als meer mensen met dagtekening 6 juni t binnen hebben horen we t wel.

Latersssss. :-
DF 05 juni 2015Nog steeds niets gehoord!!!
DF 05 juni 2015... en 2 maart opgestuurd.
Jeroen 05 juni 2015Krijg net bericht binnen in mijn overheid
met een voorlopige teruggave met dagtekening 12 Juni.
Ze geloven me zeker niet haha
1 Maart ingevuld Amsterdam
joop 05 juni 2015iemand vandaag geld ontvangen van de belastingdienst?
Peter 05 juni 2015Vandaag niets ontvangen. Ik heb brief gehad met dagtekening 6 juni 2015. Zou er dan wat verkeerd gegaan zijn. Heb belastingdienst gebeld, maar kunnen niets zeggen. Ook asn bank heeft geen mutaties te verwerken. Ik ga hier kapot aan. Moet dinsdag wel op vakantie en wil het er uiterlijk maandag op hebben staan.
Johan V 08 juni 2015Is er al iemand met dagtekening 6 juni die het inmiddels al uitbetaald heeft gekregen?
hakim 08 juni 201510 april nog niks pffff hoe lang nog
socrates 08 juni 20151 mrt aangifte gedaan nog niet ontvangen
Julia 08 juni 2015Aangifte gedaan op 9 april, vorige week maandag bericht in mijn overheid, dagtekening 6 juni afgelopen vrijdag brief gekregen. Tot op heden nog niets op mijn rekening Rabo
kels 08 juni 201517 maart nog steeds niks gehoord ..
diane 08 juni 201521 maart aangifte gedaan en nog steeds niets gehoord terwijl mijn zoon het pas eind april heb gedaan en het geld allang op zijn rekening heb staan
Julia 08 juni 2015Zojuist gestort
Johan V 08 juni 2015Veel plezier ermee Julia, en bedankt voor het melden! :-
Tanja 08 juni 20152 mrt aangifte gedaan en nog steeds niks gehoord pffff
anke 08 juni 2015Is gestort abn
Johan V 08 juni 2015Ik heb het nu ook binnen.

SNS bank.
ronald 08 juni 20151 maart aangifte gedaan ook nog niks vernomen ook niet in mijn overheid blijft spannend .pfff
Ra 08 juni 2015Ik heb 14 april aangifte gedaan dus ben benieuwd of het voor 1 juli geregeld zal worden.. zou wel lekker zijn hoor extra centje voor de vakantie!
priscilla 08 juni 2015Ik heb 3 maart aangifte gedaan , nog steeds geen brief of email gehad ..pff
Lucienne 08 juni 20153 mrt aangifte gedaan nog niet eens een
brief met datum en ook niet via mijnoverheid.
Wat een janboel toch bij die dienst.
mijn man ook op 3 mrt aangifte gedaan
en heeft het allang terug,
hans 08 juni 2015Hoi dagtekening 6 juni geen geld erop rabobank iemand met dezelfde bank en dagtekening wel al
Ik+ 08 juni 2015Hier ook dagtekening 6 juni en nog niks ontvangen, Rabobank.
mij 08 juni 2015Ook dagtekening 6 juni maar er staat nog niets op. heb rabobank. Bij mijn partner stond het er vrijdag al op
Lucienne 08 juni 2015Nog steeds niets ontvangen opgave 3 maart
Als je dan gaat rekenen kom ik op:
Opgave is van 2014 is gemiddeld 6 maanden
plus in 2015 nu juni 2015 is bijna 6 maanden dus zitten ze daar a bijnal een jaar op
onze centen te teren.
Emmy 08 juni 2015Dagtekening 6 juni 2015. ING Bank nog niets ontvangen.
anneke 08 juni 2015hier ook niks man heeft het al binnen gelijk ingevuld.ik nog niks brrrr moet je opletten als je moet betalen.dan hebben ze haast.
Lucienne 08 juni 2015
en de belasting kan volgens dnb met 5 miljard omlaag ,ja op deze manier wel.Wel onze euro''s achter houden en/of erg laat terugbetalen volgens mij kan dan de belasting wel 10 miljard omlaag.
Edwin 08 juni 2015Voor mij moeder aangifte gedaan in mei, dus eigenlijk te laat. Zelfs zij heeft al een bericht ontvangen van de belastingdienst.
Harry 08 juni 2015Mijn vrouw moet betalen en al bericht gehad, 2 weken geleden in brievenbus, trouwens NIETS geen berichten op mijn overheid pagina, dat is dus ook pure willekeur, ook niet op de inlog pagina belasting ik als fiscaal partner krijg geld terug en heb nog niets gehoord. Maar weer wachten dan......gaap....
Harry 08 juni 2015Mijn vrouw moet betalen en al bericht gehad, 2 weken geleden in brievenbus, trouwens NIETS geen berichten op mijn overheid pagina, dat is dus ook pure willekeur, ook niet op de inlog pagina belasting..

Bedoel HAAR pagina mijn overheid natuurlijk...
Ozan 08 juni 2015Hallo beste forum mensen,
Ik heb in februari een brief gekregen dat ik aangifte inkomstenbelasting moest indienen
Heb ik ook gedaan maar ik had in 2014 een onderneming die is ook in 2014 stop gezet waarna ik in 2014 alsnog voor een uurloon heb gewerkt
Mijn vraag is zou ik dan alsnog mijn particuliere belastinggeld terug kunnen krijgen??
Ik+ 08 juni 2015Mensen met dagtekening 6 juni ool nog steeds niks binnen?
Zijn er meerder die het geld ná hun dagtekening pas hebben ontvangen?
chantal r 08 juni 2015Afgelopen vrijdag de brief binnen gehad met dagtekening 6 juni.
Maar tot op heden nog niks op mijn bankrekening mogen ontvangen.
Wij zitten bij de rabobank, zijn er mensen die het met dezelfde dagtekening en bank wel al hebben mogen ontvangen?
Ik+ 08 juni 2015Er zijn idd een hoop mensen met dagtekening 6 juni die het al wel hebben ontvangen.
Morgen nog even afwachten. Zal fijn zijn als wij het dan ook mogen ontvangen 😊
Emma 09 juni 2015Ook dagtekening 6 juni. ING nog niets hoor. Zijn er mensen met dagtekening 6 juni die t al hebben? Zo ja welke bank?
Emmy 09 juni 2015Dagtekening 6 juni ontvangen ING bank
DF 09 juni 2015Heb de brief in huis nu dagtekening 12 juni. Nu het geld nog. Heb op 2 maart aangifte gedaan.
Nico 09 juni 2015makkelijker kunnen we het U niet maken...Heb bericht ontvangen van belastingkantoor Heerlen dat mijn rek.nummer onbekend is voor het storten van de teruggaaf.Oke,geen probleem,mijn rekeningnr.opgegeven via ''mijn belastingdienst26/5.Vandaag bericht van Bel.kantoor Apeldoorn dat mijn rekeningnummer is verwerkt....Ff.wachten:kantoor Heerlen,kantoor Apeldoorn,mijnbelastindienst.nl .........????
Ang. 09 juni 2015Ben ik de enige die nog helaal niks gehoord heeft? Mijn partner trpuwens ook niet. Bluh!
Juul 09 juni 2015Dagtekening 6 juni, en nog niks ontvangen?!?!
ronald 09 juni 2015Nee ik ook niet nog totaal niks gehoord las gisteren op mijn belasting dat het nog verwerkt moet worden tjonge op 1 maart aangifte gedaan ze mogen nou wrl heel gauw gaan opschieten
peter 09 juni 2015Dagtekening 12 juni .
Nog niks binnen rabo
Andrea 09 juni 2015Hier ook rabo en dagtekening 12 juni nog niks :
tarik 09 juni 2015Heb aangifte op 4maart tot nu toe nog niks geen brief niks
Harry 09 juni 2015 Ang. 09 juni 2015 Ben ik de enige die nog helaal niks gehoord heeft? Mijn partner trpuwens ook niet. Bluh!

Nee ik ook nog niets, mijn partner wel, maar die moet betalen, ik als fiscaal partner krijg EINDELIJK eens wat terug, maar nog niets vernomen.....
Peter 09 juni 20151 maart aangifte gedaan nog nioks gehoord. Niet op mijnoverheid en ook geen brief. Mijn vriendin ook op 1 maart die heeft het al 2 weken terug gehad....Is alweer op ook!! hahaha:-

HORROR Belastingdienst. Als een dolle hond naar die brievenbus elke dag. Krijg toch vet geld terug....Morgen maar weer op tijd naar de brievenbus!

Hahaaha
Ang. 09 juni 2015Vreselijk dat wachtten. Normaal is het een leuk extraatje wat we krijgen in mei, maar nu we het echt nodig hebben kunnen we lang wachten. Vind het zo raar dat we beide nog niks gehoord hebben. :
meissie 09 juni 2015En nog steeds niets gehoord.
Geen brief, niets op mijn overheid helemaal niets grrr
peter 09 juni 2015@Ozan dat kan inderdaad gewoon.

Hoop maar dat het iig voor 30 juni komt ivm vakantie.is wel al betaald maar toch..

morgen rennen naar de brievenbus :-
Harry 09 juni 2015 meissie 09 juni 2015 En nog steeds niets gehoord.
Geen brief, niets op mijn overheid helemaal niets grrr

Hahaha ja, maar mijn overheid zegt NIETS.. vrouw al 2 weken belastingenvelop binnen, maar niets op die pagina...
wendy 09 juni 201511 maart aangifte gedaan maar nog niks ontvangen. Geen brief over de post of digitaal. Mijn mam kreeg 2 weken terug al zijn brief. Bem t wachten wel een beetje zat.
Linda 09 juni 2015Wij hebben ook gezamenlijk aangifte gedaan op 11-03. Ik moet betalen en had 2 weken geleden al bericht. Mijn man krijgt een aardig bedrag terug en nog helemaal geen bericht. Heb gebeld met de belastingtelefoon en zij kunnen zogenaamd niets zien pfffff. Zou het toch wel graag nu willen hebben. Heb het nog nooit zo laat ontvangen.
Harry 09 juni 2015Linda 09 juni 2015 Wij hebben ook gezamenlijk aangifte gedaan op 11-03. Ik moet betalen en had 2 weken geleden al bericht. Mijn man krijgt een aardig bedrag terug en nog helemaal geen bericht.

Bij ons precies zo Linda, is je man ook fiscaal partner?
bibi1 09 juni 20151 maart aangifte gedaan, man krijgt in april al de aanslag om te betalen, en dit is ookgelijk gedaan
Ik krijg terug maar hoor niets... Was al bang dat er wat mis was gegaan
priscilla 10 juni 2015Ik heb net een mail gehad in mijn overheid , dagtekening 12 juni ben benieuwd wanneer het op mijn rekening staat
Peet 10 juni 20154 juni bericht in mijn overheid dagtekening 12 juni pfff afwachten maar.
Juul 10 juni 2015Ben ik echt de enige met dagtekening 6 juni en nog niks ontvangen heeft?😕
angelique 10 juni 2015Dag tekening 12 juni nu voorlopige teruggave meer mensen met dat!
Kipje 10 juni 2015Mijn partner gisteren om 23:30 een brief in mijn overheid, dagtekening 12 juni. Ik nog niks, ik krijg ook meer terug.... Volgens mij wordt het dan ook pas de 12e overgemaakt. Op zich heb ik het altijd rond deze datum gekregen, vorig jaar 10 juni en dat jaar daarvoor 17 juni ongeveer. Ik hoop dat er vandaag een bericht staat in mijn overheid. Ik denk ook dat de papieren brief alleen komt op dinsdag of vrijdag omdat ze met sandd versturen. Succes mensen met het wachten, ik hoop dat er een hoop vandaag ook bericht krijgen.
Daisy 10 juni 2015Ja heb ik ook voorlopigheid teruggave op dagtekening 12 juni de brief al wel 2 weken nu het geld nog Pfff iemand het al wel binnen
Ang. 10 juni 2015Ik heb een voorlopige aanslag ontvangen in mijn berichten inbox op mijn overheid. Dagtekening 12 juni. Nu ook hopen dat ik geld krijg. Had gehoopt op een defenitieve. Maar goed, het is in ieder geval iets. Zijn er mensen met een voorlopige welke geen geld ontvangen hebben?
priscilla 10 juni 2015Ja ik heb ook een voorlopige aanslag ontvangen met dagtekening 12 juni ben benieuwd wanneer het dan gestort word , ik heb abn
claudia 10 juni 2015Net gestort dagtekening 10 juni .
Femke 10 juni 2015Zijn er mensen die vandaag een bericht hebben ontvangen in mijn overheid?
Shar 10 juni 2015Ook hier dagtekening 12 juni ,
Voorlopige aanslag mij benieuwen wanneer het geld er is ...
Overigens wij hebben ook Rabo
hakim 10 juni 2015Ook hier dagtekening 12 juni af wachten meer pffff
Harry 10 juni 2015Ang. 10 juni 2015 Ik heb een voorlopige aanslag ontvangen in mijn berichten inbox op mijn overheid. Dagtekening 12 juni.

Kan iemand mij uitleggen waarom de 1 wel bericht krijgt in berichten inbox en de ander niet? Mijn vrouw heeft al 2 weken belastingenvelop gekregen.. moet betalen, dan zijn ze snel...lol maar toen niets in berichten inbox en nu nog niet. En ja alles aangevinkt, belastingdienst, enz...,, Is het willekeur of....gr
Lucienne 10 juni 2015Tot op heden nog niets gehoord, niet via een brief en ook niet via mijnoverheid.opgave is al op 3 mrt.gedaan gelijk met mijn man en die heeft het al betaald gekregen en tevens de brief.pppppfffffffff.
Lia 10 juni 2015Manlief al weken terug brief plus geld, voor mezelf nog niets geen brief geen bericht in inbox... balen
Peter 10 juni 2015Helemaal niks. Las net ook dat belastingdienst tegenwoordig post verstuurd met Sandd. Die bezorgen enkel op dinsdag en vrijdag...nounounou..Het wordt steeds leuker!

Post NIKS
Mijnoverheid NIKS
Bank NIKS

Zie het ook echt niet goed komen, of ben ik de enige die dat denkt?
Lia 10 juni 2015Ik zit me ook zorgen te maken Peter maar de week is nog niet om
Francis 10 juni 2015Onlangs een brief gehad, voorlopige aanslag met als datum 6 juni.
Normaal gesproken zou ik het rond die datum op de rekening moeten hebben, maar helaas.
Belastingdienst al gebeld en zij vertelde mij dat er 10 werkdagen over geen kunnen gaan.
Iemand hier ervaring mee, afgelopen jaren dit nog niet meegemaakt.
Kan me ook niet voorstellen dat er iets verrekend moet worden, daar ik hier het afgelopen jaar geen brief over heb gehad.
Wel zag ik bij de toeslagen dat het inkomen van vorig jaar verwerkt is, heeft dit te maken met de uitbetaling van de voorlopige teruggaaf? ??
Bianca 10 juni 2015Het heeft bij mij ook wel eens 4 dagen geduurd. 6 juni was op een zaterdag, dus je moet sowiezo pas vanaf 8 juni rekenen.. Ik heb trouwens ook nog niks gehoord of ontvangen. Maar ik las hier eerder een bericht over iemand die had een vriend gebeld die bij de bd werkt en die had gezegd dat er 12 juni een hoop brieven uit gingen en overschrijvingen werden gedaan, dus misschien dan vrijdag. En mijn overheid is volgens mij een proef van de bd, niet iedereen krijgt die. Je krijgt ook nog een blauwe brief.
Harry 10 juni 2015Lucienne 10 juni 2015 Tot op heden nog niets gehoord, niet via een brief en ook niet via mijn overheid.opgave is al op 3 mrt.gedaan gelijk met mijn man en die heeft het al betaald gekregen en tevens de brief.

Wij ook, maar als ik alles zo lees zijn het vooral de fiscale partners die wat terug krijgen en nog niets hebben gehoord. Mijn vrouw al lang bericht, maar die moest betalen.......
Peter 10 juni 2015Tegen mij zeggen ze al jaren niets anders dan 10 werkdagen na dagtekening.

Hopen op vrijdag dan maar :-
Lucienne 11 juni 2015Nieuwe dag nieuwe kans!!!!!!!!
Lia 11 juni 2015Geen post van sandd :
Andrea 11 juni 2015Hier vorige week vrijdag via mijn overheid bericht gehad met dagtekening 12 juni nog geen geld hopelijk morgen
Lia 11 juni 2015Wederom niks met de post of in de inbox
Peter 11 juni 2015Same here
Lia 11 juni 2015Heel apart dat het dit jaar zo lang duurt
bianca 11 juni 2015hier ook nog niks binnen , geen brief , geen emails erover en als je belt zeggen ze ja voor 1 juli wij kunnen ook niks zien .....

Mijn partner moest terug betalen en die had al in mei zijn brief erover ..

Ja als je moet dokken sturen ze je wel snel een brief maar als je geld terug krijgt .. gaan ze lekker rentenieren !!!
Anna 11 juni 2015Net eindelijk de melding van mijn teruggave in Mijn Overheid ontvangen. Dagtekening 19 juni. Mijn fiscaal partner had zijn brief ook al 5 weken geleden, hij mag betalen.
meissie 11 juni 2015Duurt veelste lang deze keer.
Deze keer moet ik best een behoorlijk bedrag terug krijgen en zit er echt op te wachten. :
Willy 12 juni 2015Hallo.
Ik heb dit jaar voor iedereen hier thuis de belastingaangifte gedaan. Nu heb ik in mijn enthousiasme bij mezelf vergeten op verzenden te klikken. Ik kwam hier achter omdat iedereen het al binnen begon te krijgen om mij heen en ik vond het bij mezelf zo lang duren. Is dit een probleem? Zo een keer iets later invullen? En krijg ik dan het geld evengoed z.s.m. terug?
angelique 12 juni 2015Ik had dag tekeni g 12 juni en het staat er ook op bij mij! Heb ING BANK.
h 12 juni 2015dag tekenig 12 nog niks op de bank heb abn
Sia 12 juni 2015H ! Je snapt dat het nog niet eens half 9 ''s ochtends is he. Verwacht je nou echt dat het dan gestort is, ondanks dat het al 12 juni is? een beeeeeeetje geduld is een schone zaak!
Nanc 12 juni 201529 maart aangifte gedaan, vorig jaar 2juni geld ontvangen jaar ervoor 3 juni, had het dus eigenlijk al verwacht.
Heb de aangifte zoals ieder jaar op papier gedaan zal dit verschil maken omdat ze liever willen dat het digitaal gebeurd.
Nog geen brief niets ontvangen.
Karin 12 juni 2015Ik wacht er ook op! Dagtekening 12 juni..ik zit bij abn. .ik denk dat het er na 11 uur of na 13.00 op staat. .duimen! !!
Jeroen 12 juni 2015Dagtekening 12 Juni gestort ING
priscilla 12 juni 2015Ik heb nog niks , heb abn ..afwachten dus denk na 12
karin 12 juni 2015Staat erop! Abn
priscilla 12 juni 2015Ik heb het nog niet , heb ook abn
Ang. 12 juni 2015Voorlopige aanslag. Dagtekening 12 juni. Rabobank. Geld ontvangen.
jet 12 juni 2015voorlopige aanslag dagtekening 12 juni sns bank nog niks ontvangen jammer genoeg
priscilla 12 juni 2015Hebben meerdere mensen met abn het geld nog niet ontvangen ???
Ricardo 12 juni 2015Hoi ik heb ook dagtekening van 12 juni en heb ook ING maar ik ga me niet druk maken. Ik zie het vanzelf wel want ga je elke keer kijken dan duurt het alleen nog maar langer. Doe je dagelijks ding en je merk vanzelf wel waarneer het erop staat
Mark 12 juni 2015heb ook dagtekening 6juni en nog niks ontvangen, gebeld en werd me verteld dat er 10werkdagen overheen gaat
anneke 12 juni 2015hoera vandaag de brief dagtekening 12juni gelijk een vakantie geboekt me dag kan niet meer stuk.
Lia 12 juni 2015Hier helaas nog niks mijn man heeft weken geleden al brief plus geld gehad.. :
peter 12 juni 2015Mij hebben ze weer overgeslagen. Begin nu echt wel stevig te balen...zucht...

Volgende week hopelijk
Mirre 13 juni 2015Ook nog niets ontvangen of gehoord ook niet in mijn overheid en al op 3 maart aangifte gedaan. Hoop dat ze mij niet vergeten of dat er iets verkeerd is gegaan, wat duurt wachten toch lang!
Lucienne 13 juni 2015Hier nog steeds niets,geen mail of brief of geld terug.Mijn man al +/- 5 weken geleden al brief en geld binnen gekregen.
Alle twee op 3 mrt. opgave gedaan.
Harry 13 juni 2015Weer niets vandaag, verstuurd op 1 maart, dat doen wij ook nooit meer. Bekenden die veel later hebben verstuurd al lang binnen.....
meissie 14 juni 2015Valt wel op dat degene die begin maart aangifte hebben gedaan allemaal nog niets hebben gehoord.
Ik zelf ook begin maart en ik dacht dan alleen degene die moesten beuren niks hoorde maar ken mensen die moeten betalen en ook begin maart aangifte hebben gedaan en ook niets hebben gehoord.

Volgens mij doen ze deze keer degene die het laatst aangifte hebben gedaan als eerste en degene die vroeg aangifte hebben gedaan als laatste
mar 15 juni 2015dagtekening 12 juni maar tot op heden nog niets op asn bank
Linda 15 juni 2015Zojuist de belastingtelefoon maar eens gebeld. Heb samen met mijn man aangifte gedaan pp 11-03, ik moet betalen en had 3 weken geleden al bericht. Mijn man krijgt geld terug en nog steeds geen bericht ontvangen. Aangezien wij het geld echt goed kunnen gebruiken dacht ik, ik bel even. Kreeg dus geen informatie! Heel kinderachtig want de medewerker gaf aan dat hij het wel kon zien maar dat ze geen informatie meer door mochten geven. Ik zou voor 01-07 bericht krijgen en daar moest ik het mee doen........de belastingdienst, leuker kunnen we het niet maken :-.

We hebben nog nooit zolang op ons geld hoeven wachten. Vind het echt belachelijk!
mar 15 juni 2015dat is niet belachelijk, dat u het voorgaande jaren eerder heeft ontvangen is mazzel geweest. Belastingdienst zegt heel duidelijk als je op tijd aangifte hebt gedaan dan heb je voor 1 juli bericht.
Ricardo 15 juni 2015Hallo,

Wacht gerust af waarneer je je geld krijg. Je krijgt het wel en je zal wel denken dat ik iets heb ontvangen maar dat is ook nog niet zo maar er is nog een halve maand te gaan en ik zie het wel. Komt het vandaag niet dan morgen maar ik ga me er niet druk om maken verder. Ik heb trouwens ook dagtekening 12 juni

Harry 15 juni 2015Ik heb trouwens ook dagtekening 12 juni .

Ja mooi, jij hebt al een dagtekening, wij en velen met mij nog totaal niets... komt ook wel, hopen we, maar bericht met dagtekening is heel wat anders dan nog geen bericht... wilde het even kwijt....
mar 15 juni 2015Toch maakt dat niet uit, feit is en blijft dat belastingdienst zegt, op tijd aangifte? dan voor 1 juli bericht. Trouwens dat voor 1 juli bericht wil dus ook niet zeggen dat je dan je geld hebt! Vorig jaar bijuv had ik wel voor 1 juli bericht maar pas 7 juli mijn geld.
Peter 15 juni 2015Harry heeft helemaal gelijk. Geen bericht is heel wat anders dan een brief met dagtekening...

Ik wordt doodziek van dat wachten...Al is het dan voorgaande jaren mazzel geweest.

Morgen misschien? Dinsdag is een Sandd bezorgdag.

Lekker bij de brievenbus leggen morgen!
Ricardo 15 juni 2015Hey Harry,

Ik snap je frustratie wel begrijp het niet verkeerd maar als je elke dag onverhoopt gaat kijken of je bericht of geld gekregen heb dan leef je er heel erg naartoe en dan ga je de gekste dingen denken. Ik zeg niet dat het zo is want ik weet zelf hoe het is als je zolang moet wachten maar is algemeen bekend dat je 9 van de 10 keer voor 1 juli bericht en geld gekregen heb.

Met vriendelijke groet,
Ricardo
Lia 15 juni 2015is het normaal dat je nog geen aangifte terug hebt maar wel een definitieve beschikking toeslagen 2014??? ... heel vaag heb dit nog nooit meegmaakt
Michelle 15 juni 2015Ik vind het ook erg vreemd mijn man al 6 weken trug een brief en hij moet betalen..ik krijg wel een aardig centje trug maar heb nog geen brief of iets ontvangen!ik vind het echt vreemd..2 maart aangifte gedaan zou dan toch echt deze week binnen moeten komen lijkt me?zo wel fijn zijn aangezien ik nog een paar weken moet voor ik ga bevallen van mijn 2de kindje wil nog wel wat leuke spullen erbij halen maar helaas afwachten en dat duurd dan best lang
patje 15 juni 2015Hier ook 2 maart ingevuld en tot op heden nog niks gehoord vind het maar lang duuren allemaal mensen om me heen hebben veel later ingevuld en al 3 weken geleden bericht gehad en geld al binnen denk dat ze de dure later doen kennen ze nog ff rente trekken op laatse moment betalen
Michelle 15 juni 2015Ja leuk hoor ma vind dat ze nu wel lang genoeg hebben gewacht met geld en brief versturen..jeetje nog 2 weken en we zitten op 1 juli..ik heb dit idd nog nooit mee gemaakt zo laat en dan nog steeds geen bericht..ik hoop dat we het allemaal snel hebben deze week verwacht ik de brief..
Lucienne 15 juni 2015Nou hier nog net zo,geen brief geen mail geen geld.
Opgave 3 mrt zelfde dag als mijn man maar die heeft al 6 weken geleden de brief en zijn belastinggeld gestort gekregen.
Dus zijn wij volgens Ricardo allemaal 1 van die 10 die de laatste zijn.
Ricardo 15 juni 2015Hallo Lucienne,

Je heb nog 2,5 weken voordat het 1 juli is en ik heb het zelf ook nog niet gestort gekregen maar ik snap heel het probleem niet. De belastingdienst heb 8,5miljoen aanvragen gekregen en dan kan het zijn dat je er nog tussen zitten maar maak je niet zo druk. Je zal geld terugkrijgen of je zal moeten betalen. Ik zeg iets in het algemeen en verder geen bijbedoelingen en je zal echt niet de enige zijn die nog niks heb ontvangen.

Geduld is een schone zaak Lucienne
Elles 15 juni 2015pfff nou hier hetzelfde..begin maart samen met man aangifte gedaan en mijn man heeft een maand geleden alles al ontvangen geld, brief en mail in mijn overheid maar ik nog helemaal niets...Voorgaande jaren had ik het altijd al in mei terug en zat er tussen die van mn man en mij maar enkele dagen...ik heb ook het gevoel dat de belastingdienst dit jaar langer werk heeft terwijl je zou denken dat het sneller zou gaan omdat de datum van indienen dit jaar later was en daardoor aangiftes meer verspreid...pff ben het wachten ook zat vooral omdat sommigen die te laat waren het al wel terug hebben..echt irritant!
shy 15 juni 2015@Ellis ik heb dus echt precies hetzelfde. Begin maart ingevuld. Man heeft het allang terug ik nog niet geen brief niks. En voorgaande jaren was ik veel later met invullen. Maar had het al eind mei terug.
Diana 16 juni 2015Hier ook nog niks gehoord. 3maart aangifte gedaan. Het zal wel komen maar ik zit er ook echt op te wachten helaas..
tanja 16 juni 2015ik heb ze net opgebeld en voor mij zou er iets klaar staan met dagtekening 26 juni...dus dat wil zeggen dat ik waarschijnlijk mijn geld pas terug heb NA 1juli...dus allemaal niet zo netjes die beloftes daar en ik snap heel goed dat mensen is eindelijk hun geld terug willen, je hebt er gwn recht op...simpel!!!!
Lia 16 juni 2015Als ik bel krijg ik te horen dat ze pas na 1 juli informatie mogen geven grrr
tanja 16 juni 2015@ Lia , ik denk als ik nou nog een keertje zou bellen dat ik weer een ander verhaal zou krijgen, al vaak meegemaakt jammer genoeg. Maar ik vind het ook de hoogste tijd dat iedereen zijn aanslag binnen heeft, andersom zou je het niet moeten doen....
Lia 16 juni 2015Klopt dan had je al een dwangbevel aan je broek hangen .. hier wederom niets met de post of sandd getsie wat duurt het lang :
Elles 16 juni 2015Hééééél vervelend dat lange wachten...het vreemde is dat ik gisteren wel een bericht had in mijnoverheid met de definitieve berekening van toeslagen kindgebonden budget Ik doe dat altijd achteraf in maart aanvragen en nu blijkt dat we toch nog 500 terug moeten krijgen aan toeslagen terwijl dat eerst niet zo was volgens het programma van de belastingdienst..op die brief staat een dagtekening van 3 juli..Ben heel benieuwd wanneer de belastingteruggave over 2014 nu eindelijk eens komt ik hoop dat die dagtekening eerder is...zucht..ik hoef volgend jaar in ieder geval geen haast meer te maken met het invullen maakt toch geen fluit uit want het lijkt erop dat degenen die het t eerst invullen lijken het t laatste ontvangen
Harry 16 juni 2015Elles 1... jij hebt al een dagtekening, enz.., Wij hebben nog helemaal niets... komt wel, maar ik bedoel maar even, gr
elles 16 juni 2015euhm...Harry...ik heb geen dagtekening, brief en of mail gehad van de belastingteruggave 2014 hoor...alleen een onverwachte brief over mijn toeslagen dat gaat over het kindgebonden budget, zorgtoeslag etc.die had ik dus eigenlijk vorig jaar al maandelijks moeten ontvangen Ik wacht dus ook nog met smart op mijn belastingteruggave net als jij en vele anderen volgens mij hier...
Marijke 16 juni 2015Op 22 april heb ik aangifte gedaan ik krijg geld terug. Mijn vriend heeft zijn aangifte 3 week later gedaan, hij had binnen een maand bericht, maar hij moest betalen! geen idee wanneer ik mijn geld kan verwachten.
Elles 16 juni 2015Lijkt het nou zo of ben ik nu gek dat degenen die begin maart aangifte gedaan hebben veeeeeel later bericht krijgen dan degenen die pas april of nog later het ingevuld hebben...echt vet irritant ook dat er zoveel verschil soms wel meerdere weken zit tussen fiscale partners terwijl je samen aangifte heb gedaan...leuker kunnen we het niet maken..wel moeilijker...ik zit helaas ook echt te wachten op die blauwe envelop kan de centjes goed gebruiken
rob 16 juni 2015Ik heb tot op heden ook nog niets ontvangen kreeg schrijven dagtekening 27 mei maar tot op heden nog niets op rekening gestort gekregen .
Elles 16 juni 2015@rob...volgens mij moet je dan de belastingdienst bellen..want dat klopt toch niet..meestal word het toch tussen 5-10 dagen na dagtekening overgemaakt?
Marijke 16 juni 2015Ik snap er zelf ook niks meer van, en aan de telefoon kunnen ze je ook niet helpen. @rob, je kunt het beste even contact met de BD opnemen denk ik.
Gre Kluft 16 juni 2015Me man heeft zijn belasting al terug gehad en ik nog niet zo raar komt dat nog wel??
Niels 16 juni 2015Ik heb helaas pas zojuist pas belasting aangifte gedaan.. Is dit een probleem?
Michelle 16 juni 2015Echt heel vreemd nog steeds geen brief Door de brievenbus.vreemde zaak dit.had het nu vandaag toch echt wel post verwacht maar gewoon weer niet he ken er nu wel echt kwaad om worde kom op zeg als we deze week geen brief ontvangen maar die week daarna pas ja dan is het voor 1 juli bericht maar kom op zeg jeetje
shy 16 juni 2015Grrrrr hier ook nog steeds niks. Word je toch helemaal. simpel van me vriend heeft het al weken geleden terug gehad en zelfde dag ingevuld.
Michelle 16 juni 2015Ik vind het ook raar hoor en vele mensen reageren hier ja geduld blabla ma zo te lezen hebben hun hun brief al binnen en nu zeker hun geld al.wij hebben nog helemaal niks ontvangen geen brief niks maar goed we wachten wel af..dan zie ik het ma positief en krijgen wij ons geld later en kunnen wij dan lekker gaan genieten mischien met dagjes uit hahaha..
Katja 16 juni 2015Ik heb ook dit jaar voor de eerste keer belastingaangifte gedaan over 2010, 2011, 2012 en 2013. Ik heb alleen van 2013 gekregen. Waar blijft derest?? Krijg ik die later uitbetaald.

Elles 16 juni 2015Bah...hier ook vandaag nog helemaal niets geen brief geen geld en geen mijnoverheid bericht word er echt niet goed van...grrrr mijn man heeft het allemaal ook al weken geleden ontvangen terwijl we fiscaal partner zijn..begin bijna te denken dat ze die van mij eruit hebben geplukt voor extra controle of dat er iets niet goed is gegaan ofzo we hebben het nog nooit zo laat ontvangen als nu
Michelle 16 juni 2015Nou hier een bericht in mijn overheid..Ma dat ging om mijn toeslagen van 2014.. moet een hoop terug betalen jaaaa dan zijn ze snel hoor..Maar verwacht toch wel degelijk snel ook mijn belasting aangifte daar krijg ik geld van terug.ma daar nog steeds niks van gehoord..ik dacht eerst yessss brief in mijn overheid haha had ik nou ma niet gekeken heel me avond vergalt hahaha..meestal is het toch zo dat als je na 1 maart aangifte doet dat de belasting eigenlijk alles al heeft ingevuld op je aangifte?dat was bij mij wel zo en eigenlijk was alles gewoon goed ingevuld Door hun ik snap dus niet waarom het zo lang duurd..ik hoop dat ik nog wel me bedrag terug krijg
Ricardo 17 juni 2015Hoi Michelle,

De kans is dan heel groot dat ze het bedrag gaan verrekenen. Je zou de belastingdienst moeten bellen voor meer informatie en misschien zit je nu te wachten voor niks.

Richard verhaagen 17 juni 2015Ik kreeg volgens het programma op de computer te zien dat ik geld terug zou moeten krijgen. Tot de dag van vandaag heb ik niks gehoord hiervan. Hoe zot dat.
Michelle 17 juni 2015Hoi ricardo

Ik had gisteren avond gebelt en hun zeiden dat dit los staat van de belastingaangifte en heb natuurlijk ook die toeslagen die ik moet betalen nog niet binnen..die vrouw zei van het geld wat je terug krijgt van je belastingaangifte staat los van je toeslagen en dus krijg je dat gewoon uitbetaald en de rest moet je terug betalen.. ik zeg ja dat begrijp.ik hahaha ik moet nog meer als de helft terug betalen als wat ik ontvang van me belasting aangifte hahaha en krijg daar toch echt 1300 van terug dus ja dat ik er op zit te wachten dat snappe jullie wel toch ik hoop dat we vandaag de brief krijgen
Harry 17 juni 2015Hoi Michelle..

Wat ik begrepen heb van iemand bij de belasting komen die brieven bijna altijd op dinsdag of vrijdag en zaterdag... maar hang me er niet aan op, gr
Marijke 17 juni 2015Nou, laten we dat maar hopen, Harry. al ben ik bang dat het ook vrijdag en zaterdag niet wordt! ben er nu zelf wel heel erg klaar mee. mijn vriend had 2 weken later bericht, maar die moest betalen. ik krijg terug en kan er na fluiten!
Michelle 17 juni 2015Nou ik verwacht nu toch echt mijn brief deze week

Ook al ben ik bang van niet!!

Belasting zegt gewoon ja staat in behandeling wooow nu nog?ja nog steeds mvr..ik zeg echt belachelijk..Ja we hebben 11 miljoen belastingaangifte om te verwerken ik zeg dat zal ook wel ma we moeten trug betalen aan zoveel dingen en dat word wel verstuurd en als ik wat mag ontvangen wachten jullie tot eind juni met versturen..

Belachelijk echt waar
Mo 17 juni 2015Wow even serieus ik heb ook nog steeds niks gehad of wat dan ook gister gebeld en ze zijde voor 1 juli krijg je ericht even nog wachten jaja en dat is 1 juli voorbij en dan kan je strax nog blijven wachte wat een vieE belasting is dit zeg als je iets moet betalen heb je het zo binnen
Danielle 17 juni 2015Ik wordt er schijt en schijt ziek van geen brief helemaal niks partner moest betalen die heeft natuurlijk al bericht gehad ik krijg terug en nog steeds niks als ik voortaan iets moet betalen bij hun wachten ze ook maar 2maanden en dan zeg ik betaal uiterlijk wanneer ik zin heb zoals jullie oktober doen flikkers
Diana 17 juni 2015En nog steeds niks ontvangen... 3maart aangifte gedaan. Zo jammer dat ik er echt op zit te wachten..ik wou dat ik t los kon laten maar heb het geld zo hard nodig.ik krijg rond de 3000 euro terug en dat kan ik zooo goed gebruiken nu. Het duurt echt echt lang.ik weet t voor 1juli bericht..maar pfff...wacht al zo lang
shy 17 juni 2015Pffffff ik begin nu toch wel echt geirriteerd te worden hoor. elk jaar heb ik het eind mei gehad en nu nog niet eens een brief !!!
Danielle 17 juni 2015Postbode is geweest helemaal weer niks

Grrrrrrrrr
Peter 17 juni 2015Gistewren zeiden ze tegen mij, en ik quote:

Misschien stelt het u gerust als ik u vertel dat er nog miljoenen mensen zijn die nog niks gehoord hebben...hahahahhaha

Wat een held...Hoe kan mij dat nou in vredesnaam geruststellen?

Wat een idioot!

Nog 13 dagen
Diana 17 juni 2015Haha @peter, dan weet je in ieder geval dat je niet als enige zit te wachten...:p
ZWR 17 juni 2015wel betalen , samen voor 1 april aangifte gedaan, ik moet betalen en mijn vrouw krijgt terug, mijn deel betalen waren ze heel snel mee maar terug krijgen nog niets van vernomen, gaat lekker allemaal.
Danielle 17 juni 2015Begint mijn strot uithangen vandaar weer niks wordt pas vrijdag of zaterdag en dan staat het pas na het weekeind erop als je geluk hebt betalen zijn ze er zo bij ontvangen duurt 2maanden BELASTING dienst ZO GEZELLIG
Harry 17 juni 2015Ik moet betalen en mijn vrouw krijgt terug, mijn deel betalen waren ze heel snel mee maar terug krijgen nog niets van vernomen, gaat lekker allemaal...

Hahha bij ons ook ZWR..... ze denken natuurlijk.. eerst geld halen, rest zien we dan wel weer.
Michelle 17 juni 2015Ik vraag me af of het allemaal wel goed gaat hoor?

Mijn man heeft zijn defenitieve aangifte al ontvangen en we hebben samen belastingaangifte gedaan alles klopt met wat we hebben ingevuld echt alles klopt..Waarom zou mijn aangifte dan nie kloppen als juist alles klopt en staat dan nog in behandeling vind het echt vreemd betekend dit dat ik dan me geld niet krijg?lijkt me erg vreemd want hun hebben zelf de aangifte al ingevuld ik moest zelf alles controleren en alles klopt gewoon mijn man moet 500 terug betalen en ik krijg er 1300.00 kom op zeg wil nu toch ook wel wat geld gaan zien.. hoeveel mensen wachten nu nog op hun brief?mischien zijn wij als enige nog over want mij maak je niet wijs dat er zo gezegt 1 a 2 miljoen mensen nog op hun brief wachten..
Diana 17 juni 2015Ik wacht ook nog op een brief MIchelle, aangifte drie maart gedaan.
meissie 17 juni 2015Ook ik wacht nog steeds begin maart aangifte gedaan
Wat dat duurt
Elles 17 juni 2015Ik wacht ook nog steeds..geen brief geen geld geen mail..baal hier ontzettend van..ook begin maart ingevuld..
claudia 17 juni 2015Brief ontvangen dagtekening 12 juni nog niks gestort abn nog meer mensen ?duurd het 5 werkdagen of binnen 5 werkdagen dat ze het storten?
Peter 17 juni 2015@claudia

Binnen 10 werkdagen heb je het op je rekening
denis 18 juni 2015Wanneer kan uitbetaalt ons belasting ik wil graag weten op wellke datum
fokje 18 juni 2015Ik heb dagtekening 19 juni wanneer heb ik het dan op de rekening ik heb ing
Christian 18 juni 2015Dagtekening 17 juni, nog niks ontvangen vanochtend. Rabobank
bianca 18 juni 2015hier ook nog steeds geen brief of dergeijke ... man heeft het al wel gehad , die moest terug dokke .. ik nog niks ...
weer gewoon wachten ....
Mirre 18 juni 2015Helaas hoor ik bij het gros dat nog niets gehoord of ontvangen heeft! Zal wel de laatste dag van juni zijn pfffffffffff
Harry 18 juni 2015Valt wel op dat bijna iedereen die betalen moest al 3 weken geleden bericht heeft gekregen, bij ons ook, maar fiscale partner, die wat terug krijgt hoort bij velen nog niets. Het zal ook wel komen, maar ze zijn niet gek daar bij de belastingen, eerst betalen jullie en dan komen wij wel EENS over de brug...hopelijk.
Lucienne 18 juni 2015Zojuist eindelijk een bericht in mijnoverheid
het bericht van betaling gekregen.
Datum van uitbetalen op het bericht 26 juni.
In ieder geval eindelijk iets.
bianca 18 juni 2015nou ik heb net via mijn overheid de brief gekregen , met dagtek 26 juni Jipieeeeeeeeeeeeeeeeee werd tijd nu maar wachten dus ...
Lia 18 juni 2015Hier ook 26 juni verrekenen ze gelijk je toeslagen wat je nog terug moet betalen of gaat dat apart?
Elles 18 juni 2015Ik heb ook net een bericht in mijnoverheid staan ...meteen de definitieve met dagtekening 26 juni...als ik het goed begrijp kan het dus wel juli worden voordat we het geld ontvangen..ik had zo gehoopt dat het eerder bijv. morgen op mn rekening zou staan maar durf daar niet op te hopen...Gelukkig nu eindelijk de brief maar wel heeeeel erg veel later dan voorgaande jaren..ik hoop dat de anderen hier op het forum ook vandaag bericht krijgen!

@Lia volgens mij verrekenen ze geen toeslagen met de belastingteruggave..dit staat volgens mij los van elkaar..
Sai 18 juni 2015Ik heb ook een bericht in mijn overheid ontvangen..dagtekening 26 juni
Diana 18 juni 2015Ik heb ook een brief ontvangen vandaag in mijn overheid. Dagtekening 18 juni. Ben benieuwd, maar al heel blij met deze brief
shy 18 juni 2015Hier nog steeds niks hoor. Wel fijn voor de mensen die.de brief nu wel hebben
Danielle 18 juni 2015Ook hier net mail gekregen in mijn overheid dagtekening 26 juni
Nu maar wachten op de brief of het dan erop staat anders pas na het weekeind
Femm 18 juni 2015ik kreeg een brief via mijnoverheid.
had 6 maart al aangifte gedaan, brief 12 juni ontvangen met dagtekening 19 mei.
tot op heden nog niks ontvangen, vandaag de 5e werkdag...
ben benieuwd wanneer ik het krijg!
Michelle 18 juni 2015Nou hier ook brief in mijn overheid..dagtekening 26 juni dus voor ons duurd het wel ff voor dat het geld er op staat..en nog steeds mensen die wachten op de brief of hun geld echt zwaar belachelijk dit.
Moby 19 juni 2015En ja hoor.... Ook vandaag nog steeds geen blauwe enveloppe ontvangen! Vermoeiend dat wachten. Iemand anders vandaag wel al iets ontvangen via de post of in mijn overheid???
tamara 19 juni 2015vorige week de brief gehad met dagtekening 19juni. tot nu toe nog niks gestort,
Harry 19 juni 2015Hier ook nog niets Moby, dit is ook de laatste keer dat wij gelijk begin maart de boel versturen. Iedereen die ik ken die veel later hebben verzonden heeft het al...bedrag wat fiscale partner zou krijgen Dat is weer een leerzame les....
anke 19 juni 2015Ook in maart aangifte gedaan en partner ook
Zelf moet ik wat betalen, partner krijgt terug, beiden nog niets gehoord...
Ben 19 juni 2015dagtekening 12 juni ook nog niets ontvangen mijn vrouw hebben het tegelijk weg gedaan zij heeft nog geen bericht terug
meissie 19 juni 20151 maart aangifte gedaan en nog steeds niks gehoord moet terug krijgen
mijn moeder rond 5 maart aangifte gedaan moet betalen en ook niks gehoord.
ben net nog is gaan nakijken of alles goed is verzonen digitaal maar heb een verzendbewijs dus alles is goed verzonden.
Marijke 19 juni 2015Hier ook nog steeds niks binnen.. ook nog geen brief op mijnoverheid. frustrerend!
Betje 19 juni 20151 maart aangifte gedaan. Geen bericht. BALEN!!!
Cor 19 juni 2015Fiscaal partner en ik samen aangiften gedaan op 1 maart.
Nog allebei niks gehoord... geen brief. Geen mail. Niks in mijn overheid.

Volgende keer aangifte doen op het laatste moment. Dan word je blijkbaar als 1ste behandeld.

Erg vervelend !
ronald 19 juni 2015Dagtekening 19 juni staat er net op de rekening pfff
eindelijk
Cino 19 juni 2015Dagtekening 19 juni nog niks ontvangen ING bank
Mirre 19 juni 2015Nog steeds niets gehoord, ook niet in mijn overheid inbox en maar wachten pffff
Nance 19 juni 2015Brief ontvangen dagtekening 19 juni nog geen geld. Zus en ouders vandaag wel geld ontvangen maar nog geen brief?!
Cino 19 juni 2015Ik moet toeslag terug betalen die betaal ik in 24 termijnen alsnog wordt verrekend met aanslag 2014 die ik terug zou krijgen.
Jootje 19 juni 20151 maart ingevuld samen met mijn man,hij heeft al terug ik nog niks!!!!
Ook geen brief niks
shy 19 juni 2015Nou hier ook nog steeds niks. Word je toch helemaal.lijp van pfffff
peter 20 juni 2015Hier ook nog steeds niks.het is toch niet te geloven eigenlijk. Maar wel 7 !!! Brieven/acceptgiro''s/ beschikkingen mbt toeslagen.

Wat een helden...doodziek
Mark 20 juni 2015ik heb een dagtekening van 06-06-2015 maar tot heden nog geen belasting terug gave ontvangen. gaat hier iets fout?
Lia 20 juni 2015Cino goed lopende betalingsregelingen verrekenen ze normaal niet heb je mss een keer te laat betaald?
MJ 20 juni 2015Lieve mensen, hier in huis is de belastingaangifte ook begin Maart verzonden en helaas tot op heden geen bericht. Ik zat al te stressen.... is er iets fout gegaan???... fijn om te lezen dat ik niet de enige ben. We zullen maar rustig afwachten. Fingers crossed voor volgende week!
Peter 20 juni 2015Weer Niks....

Volgende week dan hopelijk.

Heerlijk dat wachten
Lucienne 21 juni 2015Al wel bericht in de mail met datum 26 juni maar nog niet de brief of het geld ontvangen.
Maar ja in ieder geval iets.
Opgave gedaan 3 maart gelijk met mijn man en die heeft het al +/_ 6 weken geleden ontvangen.
Wachten maar weer.
Tanja 22 juni 2015Heeft iemand met dagtekening 26 juni al geld ontvangen? grtjs Tanja
Mirre 22 juni 2015Nieuwe week nieuwe kansen toch!!!!
Michelle 22 juni 2015Hoi tanga

Ik had dagtekening 26 juni maar nog geen geld ontvangen en ook nog geen brief..ik had gewoon bericht ontvangen in mijn overheid dus eigenlijk verwacht ik eerder de brief deze week in de brievenbus dan het geld deze week op de bank
ik heb trouwens de rabobank dus ik weet nie Hoe snel het zal gaan
Harry 22 juni 2015 Peter 20 juni 2015
Weer Niks....
Volgende week dan hopelijk.
Heerlijk dat wachten

Hier ook nog niets Peter, ja van mijn vrouw, maar die moest betalen...daar kwamen ze gelijk mee ik krijg terug, nog niets. Goede les voor volgend jaar, niet op 1 maart gelijk al versturen, blijkbaar kom je dan onderop de stapel dan.....gr
Tanja 22 juni 2015Hoi Michelle, ja ik had het ook in mijn overheid maar ze mogen wel gaan opschieten met hun brief want over 4 dagen is het al de 26ste, maar hoop toch mijn geld deze week te mogen ontvangen...heeft lang genoeg geduurd, aangifte al gedaan op 2 mrt.

en idd Harry ik ga ook niet meer gelijk mijn aangifte doen volgende jaar want ook ik heb het gevoel dat je dan gwn onderaan de stapel komt
Marijke 22 juni 2015Hier natuurlijk ook nog steeds niks, grrr. ook nog niks te zien op mijnoverheid. alleen krijg ik daarin nooit bericht als ik iets terug krijg.
MJ 22 juni 2015Lieve mensen, ik heb mij daarnet aangemeld op mijnoverheid.nl. netjes alles inlog stappen gedaan en ik ga voor de eerste keer naar mijn inbox... VOILA een bericht van 18 juni, de definitieve aanslag inkomsten belasting 2014.
tamara 22 juni 2015had de brief en de brief in mijn overheid op donderdag 11 juni gehad.
dagtekening was 19 juni en is nu net gestort.
Anna 22 juni 2015hier ook dagtekening 19 juni en het bedrag net gestort. SNS Bank. Melding in Mijn Overheid op 11 juni, brief ontvangen 19 juni
MT 22 juni 2015Lees net op andere forums dat de meeste mensen de het nu uitbetaald hebben gekregen een bedrag onder de 1000 euro was.. als dit echt zo is kan ik dus nog steeds wachten. aaarghhh!!
Jootje 22 juni 2015MT,
Ik krijg ook onder de 1000 euro,
Maar geen bericht in mijn overheid,geen brief,niks!
Terwijl we altijd gezamenlijk invullen en mijn man heeft het al een paar weken....
1 maart ingevuld...bijna 1 juli!! Dus hoop snel iets te horen,is meer dan welkom
Harry 22 juni 2015Wij ook Jootje, bijna alles van 1 maart t/m 3 maart komt als laatste aan de beurt, dat kan geen toeval zijn. de betalingen dan Ik als fiscaal partner krijg terug, nog niets... mijn vrouw moest betalen, al 3 weken geleden bericht gehad en al betaald. Het heeft ook geen zin om te bellen, want ze zeggen niets, ja... voor 1 juli heeft u bericht... en daar moet je het maar mee doen. We zien wel. Maar de les is: nooit meer gelijk op 1 maart versturen, want kom je as laatste aan de beurt.
S 23 juni 2015Ik kreeg do ook het bericht in mijn overheid, dus als een kind zo blij. En erg stom want mijn partner had het half mei al gekregen. We hebben het altijd te gelijk. Vrijdag niks op rek en gister ook niet. Totdat ik door had dat ik even naar de datum van dagtekening moest kijken. 26 juni pff nog langer. Maar nu net lag de blauwe enveloppe in me brievenbus dus kan het niet lang meer duren voordat het er staat
anke 23 juni 2015Moet betalen, in maart aangifte gedaan, gecontroleerd: alles is goed aangekomen, maar geen bericht in inbox niet en geen brief..
meissie 23 juni 2015Nu word die mooi
Mijn moeder krijgt zojuist per post een brief dat ze aangifte moet doen over 2014 en dan deze voor 1 mei 2015 binnen moest zijn.

Hallo, wij hebben aangifte gedaan.
Ik op 1 maart en niks gehoord en mijn moeder 5 maart.
Heb bewijs dat we aangifte hebben gedaan digitaal.
De belasting zegt doodleuk ja hij is bij ons niet binnen gekomen.
Dus zitten we al die tijd voor niks te wachten en kunnen we alles weer opnieuw gaan doen.

Ben zo boos. Elke keer is het iets daar
shy 23 juni 2015Hier ook nog steeds niks. En ook begin maart ingevuld. Ik heb dit ook nognooit eerder mee gemaakt. Duurt dit jaar wel heeel erg lang
Greet Donders 24 juni 2015helaas heb ik dit al eerder meegemaakt en ik wil niemand bang maken want ook dit jaar heb ik nog steeds geen bericht, maar over 2013 kreeg ik precies op 1 juli een brief dat mijn aangifte aanleiding gaf tot nader onderzoek. Als je die brief krijgt kun je een jaar wachten voordat je weet waar het over gaat.
Ook ik begin iedere dag nerveuzer te worden omdat ik geen zin heb in hetzelfde gedoe als vorig jaar, maar hoe meer het naar 1 juli gaat hoe meer kans ik op zo''n fijne brief maak denk ik dan. Of zijn er ooit mensen geweest die op 1 juli een positieve brief hebben gehad.?
Cor 24 juni 2015Nog steeds niets gehoord.
Fiscaal partner ook niet.
Op 1 maart ingevuld.
Vorig jaar huis verkocht van partner en haar ex.
Partner en ik kind gekregen.
Hierdoor veel extra dingen moeten invullen ivm Fiscaal Partnerschap.
Maar zolang? Spannend!
Jolanda 24 juni 2015Ik heb de rabobank en de brief van belasting is van 19 juni, maar nog steeds niks binnen.
peter 24 juni 2015Weer helemaal niks. Moet toch binnen een week vanaf nu anders is het na 1Juli.

Belastingdienst drives me mad....
Kevin 24 juni 2015Ik heb ook op 03 maart aangifte gedaan
en nog geen bericht ontvangen
en mijn mensen om me heen hebben al bericht ontvangen.

anke 24 juni 20152013 kreeg ik toen op 28/6
Amph 24 juni 2015Ik heb de brief binnen via Mijnoverheid.nl en post ..... dagtekening 26 juni ...... dus word waarschijnlijk op die datum of erna gestort.
Patricia 24 juni 2015Aangifte gedaan, begin maart. Brief over teruggave begin juni in de bus. Dagtekening van de brief is 12 juni. Ik moet geld terug krijgen. Tot op heden nog steeds niks terug. Dat ze maar eens opschieten.
Harry 24 juni 2015Ik fiscale partner ook nog niets...... vrouw moest betalen en al 4 weken geleden bericht gehad en betaald. Blijkbaar als je wat terug krijgt van iets hoger dan 2000 euro kom je als laatste aan de beurt, mag je hopen dan...lol
Elles 24 juni 2015Echt niet meer normaal van die Belastingdienst...degene die begin maart aangifte hebben gedaan daarvan hebben volgens mij veel mensen nog helemaal geen bericht gehad of dagtekening 26 juni....terwijl ik op sommige forums lees dat er zelfs mensen zijn die pas 23 mei aangifte hebben gedaan en ook dagtekening 26 juni hebben...slaat toch helemaal nergens meer op...Dus degene die vroeg aangifte doen moeten dus 4!!! maanden wachten voordat ze geld of brief ontvangen en degene die veeeel te laat zijn krijgen na 4 weken al bericht! Grrrrrr
peter 24 juni 2015Amen Elles..

Belachelijk
shy 24 juni 2015Ik begin nu ook echt geirriteerd te worden. Beginmaart ingevuld en nog helemaal niks. Ook in mijn overheid nog niks. Zeer frustrerend !!!
Marian 25 juni 2015Zijn er meer mensen die dag tekening 12 juni hebben en nog geen geld hebben
Tanja 25 juni 2015hoi hoi, ik denk als je dagtekening 12 juni hebt en nog steeds niets hebt ontvangen toch even moet bellen, want ze zeggen zelf binnen een week na de dagtekening staat het geld op de rekening.

ik vraag me af of iemand met dagtekening 26 juni al iets heeft ontvangen?

grtjs Tanja
Lia 25 juni 2015Dagtekening 26 juni nog niets ontvangen
S 25 juni 2015Ook dagtekening 26 juni en ook nog niks ontvangen. Wordt ongeduldig hiervan 🙈
Kevin 25 juni 2015Hier ook Zeer frustrerend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nog geen bericht gehad

nog 6 dagen te gaanClaudia 25 juni 2015Dagtekening 12 juni abn amro nog niks ontvangen er staat volgens de site 10 werkdagen voor dus mischien morgen ????iemand ook 12 juni dag tek nog niks?
cor 25 juni 2015Nog steeds niks.
meissie 25 juni 2015Toch wel fijn dat ik niet de enigste ben die 1 maart aangifte heeft gedaan en nog niets heeft gehoord.
alleen niet fijn zolang wachten op je geld als je het zo goed kan gebruiken grrrr
Diana 25 juni 2015Dagtekening 26juni ,nog niks ontvangen. Hoop morgen misschien?
anke 25 juni 2015Idd Anke, het is wel ons geld en we hebben er blijkbaar niets over te zeggen, frustrerend...
Nog niets gehoord, moet betalen, partner krijgt geld terug, ook niets gehoord..
Danny 25 juni 2015Ik heb 3 maart aangifte gedaan, en nog steeds niks gehoord..

Ik wordt hier echt heel chagrijnig van, want innen kunnen ze wel maar je even een update geven en uitbetalen.. Ho maar...
shy 25 juni 2015Ik begin nu echt depresief ervan te worden hahah wat een ellende joh. Gelukkig ben ik niet de enige die nog niks gehoord heb.
Michelle 25 juni 2015Hier ook dagtekening 26 juni nog niks ontvangen..Hoop eigenlijk wel dat het er morgen op staat en anders volgende week maandag..
G 25 juni 2015hier ook nog geen bericht. Gelijk aangifte gedaan op 2 maart. Ik wel bericht op 31 mei maar partner die meeste terug krijgt ook nog geen bericht. Gisteren gebeld en krijg als antwoord ik zie niets afwijkende dus u krijgt voor 1 juli bericht
Marian 25 juni 2015Ook ik dagtekening 12 juni en nog niks ontvangen ook nog 1 op 26 juni ook niks ontvangen
Mirre 25 juni 2015Ik heb ook 3 maart aangifte gedaan en nog steeds niets gehoord grrrrrrrrr
Michelle 25 juni 2015Hebben jullie de brief via mijn overheid?of al brief ontvangen via post?want als je geen brief heb ontvangen via post ofzo dan geld de dagtekening niet heb ik begrepen?het gaat pas in als je de brief ontvangen heb via de post beetje gek ma goed het zal wel
meissie 25 juni 2015En weer niks vandaag.
Post en sandd post allebei al geweest :
Wat duur het ongelovelijk lang deze keer.
En ook niks in mijn overheid
moi 25 juni 2015g jij kreeg tenminste nog antwoord ik kheb ook gebeld,en ik kreeg als antwoord heb je het bandje gehoord ja dat heb ik maar heb ik laks aan.

ik heb ook maart ingevuld,en ook nog niks ontvangen,ik krijg geld terug wel mijn partner maar die moet betalen.

schiet al aardig op naar de 1 juli
Harry 25 juni 2015Dat kan ook bijna geen toeval zijn, ik lees overal dat wie moet betalen al lang bericht heeft gehad, maar fiscaal partner die geld terugkrijgt nog niets heeft gehoord... hier ook zo, weer niets.......bellen heeft ook geen zin, want dan komen ze met: is het al 1 juli? Ben benieuwd hoe ze reageren na 1 juli... dan kunnen ze blijkbaar wel je gegevens inzien.. ambtenaren, dat veranderd ook nooit.
Jootje 25 juni 2015Pff ook nog niks,ik vul ook niet meer 1 maart in,heeft geen nut...
Zal wel druk worden 1 juli bij de belastingtelefoon als het zo doorgaat,dat we niks horen!
shy 25 juni 2015Ik ben echt zo blij dat ik niet de enige ben. Heb dit nog nooit meegemaakt
Danny van den Berg 26 juni 2015Nou, ik ben benieuwd of we het vandaag mee gaan maken maar ik heb er een hard hoofd in....
petra 26 juni 2015Is inderdaad allemaal belachelijk dit jaar op 3 maart ingevuld en ook nog steeds niks gehoord verleden had ik het al op 28 mei terug.
Greet 26 juni 2015Sandd is langsgekomen zonder brief belasting pffffffft. Om gek van te worden.
Kevin 26 juni 2015Hier ook nog geen bericht van mijn overheid

maar hopen dat ik loop van de dag brief ontvangt
Moby 26 juni 2015Ik ben bang dat we pas volgende week 30 juni iets horen. Met dagtekening 15 juli!!! oid.

Eergisteren wel al de definitieve berekening Toeslagen ontvangen. Deze is berekend met ons inkomen uit de aangifte 2014!!!

Nu wachten op de grote som teruggave 2014. Het te betalen bedrag hebben we al ontvangen... grrrrrr.
gerda 26 juni 2015Ik heb 01 maart al aangifte gedaan ,nog niks geen aanslag en geen geld vorig jaar had ik al op 3 mei ,word er gek van
Harry 26 juni 2015Let maar op, op 1 juli komen ze met: er is een aanzienlijke achterstand... Net of ze dat nu niet kunnen zeggen, nog altijd: U krijgt voor 1 juli bericht, dank u......
C''tje 26 juni 2015Ook 3maart aangifte gedaan. Begin juni brief dat ik terug moet betalen dagtekening 12 juni

Week later geleden brief met dagtekening 26 juni.
Voorlopige berekening.....ruim 1700 terug?! uhh

Niets ontvangen!?!?

Vorige week brf met dagtekening 10-7.....definitieve berekening..
Uhhh.Weer een ander bedrag

Vroeger was het....dacht ik
Als de BD na juli betaald, dat je dus rente over het te ontvangen krijgt. Weet niet of dat nog zo is....

Ik moet dus nog.een weekje wachten

BD....leuker kunnen ze het.niet maken....wel erg verwarrendderderder!!!
G 26 juni 2015post geweest en 3 x raden nog steeds niets. Denk idd dat we 30 juni een brief ontvangen dat om wat voor reden 1 juli niet is gehaald tja dan doen ze wel bericht voor 1 juki😜 maar niet wat we willen ontvangen
Boebel 26 juni 2015Al iemand wat gekregen met dagtekening 26 juni??
Lia 26 juni 2015Zit ook te wachten met dagtekening 26 juni
Tanja 26 juni 2015zit ook te wachten op mijn centjes, ook dagtekening 26 juni
marcel 26 juni 2015dagtekening 26 juni nog niks binnen om 12.15 grrr ik heb SNS
Moby 26 juni 2015Jullie hebben al iets ontvangen... dagtekening 26 juni!!

Ik heb nog helemaal niets ontvangen!!!
aangifte begin maart verstuurd ....

Wordt er ongeduldig van grrrrr.
Lucienne 26 juni 2015Hier ook nog niets ontvangen,alleen +/_
2 weken geleden bericht via mijnoverheid
dagtekening 26 juni.Maar nog geen brief per post en ook geen geld op rekening binnen gekregen.
marcel 26 juni 2015Wel brief ontvangen met dagtekening 26 Juni maar nog niets binnen SNS
Tanja 26 juni 2015hier ook sns en ook nog niks, vermoed dat we kunnen wachten tot volgende week
Elles 26 juni 2015Hier ook nog geen geld ABN pfff wachten duurt lang....
claudia 26 juni 2015Hier ook nog niks abn amro
claudia 26 juni 2015Hier ook nog niks rabobank.
wordt gek van dat wachten hopelijk is het er voor het weekend
meissie 26 juni 2015en weer niks vandaag.
had ik maar al een dagtekening dan zou ik al blij zijn maar heb nog helemaal niks.
geen brief, niks in mijn overheid helemaal niks!
Word er beetje gek van want heb het geld nodig
marcel 26 juni 2015Nou het wordt vandaag niets nada met dagtekening 26 Juni :
cor 26 juni 2015Hier ook niks geen bericht.
Helemaal niks.

Adrie 26 juni 2015Ik ook vandaag weer niks ontvangen mijn man een maand geleden al ontvangen moest betalen ik ontvangen bellen helpt niks
Harry 26 juni 2015Hier ook zo Adrie..... let maar op, woensdag komen ze met: SORRY door achterstand hebben velen nog geen bericht ontvangen,,, dat weten ze natuurlijk ook nu wel daar, maar mogen niets zeggen.
peter 27 juni 2015Hier ook nog niks. Wat een figuren daar en vooral dat we kunnen niks zien. Dat geloven ze zelf toch niet??

Dinsdagdag dat ik op vakantie ga dan wellicht.
Lia 27 juni 2015Benieuwd wanneer ik wat mag ontvangen op mijn rekening van dagtekening 26 juni.iemand al wel wat ontvangen?
meissie 27 juni 2015Nou vandaag een brief.
En wat staat erin.
De computer kan mijn aangifte niet behandelen dus moet het handmatig en krijg ik voor 31 maart 2016 bericht.
Ben echt boos en kwaad dus het kan gewoon nog 9 maanden duren
Lucienne 27 juni 2015Dagtekening van bericht mijnoverheid 26 juni
Maar nog geen brief per post en ook ge geld
gestort tot op heden.
Opgave van I.B. op 3 maart verstuurd.
Adrie 27 juni 2015Ik heb bericht gehad vandaag mijn aangifte moet handmatig gecontroleerd worden krijg bericht voor maart 2016 balen balen 👿
Dundee 27 juni 2015Wij hebben ook de brief van handmatig gecontroleerd word gehad.
11 Maart hebben wij de aangifte al opgestuurd.
en nu dus op de allerlaatst moment bericht .
Maandag meteen bellen vind dit dus onder de maat.
Christel 27 juni 2015Ook ik heb tot op heden nog niets gehoord. Alle jaren had ik het al midden mei, heb dit nog nooit meegemaakt. Nu ik lees van de brieven die zijn ontvangen door degenen die ook nog niets hebben gehoord, durf ik mijn brievenbus niet meer in te kijken eerlijk gezegd. Ik ben nu al kwaad en dan heb ik die brief nog niet ontvangen. Dit kan gewoon niet, te belachelijk voor woorden!!
Dundee 27 juni 2015Christel zet je maar schrap .
Je krijgt een brief dat het handmatig gecontroleerd word en dat het tot maart 2016 kan gaan duren.
Iedereen die nog niets heeft gehoord krijgen deze brieven nu.
Met andere woorden ze kunnen niet na komen wat ze ons beloven.
Harry 27 juni 2015Hier ook niets, zelfs nog geen dagtekening..... ik fiscaal partner die terugkrijgt, vrouw moest betalen en kreeg al 4 weken terug bericht.. Nu hebben we nog maandag en dinsdag, ik heb er geen geloof meer in.... Volgende week komen ze met: we hebben achterstand, let maar op, net of ze dat nu niet weten....
shy 27 juni 2015Wat een ellende allemaal. Ik ben nu echt bang dat ik ook zo brief ga krijgen. Snap er echt helemaal niks van mijn vriend heeft het al weken geleden terug. Laat elk jaar door dezelfde persoon me belasting invullen. En krijg inprincipe maar rond de 500 terug.
rik 27 juni 2015Ja vandaag ook een brief gekregen dat ze het handmatig na moeten kijken .
Christel 27 juni 2015Ik vind het te belachelijk voor woorden. Dit kan gewoon niet. En dat op het allerlaatste moment. Mensen hebben jaar afrekeningen te voldoen, vakanties te betalen. En dan ineens zo pats, boem. Ik zet me inderdaad al schrap Dundee. En ben net als shy en Harry erg bang dat de blauwe envelop die ik ga krijgen geen dagtekening gaat bevatten.
Kevin 27 juni 2015ik kreeg net de brief dat het handmatig gecontroleerd word en dat het tot maart
31 03-2016 kan gaan duren.

Iedereen die nog niets heeft gehoord krijgen deze brieven nu

niet normaal krijg de tering de belasting dienst zakken vuller
nathalie 27 juni 2015hier ook net brief van ze meer tijd nodig hebben om aangifte te behandelen omdat bepaalde rubriekendie zijn ingevuld niet door automatisch systeem gecontroleerd kunnen worden dit gebeurt handmatig terwijl ik samen met partner aangifte heb ingediend deze moest betalen en heeft hem al in mei ontvangen.?en pas voor 31 maart 2016 bericht ik vind het schandalig!ga klacht indienen.
Linda 27 juni 2015Mijn man en ik hebben ook gelijktijdig aangifte gedaan. Ik moest betalen en heb 3 weken geleden al bericht ontvangen. Mijn man heeft nog niks gehoord. Vandaag ook geen brief ivm handmatige controle......heel apart dit.
Harry 27 juni 2015Meer tijd nodig hebben om aangifte te behandelen omdat bepaalde rubrieken die zijn ingevuld niet door automatisch systeem gecontroleerd kunnen worden dit gebeurt handmatig.

WAAROM zeggen ze dat niet als je belt!! Vrijdag nog gebeld en dan hoor je:is het al 1 juli...? Zeg dan gewoon er is achterstand!!
Lucienne 27 juni 2015Vreemde zaken,ik heb via mijnoverheid het bericht gekregen van belastinddienst d.d.
26 juni de mededeling definitieve afrekening
2014. nauw het lijkt er op dat ze het definitief
laten afweten bij dat zooitje ongeregeld.
peter 27 juni 2015We moeten handmatig controleren omdat de computer bepaalde rubrieken niet kan lezen??

nou nou nou. Niet te geloven! Maar niet gewoon zeggen we redden het niet.

als burger is er niks tegen te beginnen..wel slim ..
okje 27 juni 2015ook een brief had het 1 maart al verstuurd maar ik vind maart 2106 wel heel ver weg en als wij te laat met betalen zijn hebben we een boete of een deurwaarde vind dit niet kunnen, en dat je niet kan bellen daarover vind ik ook niet normaal het is wel je eigen geld en volgend jaar maart ligt de nieuwe er al weer
meissie 27 juni 2015Al die mensen die ook deze brief hebben gehad van handmatig controleren wanneer hebben jullie aangifte gedaan?
Ik op 1 maart.
Vind het zo raar dat het opeens handmatig gecontroleerd moet worden en dan tot maart 2016.
Had zo gehoopt dit geld te hebben voor de vakantie maarja zit er niet in dus.
Vind het wel raar dat we deze brief allemaal vandaag hebben gekregen.
lijkt wel gewoon een smoes dat ze het niet optijd klaar krijgen en dus maar zeggen dat hun computer het niet kan lezen en dus handmatig moet. Geloof er helemaal niks van.
ga maandag ook weer bellen waar dit op slaat en waarom het 9 maanden kan gaan duren nu, maar ben bang dat ik er weinig mee op zal schieten
meissie 27 juni 2015En hoeveel moeten jullie terug krijgen?
Ik boven de €1000,- dus ben benieuwd ofdat ze dit dan doen bij iedereen met een hoger bedrag?
Dundee 28 juni 201511 Maart 2015.
meissie 28 juni 2015Vind dit gewoon heel raar en echt niet kunnen wat ze daar aan het doen zijn!
als ze dan nog zouden zeggen kan max 1 maand duren maar nee maart 2016 kan het worden echt belachelijk
Cor 28 juni 20151 maart ingevuld
moet 1500€ terug krijgen
nog helemaal niks gehoord,geen brief geen overheid helemaal niks.
Heel erg dat je op je eigen teveel betaalde geld zolang moet wachten.
Schamen moeten ze zich!
Geldwolven!
Maaike 28 juni 2015Wij dagtekening 26 juni vrijdag gebeld. Hij zei staat klaar om betaald te worden.Binnen vijf werkdagen.
claudia 28 juni 2015Dagtekening 12 juni nog geen geld abn amro valt me op hoe verschillend de belastingdienst antword geeft op telefoontjes nog meer mensen dagtekening 12 juni en geen geld ?hopelijk morgen wel dit is zenuwslopend gewoon voor iedereen
shy 28 juni 201515 maart ingevuld en krijg 520 euro terug. Dus zo schokkend bedrag is dat ook niet voor de belastingdienst. Ben er wel goed geirriteerd over dat ik het ook nog niet heb. Tegelijk tijd klein beetje blij dat ik niet de enige in deze situatie ben
Mirre 28 juni 2015Ik ben ook de gelukkige die een brief heeft ontvangen dat mijn aangifte handmatig gecontroleerd moet worden! Slaat nergens op 3 maart verzonden en geen tijd om hier na te kijken, ik vind het schandalig en nu moet je gewoon 9 maanden wachten! Maandag toch even mijn gal gaan spuwen bij de belastingdienst!
adil 28 juni 20152 maart gezamelijke aangifte gedaan voor mij en mijn partner. Ik heb alles al terug ontvangen en mijn partner krijgt bericht dat het tot maart 2016 dan duren.
Waar slaat dit op!! 5000 werknemers moeten eruit en 1500 ict''rs komen erbij om de computers verder te optimaliseren bij de belastingdienst. Dus in de toekomst gaan alle aangiftes een jaar duren want die computers kunnen nu al onze aangiftes niet verwerken. Is er dan niets wat de gewone burger hier aan kan doen. Laat ze een voorschot geven iod
Harry 28 juni 2015Mijn partner krijgt bericht dat het tot maart 2016 dan duren. Dit is natuurlijk belachelijk, mail Kamerleden hier over!! Dit kan niet!!
MT 28 juni 2015Nu ik dit allemaal zo lees begin ik hem wel heel erg te knijpen! : ben iig blij voor de mensen die wel een dagtekening hebben gehad, jullie krijgen dit jaar tenminste nog jullie geld.
Maaike 29 juni 2015Iemand met dagtekening 26juni al geld ontvangen?
Lia 29 juni 2015Ik zit er ook op te wachten Maaike ook dagtekening 26 juni
Tanja 29 juni 2015ook hier dagtekening 26 juni...en ook aan het wachten..

maar wou ff zeggen dat ik het in en in triest vind dat sommige mensen een brief hebben gehad dat het mss kan duren tot maart 2016...is toch te gek voor woorden :
Lia 29 juni 2015Je zou haast denken dat het één grote leugen is dat er handmatig gecontroleerd moet worden en ze gewoon de drukte niet aankunnen. Hopelijk vandaag wat op mijn rekening de 26e zijn we al gepasseerd :
Tanja 29 juni 2015Ja ik vind het ook een heel vaag verhaal, eerst zeggen ze dat bijna alles digitaal gaat en nou moet het met de hand gecontroleerd worden...uhu...wees gwn eerlijk en zeg dat jullie het niet redden voor 1 juli

En hoop ook vandaag eindelijk mijn centjes te mogen ontvangen
Maaike 29 juni 2015Schandalig ontsla dan niet zoveel mensen als je het niet gaat redde. Ze weten dat veel mensen erop zittente wachten. En hun maar rijk worden van ons te veel betaalde geld.
Tanja 29 juni 2015het is ook te schandalig voor woorden!!!! maar ik had eerlijkheid meer gewaardeerd dan wat ze nu doen, want sorry geloof er vrij weinig van...met hun moet met de hand gecontroleerd worden...
Maaike 29 juni 2015Ze gaan het waarschijnlijk 1juli pas zeggen. Achterlijk die belastingdienst.
loes 29 juni 2015Net gebeld...mvr u krijgt voor 31 maart 2016 bericht en daar moet u het mee doen! Hoezo geld in de economie pompen...als je niets hebt
Tanja 29 juni 2015Het is toch niet te geloven dat zoiets kan!!! Schandalig!!!

Iemand al iets ontvangen met dagtekening 26 juni? sns
Maaike 29 juni 2015Hier nog niks dagtekening 26 juni Abn.
Dundee 29 juni 2015Heb de belastingtelefoon gebeld ... Zij kunnen mij niet helpen. kennen het probleem maar weten niet waar het aan ligt.
Moet nu een brief sturen naar het adres waar onze brief vandaan komt.
claudia 29 juni 2015Hier nog niks binnen rabobank dagtekening 26e
meissie 29 juni 2015Ik heb ook de belastingdienst gebeld en wat ze tegen mij zeiden: ja mevrouw u heeft voor 1 julie bericht gehad zoals beloofd n verder moet u afwachten, u kan binnen een maand bericht krijgen of u krijgt pas in maart 2016 bericht wij kunnen dat hier niet zien en u zult toch geduld moeten hebben!!
Ik was zo kwaad dat ik heb opgehangen!!
Geduld hebben ik heb al 4 maanden geduld.
En het ergste is nog je bent totaal machteloos je kan dus bellen wat je wilt en brieven schrijven je schiet er niks mee op
Harry 29 juni 2015 Dundee 29 juni 2015 Heb de belastingtelefoon gebeld ... Zij kunnen mij niet helpen. kennen het probleem maar weten niet waar het aan ligt.
Moet nu een brief sturen naar het adres waar onze brief vandaan komt.

Waar slaat dit nu weer op Dundee... laten ze dat ZELF opknappen.. onbegrijpelijk dit!! Kamerleden mailen.....
emma 29 juni 2015Hier dagt. 26 juni.. nu binnen rabobank. voor iedereen succes en sterkte. anders rtl nieuws ff mailen over de gang van zaken. dit klopt natuurlijk voor geen meter.
anke 29 juni 2015Hier nog helemaal geen bericht gehad... in maart aangifte gedaan, k ga morgen bellen
is er nog iemand die nog helemaal niets gehoord heeft???
Harry 29 juni 2015anke 29 juni 2015

Wij hebben gezamenlijk aangifte gedaan fiscaal partner mijn vrouw heeft al 5 weken geleden bericht gekregen, die moet betalen, ik als fiscaal partner krijg terug, maar nog niets gehoord......hopelijk morgen.....
shy 29 juni 2015@Anke. Ik heb helaas ook nog helemaal geen bericht ontvangen. Maar ik ga ervanuit dat ik ook zo ellendige brief ga krijgen.
Lucienne 29 juni 2015Ook hier wel bericht via mijnoverheid met dagt.26 juni maar nog geen geld op rekening
gekregen ABN maar ook nog niet zo''n
rottige brief dat alles vertraging heeft.
Marcel 29 juni 2015Eindelijk ontvangen SNS met dagtekening 26 Juni POEHHHHH.

Ik hoop dat jullie ook snel het geld gestord krijgen groetjes.
anke 29 juni 2015Ik ga idd ook uit van ellendige brief! Zelfs un. Mijn overheid niets..
Tanja 29 juni 2015hier is het binnen...sns
Diana 29 juni 2015Dagtekening 26 juni en zojuist het geld ontvangen. SNS bank.
Boebeltje 29 juni 2015Nou hier Rabo en dagtekening 26 maar nog niets
Vanesa 29 juni 2015Binnen!! Abna dagtekening 26 juni
Maaike 29 juni 2015Hier ook nog niks abn en dagtekening 26.
Lucienne 29 juni 2015Zojuist is het binnen gekomen.
Dagtekening 26 juni.
Wel € 19,00 minder dan eest was toegezegd
maar dat zoek ik nog wel uit.
ABN.
Sterkte allemaal met jullie wachten en ik blijf
nog wel regelmatig even kijken hoe het met
jullie gaat.
Maaike 29 juni 2015Binnen Abn. Dagtekening 26 juni.
Lia 29 juni 2015Binnen dagtekening 26 juni sns
Maxime 29 juni 2015Dagtekening 26 Juni

Nog niets binnen en ik heb de ING.
Wachten maar!!!!!
cis 29 juni 2015ik ook dagtekening 26 juni maar nog niks binnen...rabo

hoop niet zo''n brief te krijgen maar het geluk heb ik toch niet dat het er in deze dagen op staat
claudia 29 juni 2015Hier om 15.15 ook nog niks binnen rabobank dagtekening 26e
Christel 29 juni 2015Hier ook nog helemaal niets. Geen geld. Maar ook geen bericht. Geen brief. En niks op Mijn Overheid Nog 1 dag te gaan. Maar ik hoop er niet meer op. Morgen zal diezelfde ellendige brief wel in de bus vallen zoals velen deze al hebben gekregen.

Ik heb de belastingdienst erop aangesproken, zij zeggen dat sommige complexe situaties meer tijd vragen, maar als dit niet het geval is dat ze al veel sneller dan maart 2016 bericht zullen gaan sturen. Ik blijf het een vaag verhaal vinden, en vind het zeer onder de maat. Zij laten ons burgers nu flink in de kou staan en zitten. Hopelijk zijn er burgers bij die het hierbij nièt zullen gaan laten zitten.
Harry 29 juni 2015Christel 29 juni 2015
Hopelijk zijn er burgers bij die het hierbij nièt zullen gaan laten zitten.


Zijn al mails naar de 2e kamer gegaan Christel.... over deze belachelijke situatie...
Mark Rutte 29 juni 2015Onze excuses voor het ongemak maar het geld zit nog in griekenland
MT 29 juni 2015hier ook nog steeds niks.. nu moet ik zeggen dat mijn aangifte dit jaar iets later was, 22 april, maar ijn vriend heeft zijn aangifte een week later gedaan, en had gelijk bericht, maarja die moest betalen. ik ben nu ook heel bang voor die rottige brief! kon het goed gebruiken voor de vakantie.
jootje 29 juni 2015hier nog iemand, brief in de bus,moeten ze handmatig controleren ook voor maart 2016....

zit je er op te wachten!! grrrrrr
ongelofelijk,ben niet de enigste zie ik!!
Harry 29 juni 2015Ben niet de enigste zie ik!! Nee jootje... nu komen ze met die brief...!! En als je belt zeggen ze niets, onbegrijpelijk....en het is veelal van mensen die terug krijgen en op 1 maart ingestuurd hebben.. of daar in de buurt, dat doen wij ook NOOIT WEER....
Door 29 juni 2015hier ook geen bericht niks noppes nada. Ik lees over een ellendige brief dat het handmatig gecontroleerd moet worden dat is ellendig.
ik kreeg vorig jaar ook al een brief dat mijn aangifte aanleiding gaf tot nader onderzoek precies op 1 juli of de dag ervoor dus ik ben bang dat het dit jaar wederom feest is en dan gaat het inderdaad een jaar duren eer je weet waar het überhaupt om gaat. Dan krijg je in febr. of maart een brief dat je binnen 2 weken extra informatie op moet sturen. Ze zijn daar hartstikke gek !!!
andre 29 juni 2015Iemand al iets ontvangen met ing . Dagtekening van 26 juni ?
Noni 29 juni 2015Ik heb dit jaar aangifte gedaan over 2013 en 2014. Van 2014 heb ik al wel een teruggaaf gehad, van 2013 nog niet. Kan ik deze ook voor 1 juli verwachten? Beide trouwens ingevuld op 9 maart. Iemand een idee?
peter 29 juni 2015Hier ook nog niks geen bericht. Geen brief, post of whatever. Zal wel zo een handmatig brief worden,althans daar ga ik vanuit. Eerst maar eens vakantie morgen!! Succes iedereen!
eia 29 juni 2015noni, ik ook hetzelfde...van 2014 wel maar 2013 nog niks
Maxime 29 juni 201521.13 geweest en nog steeds niet binnen.
De belastingdienst heeft het nog niet overgemaakt of er is storing bij de ING.
Maar ik word het nu wel aardig zat dat wachten.
En iedere keer op je rekening kijken of het al binnen is.
Christel 29 juni 2015Harry 29 juni 2015

Zijn al mails naar de 2e kamer gegaan Christel.... over deze belachelijke situatie...

Ah, heel goed, belachelijk is het idd, nog zacht uitgedrukt.

Mark Rutte 29 juni 2015 Onze excuses voor het ongemak maar het geld zit nog in griekenland

Precies dàt wat ik ook al daaagen denk, maar niet hardop zeg. Er is meer aan de hand dan een computersysteem die bepaalde rubrieken niet aankan. Terwijl het zo te lezen bij de partners met exact dezelfde aangifte, wèl goed ging. En die moesten terug betalen..

Morgen spannende dag voor iedereen die nog geen bericht heeft.
shy 29 juni 2015Nog steeds geen brief niks. Mijn vriend kreeg 1100 terug en heeft dat al weken geleden ontvangen. Ik krijg 520 terug en hoor niks. Laat het al 8 jaar door dezelfde.jurist invullen en altijd me geld begin juni gehad . Schiet mij maar lek want ik snap er geen knars meer van
rene 30 juni 2015Vindt het erg vreemd dat over het te laat bericht doen van de bd niets in de media te vinden is....schande voor alle gedupeerde nederlanders
Boebeltje 30 juni 2015Vandaag dan hopelijk welvaart op de bank met dagtekening 26 juni :
Harry 30 juni 2015 rene 30 juni 2015 Vindt het erg vreemd dat over het te laat bericht doen van de bd niets in de media te vinden is....schande voor alle gedupeerde Nederlanders..

Zeg dat wel Rene, doodse stilte tot nu toe, maar men weet het wel, o.a. de SP en het CDA.....

nathalie 30 juni 2015denk dat we met zijn allen klacht bij klacht.nl moeten insturen want idd de media blijft ook erg stil er is volgens mij ook meer aan de hand. gister ook gebeld en aan het lijntje gehouden had ook brief ontvangen met handmatige controle volgt blabla terwijl niks geks is met aangifte en fiscale partner waarmee gelijktijdig aangifte gedaan is die mocht betalen wel al vanaf mei de aanslag in bus heeft schandalig!!
Jootje 30 juni 2015Met dank aan de BD komen we nu wel in de shit.

Met hun rotbrief.
Denk je hup ik verstuur hem maar 1 maart ja dacht het dus nu niet meer.......maar als hun wat terugkrijgen dan zijn ze er als de kippen bij.
rene 30 juni 2015Frappant dat er wel een bericht staat over het tijdig doorgeven van een juist rekeningnummer wordt vermeld , maar niets over het feit 1 juli. Als burger staan we met onze rug tegen de muur...we kunnen geen kant op....Hoop dat de Nederlandse staat zich rot betaald aan al die extra rente s die ze nu betalen moeten
G 30 juni 2015klacht indienen bij klacht.nl helpt niet schijnt dat die site ook 1 grote wassen neus is. Maar tis inderdaad belachelijk, bij ons idem dito samen aangifte gedaan, enige wat afwijkend is ons salaris. 1 van ons heeft al bericht gehad de ander nog niett, dus verwacht het vandaag ook zon blablablabla brief.
roos 30 juni 2015Ik vond dit artikel:
https://fd.nl/economie-politiek/1109536/belastingdienst-komt-belofte-na

Ik heb zelf ook nog helemaal niks gehoord geen brief helemaal niks.
Harry 30 juni 2015klacht indienen bij klacht.nl helpt niet schijnt dat die site ook 1 grote wassen neus is.

Kamerleden mailen dan...
claudia 30 juni 2015Zijn er toevallig meer mensen met dagtekening 26e en t geld nog niet op de rekening hebben
Boebeltje 30 juni 2015Ja ik ook nog niets op de bank
C''tje 30 juni 2015Dagtekening 26 juni...niets nada!!

Alleen toeslagen met dagtekening 10-7 definitief berekening. Ben benieuwd, wanneer dit wordt gestort

Het zal toch niet zo zijn, dat ze al ons geld gaan bevriezen tot volgend jaar.

Moeten ze wel de rente over het bedrag nog even bijtellen.

Maar goed, wij willen dat wij het op tijd krijgen.
wil 30 juni 2015hier vandaag een brief gekregen dat we voor de 3 keer alles opnieuw kopies moeten hebben.in maart nog alles opgestuurd .ze kijken niet terug wat de mensen mankeren .dus voorlopig krijg ik denk ik me geld niet
Harry 30 juni 2015Belde net naar de BD, ze mogen niets zeggen, u krijgt voor 1 juli bericht zegt de dame!! Ik zeg: maar de post is al geweest..... klopt het van die brief van maart 2016? Ja zegt zij.. voor enkelen, u kunt na 1 juli weer bellen.... wij mogen nu niets zeggen...MIJN HEMEL!!!
shy 30 juni 2015Ongelooflijk net een brief binnen dat ze aanvullende info willen van me koophuis. Even serieus ik woon er al 10 jaar en al 10 jaar doe ik aangifte. En dan ook letterlijk op de aller laatste dag bericht krijgen.
Door 30 juni 2015neem het serieus die aanvullende informatie. Ik had het vorig jaar en alles wat anders goed gekeurd werd, werd nu afgekeurd en ik heb hem sinds vandaag weer die prettige brief over aanvullende informatie. Moet wel zeggen dat die brief vorig jaar pas 11 maanden na 1 juli kwam dus ze zijn nu snel. :
shy 30 juni 2015Nou dan hoop ik echt als ik alle aanvullende informatie gestuurd heb. Dat het dan niet zo lang meer duurt voordat ik me geld heb.
Christel 30 juni 2015Hier ook vandaag niks. Ook belasting telefoon gebeld en moet morgen weer terug bellen. Schandalig. Maar dit betekend wel dat de mensen die ook nog geen bericht hebben bezwaar mogen en kunnen maken nu. Zal mij benieuwen wat ik morgen aan de telefoon te horen krijg.
Marion 30 juni 2015Hier ook nog helemaal niets gekregen geen brief, niks, nada zijn toch gvd mijn eigen centen
Mark Rutte 01 juli 2015Net gebeld met de belastingdienst ze konden niet zien waarom ik geen reactie ontvangen heb. Ik word binnen 2 werkdagen terug gebeld en ze gaan het voor me uitzoeken. 1 maart aangifte gedaan geen dagtekening geen post niks.
andre 01 juli 2015Hiet dagtekening 26 juni maar niks ontvangen
claudia 01 juli 2015Hier ook dagtekening 26e maar ook nog steeds niks ontvangen
Christel 01 juli 2015Helemaal niks, geen bericht, geen brief, niet op mijn Overheid, echt stilte. Vrijdag pas bellen. Anderen inmiddels wel wat wijzer of ook niet?
Christel 02 juli 2015Bij mij bleek de aangifte helemaal niet te zijn aangekomen. Foutje van het belastingkantoor waar ik het al jaaaren laat invullen en het altijd goed gaat. Nu opnieuw verstuurd en binnen drie maanden bericht. Duurt nog even maar ben wel opgelucht dat ik in ieder geval weet waar ik aan toe ben. Hopelijk!
Saskia Trienen 02 juli 2015pfffff. dank voor jullie berichten. ik lees nu de willekeur mbt de berichteninbox. dat wist ik niet! gebeld, getwitterd, allemaal vnuit buitenland waarom ik niks weet en vandaag mijn broer gevraagd te bellen... is er een brief gestuurd naar Panama op 30 mei!!!!. Maar niks in berichteninbox. elke keer zeiden ze dat ik maar moest wachten tot 1 juli. wat een gezeik... nu weet ik dus nog niks, want brieven komen niet aan in Panama adressen bestaan niet en er is geen postbode en JUIST daarom had ik die achterlijke inbox aangemaakt...
peter 03 juli 2015Ik ook maar eens gebeld na uitblijven bericht.

Het antwoord

meneer ze maken gelijk een definitieve berekening daarom duurt het wat langer...

Nou in ieder geval geen brief met maart 2016....:-
verbaasd 03 juli 2015belasting geeft nu bericht wacten tot 2016 moeten dingen handmatig uigezocht worden en bij meer mensen kan dit zo maar? dus geen aanslag gehad
Harry 03 juli 2015Nu komt de aap uit de mouw na bellen BD. Ik ben fiscaal partner van mijn vrouw, we doen samen op 1 formulier aangifte, ik als fiscaal partner..dus bij samen aangifte doen NEE.... Aan het eind kwam: u mijn vrouw moet zoveel .... betalen en u als fiscaal partner krijgt ....zoveel terug. Mijn vrouw kreeg al 4 weken geleden bericht van betalen.. hebben we gedaan.. Na bellen gisteren met BD, blijkt wat er voor mij stond een wassen neus blijkt te zijn, blijkbaar is er wat niet goed gegaan daar bij de BD op 1 maart,.. want nu blijkt dat ik als fiscaal partner NIETS krijg... Nu komen ze met: u moet zelf een nieuwe formulier opsturen!! En dan blijk je niets meer te krijgen.. WAAROM dan op eerste formulier zetten: u moet zoveel betalen en u fiscaal partner krijg zoveel terug......ZUCHT!!
Nathalie 03 juli 2015Harry ik snap jouw verhaal nog niet helemaal.hadden jullie op de onlineaangifte Nee ingevuld bij samen aangifte doen.?
Harry 03 juli 2015Dat klopt Nathalie. Ik hoef zelf geen aangifte te doen, maar mijn gegevens staan op de aangifte van mijn vrouw. Wij doen het altijd op deze manier en dit was de eerste keer dat bij de berekening stond dat ik als fiscaal partner wat terug zou krijgen. Bij de berekening werden de bedragen van elkaar afgetrokken. Ik dacht gisteren, bel maar even naar de BD waar mijn deel blijft. En toen hoorde ik dat wij samen aangifte hadden moeten doen. Als ik nu voor mezelf of gezamenlijk een nieuwe aangifte invul dan staat er dat ik niets terug krijg. Daar is blijkbaar iets niet goed gegaan bij invulling 1 maart.. maar men zegt er niets over bij de BD. Gaat mij hierom, WAAROM stond er voor het eerst dat ik als fiscaal partner wat terugkrijg terwijl dat niet zo is.
lynsey 05 juli 2015Hier ook nog nix gehoord. 1 juli gebeld. Ja ze zijn er nu mee bezig. Hoe lang het ging duren wisten ze niet
Pieter 06 juli 2015Dagtekening 12 juni maar tot op heden nog niets ontvangen....de ene keer is het binnen een paar dagen binnen en de andere keer duurt het een paar weken.....
Carlo 06 juli 2015Hallo, wij hebbe 9 april aangifte gedaan en tot op heden niks gehoord, wij kunnen het hard gebruiken, kindje opkomst lekker dan, vind dit echt niet normaal ze beloven voor 1 juli bericht, maar kunnen het niet waar maken, is gvd mun eigen geld! Andersom moet je direct betalen anders een boete, ik eis nu ook een boete!
verbaasd 06 juli 2015net weer gebeld over 2016 kreeg antwoord geen bezwaar of brief sturen geen nut wachten tot 2016 .
eerder krijg u geen bericht .
daarna heerlen gebeld zelfde antwoord .
hufters
verbaasd 06 juli 2015is er geen mogelijkheid om dit in de publiciteit te gooien want lees heeeel veel mensen zo brief gehad is onmenseli Ik k toch ?
misschien onbudsman of dergelijke .
C''te 06 juli 2015https://www.sra.nl/NieuwsById?id=8B7BC27B28A544E0A66F1E9315E88F89

Als de belasting te laat is met uitbetalingen etc
Verstreken termijnen etc,

moeten ze ook een boetebedrag per dag betalen

Kijk op de link.

Btw gebeld...dezelfde blabla.
Niets nada.....en ja ik kom in de financiële problemen...

Leuker kunnen ze het zeker niet maken!! Pissed off
monique 07 juli 2015tja het binnenhof moet worden gerenoveerd kost half miljard euro moet toch ergens vandaan komen toch ??
verbaasf 07 juli 2015advies is na nationale ombudsman bellen hoe meer klachten hoe beter over brief 2016 .
dan kan de ombudsman actie ondernemen
nummer 08003355555
ombudsman zegt dit kan de bd dienst niet maken
MT 07 juli 2015Gisteren met de BD gebeld, aangzien in iets later was met het versturen 22april moet ik nu geduldig afwachten tot 22 augustus. aangezien ook ik geld terug krijg, krijg ik natuurlijk ook de beruchte brief van 16 maart. mocht dit het geval zijn, dan bel ik gelijk met de ombudsman!
C''tje 07 juli 2015# vorig bericht met link over boete bedrag per dag is verwijderd?!

Nogmaals gebeld...nu een vriendelijke vrouw, die mij meer duidelijkheid gaf en rustig alle antwoorden gaf.

Ontslagvergoeding in 2013, te veel ontvangen, moet bijna over 2014 terug betalen.
Rest krijg ik deze week poeh poeh van 1700 hou ik 112 over

Huurtoeslag en zorg zijn ze bezig en krijg in december bericht..uhh?

Dus moet nu de volle huurbedrag gaan betalen pff

Ik vraag waarom zo laat? Ik ben al aan het watertrappelen.

Mevrouw, we hebben te weinig mankracht om alles op tijd re verwerken.

Klopt het over de rente/boete bedrag p/dag die dan boven het bedrag bij komt..?

Ja mevrouw dat klopt!

Redactie Spaarrente.nl 08 juli 2015@C, we hadden het bericht met de link verwijderd, omdat de link toen wij deze testten niet werkte. We hebben de link nu opnieuw getest en nu werkt hij wel. Waarschijnlijk was er een storing oid op de website waar het bericht op staat. We hebben je eerdere reactie nu in elk geval weer actief gezet.
Marieke 09 juli 2015Dagtekening 08/07/2015 aangifte2013, Rabo niets ontvangen
Jootje 09 juli 2015Ipv 2016 stond er vanmorgen een bericht in mijn overheid..dagtekening 17 juli,bedrag fors minder dan ik dacht en 1 euro rente omdat de BD het niet op tijd heeft gedaan...
Maar moet weer een wijziging doen,mijn jaaropgave is verminderd....heb de foute opgegeven!
Moby 09 juli 2015Zojuist in mijn overheid eindelijk de voorlopige aanslag 2014 ontvangen!!!!!!

Ondanks de eerdere berichtgeving dat er een handmatige controle plaats vindt en dat dit tot maart 2016 zou kunnen duren...

Alles lijkt erop te wijzen dat de BD gewoon te laat was en dat ze niet iedereen voor 1 juli konden berichten.. Waarom de belastingbetaler op de kast jagen met een onnozele brief!

Nu afwachten wanneer het bedrag is overgemaakt.
meissie 09 juli 2015Moby had jii dan ook die brief gehad van 2016?
Dan is er dus nog hoop want heb die brief ook gehad en baalde als een stekker dat het nog zolang kan duren
Moby 09 juli 2015@Meissie: Ja, ik had ook die brief van 2016 ontvangen!

Nu dus de voorlopige aanslag 2014 met dagtekening 17-07-2015.
rotterdamommoord 09 juli 2015Ik ook die ververvelende brief ontvangen van maart 2016.
Net belastingdienst gebeld en ze zeiden tegen mij dat in het system staat dat mijn aangifte in behandeling is. Maar hoelang het zou duren, weten ze niet :-
rotterdamommoord 09 juli 2015Heef iemand dit ook misschien gehoord van de belastingdienst. Dat hun aangifte in behandeling is.
Renaat 09 juli 2015Veel te laat aangifte gedaan... Omdat ik al maandelijks een bedrag terug kreeg en in 2014 full time ben gaan werken er niet bij stil gestaan dat ik dan meer geld terug kan krijgen... Nu vraag ik me af tellen ze in weken dus 12 weken is drie maanden of van datum naar datum is 3 maanden? Iemand enig idee
Carlo 09 juli 2015Gister een brief gehad van 30 juni, waarin staat wij met het verkeerde formulier aangifte hebben gedaan, ze hebben het goede formulier bijgevoegd om opnieuw in te vullen. Belachelijk snap er niks van hebben precies hetzelfde als vorig jaar gedaan, stuur zoeen brief dan eerder en niet 1 dag voor 1 juli, ze streven nu wel binnen 3 maanden een bericht te sturen. Geen 16 maart 2016
Geluk 09 juli 2015Heb 16 maart aangifte gedaan nu dagtekening 21 juli 2015 voorschotbeschikking? Lekker dan pfff wordt dus eind van de mnd pas uitbetaald
verbaasd 12 juli 2015vrijdag gebeld over brief 2016 ze zeggen nu iedereen moet wachten tot april 2016 .
bellen schelden heeft geen zin ze zeggen is in behanfdeling tot april 2016.Djotieka 12 juli 2015Ik heb op 3 maart 2015 aangifte gedaan voor 2014. Nog steeds geen belasting geld ontvangen!
Mootje 13 juli 2015Iemand onlangs nog bericht gekregen ib 2014
MT 13 juli 2015Nee, hier nog helemaal niks Mootje. ik wacht geduldig af! :
Rocky 13 juli 2015Hoi mijn partner heeft vorige week nog aangifte 2012 gedaan omdat hij dit door omstandigheden nooit heeft kunnen doen. Waneer krijg hij daar bericht van ? Bij de aangifte stond wel dat hij geld terug kreeg. Gr rocky
Jolanda 14 juli 2015Door een fout heb ik voor de 2 de keer op 22 mei belasting aangifte gedaan. Wanneer kan ik mijn terug gave verwachten op me rekening?
Renata 15 juli 2015Iemand al bericht die na 6 mei belastingaangifte heeft gedaan?
MT 15 juli 2015Ik heb op 22 april aangifte gedaan.. maar tot op heden ook nog niks binnen.
Renata 15 juli 2015Ok vreemd ik dacht voor mei aangifte dan ook voor 1 juli bericht ....
Maar als jij nog niets gehoord hebt dan zal het bij mij ook niet in juli worden jammer.....
MT 16 juli 2015Ja, helaas. gisteren nog wel gebeld. ik moet nog even geduld hebben tot 22 jullie,pfff. als ik dinsdag nog niks heb, bel ik gewoon weer. wordt er wel een beetje zat van nu!
Moby 17 juli 2015Iemand met dagtekening 17-07 al geld gestort gekregen??
Adrie 17 juli 2015vanmorgen bericht gehad dagtekening 17 juli
maar nog geen geld jammer
Renaat 17 juli 2015@ adrie, wanneer had je aangifte gedaan?
Wel fijn dat je de brief hebt gehad! Nu het geld nog
Adrie 17 juli 2015Wij hebben in maart aangifte gedaan mijn man en ik mijn man moest betalen had in mei zijn aangifte al binnen ik kreeg voor 1 juli de brief van moest gecontroleerd worden zou bericht krijgen voor maart 2016
Moby 20 juli 2015Vandaag centjes ontvangen, met dagtekening 17-07-2015! Jippie!!!!
Renaat 20 juli 2015Wat fijn! Geniet ervan! Hier nog steeds geen bericht...
verbaasd 20 juli 2015op advies van ombudsman heb ik aangetekende brief verstuurt over pas 2016 bericht binnen 6 weken moeten ze reageren anders ombudsman weer terug bellen .
MT 21 juli 2015Toch maar weer gebeld, en dit keer heel goed geholpen. er wordt nu een verzoek naar het belastingkantoor hier in de regio verstuurd, waarom er nog steeds geen bericht is. op 23 juli tussen 8 en 11 word ik terug gebeld. hoop dan op meer duidelijkheid! duimen maar!
Lieke 22 juli 2015Ik heb mijn aangifte gedaan op 1 mei om geld terug te vragen. Ik heb hierover ook allang een brief ontvangen. Nu staat hier dat ik het dus begin juli ontvang. Maar ik heb nog steeds niks ontvangen? Moet ik berichten of nog even geduld hebben?
Renaat 22 juli 2015@Lieke, als er 10 werkdagen na dagtekening vd brief voorbij zijn dan zou ik bellen.
Hier blijft het wachten... Zelfs op een brief.

@MT laat je ff weten of je bent terug gebeld?

Claudia 23 juli 2015Ik heb op 24 april mijn aangifte gedaan van 2014 en kreeg geld terug.
Ik heb nog steeds geen bericht gehad.
Zal ik nog even wachten of zal ik eens gaan bellen?
Renaat 25 juli 2015Iemand al wat gehoord die van mei aangifte heeft gedaan?
verbaasd 25 juli 2015al iemand bericht gehad na brief 2016 ?
van handmatig uitzoeken?
robin 27 juli 2015heb op 29 juni pas aangifte gedaan iemand enig idee wanneer je dan je geld terug krijgt??
MT 27 juli 2015ik werd op 23 juni netjes terug gebeld.wel een boze meneer ze zijn nu aan het uitzoeken of ik de verlopige aanslag krijg of de definitieve. hij dacht zelf dat het definitief zou worden, verder kun hij mij niet vertellen wanneer ik bericht terug krijg, maar dat het nog wel dit jaar zou gebeuren. nog niet veel wijzer dus.

@Robin normaal gesproken hoor je binnen 3 maand bericht terug te krijgen. maar de meneer aan de telefoon vertelde mij dat ze er 3 jaar over mogen doen, belachelijk! als ik jou was zou ik gewoon even bellen.. weet je iig een beetje van hoe of wat,
MT 27 juli 201523 juli bedoel ik
Renaat 27 juli 2015Net gebeld met de bd. Mijn aangifte is nog niet verwerkt.. Binnen drie maanden. Ze verwerken de aangiftes willekeurig dus de man aan de telefoon kon geen indicatie geven wanneer het verwerkt wordt ...
MT 28 juli 2015Het gaat wel allemaal heel raar hoor.. op een ander forum las is dat iemand in juni aangifte had gedaan en dat het in juli al op de rekening stond. ik vraag mij echt af wat er fout gaat daar bij de BD.
Susi 28 juli 2015hallo
Ik heb in april aangifte gedaan
Nu is het eind juli en heb nog steeds geen bericht van de belasting
Kan dat?
Hoe lang kan nog duren?
Monica 29 juli 2015Hallo,

Ik heb voor eind mei belasting aangifte gedaan. Nog steeds niet heb ik het ontvangen. Wat kan hiervoor een redenen zijn ?


Wanneer ik een regel overtreedt dan gaat de maatschappij gelijk in hoger beroep. Wanneer zij eigen regels overtreden is het aan alle knten stil
Rocky 01 augustus 2015Hoi aangifte gedaan 2012 want dat had mijn man nog niet gedaan wegens omstandigheden de aangifte wel in juli gedaan dit jaar maar nog niks gehoord hoelang kan dit duren weet iemand dit ?
MT 03 augustus 2015Hallo, allemaal even het volgende, ik heb dus op 22 april aangifte inkomstenbelasting 2011 en 2012 gedaan. nu heb ik hier nog steeds niks van terug gehoord. laats gebeld, waardoor ik een terugbel afspraak heb gehad, ik ben toen ook keurig terug gebeld door de belastingdienst hier in de regio. maar deze verschikkelijke man, ja, echt een verschrikkelijke zuurpruim kon mij alleen maar vertellen dat ik dit jaar nog bericht zou krijgen, maar hij kon mij niet vertellen wanneer ongeveer. na het 2 week gerust te laten hebben, heb ik toch nog maar weer een keer gebeld naar de belastingtelefoon. hier vertelde een mevrouw mij dat de 3 maanden al verstreken waren en dat ik wel recht had op bericht terug, en dat mij ook duidelijk moest worden gemaakt wanneer ik mijn teruggaaf kan verwachten. dus toch maar weer een belafspraak gemaakt voor vandaag. en je raad het al.. weer diezelfde verschrikkelijke man aan de telefoon! die mij er nog even extra op wees dat ik al eerder had gebeld met hem! iig, ook nu zegt hij weer hetzelfde, ik krijg dit jaar nog bericht, maar hij kan niet zeggen wanneer. ook mag ik van hem niet weer bellen, alleen pas aan het einde van december. nou, heel fijn! weten jullie misschien als dit waar is, en dat hij iid niks kan zeggen? ik vind het namelijk vreemd, omdat de belastingtelefoon zegt van wel.
Renaat 03 augustus 2015MT: wat vervelend zeg hier heb je dus helemaal niets aan. Nu zit er dus niets anders op dan wachten?! Vervelend dat de een dit zegt en de ander dat. Hier helaas nog geen bericht...

Ik hoop niet dat we onder dezelfde regio vallen trouwens 😉
MT 03 augustus 2015@Renaat

Ja, ik vind het zelf ook heel vervelend. het is gewoon geld waar ik recht op heb, en mijn vriend kreeg binnen 2 weken al bericht, maar die moest betalen! :

en ik hoef echt geen exacte datum te weten, maar ik wil wel graag weten waar ik aan toe ben, en wat de gang van zaken is.

ik woon in groningenRenaat 03 augustus 2015MT: natuurlijk wil je weten waar je aan toe bent vooral omdat de drie maanden al voorbij zijn.

Oef dat geeft hoop niet dezelfde regio hier valt het geloof ik onder Apeldoorn

Ik hoop op een brief morgen dinsdag Sannd bezorgdag

MT 04 augustus 2015@Renaat en anders hopen we gewoon weer op vrijdag of zaterdag!

Hoop iig voor je dat je snel bericht hebt!

heb jij al gebeld trouwens?
Renaat 04 augustus 2015MT: ja meerdere keren gebeld, elke keer hetzelfde bericht afwachten tot de drie maanden voorbij zijn en dan pas kan ik weer bellen.
Vraag me af of er überhaupt mensen zijn die na juli nog een uitbetaling hebben gehad!
helaas niets in de brievenbus toen ik net thuis kwam 😔
Cyn 04 augustus 2015Ook ik heb eind april mijn aangifte gedaan. Ook nog steeds geen bericht ontvangen. Begin jullie gebeld of het al verwerkt was. Gaf ze aan dat ze binnen 3 maanden moeten reageren. Dat ik eind juli bericht zou krijgen. Inmiddels augustus, nog niks gehoord.
MT 05 augustus 2015@Renaat hoop voor je dat jij wel binnen de 3 maanden bericht krijgt, erg vervelend allemaal.

hier helaas ook nog niks in de brievenbus. :@

Hier hetzelfde verhaal Cyn
gewoon 05 augustus 2015Ook maar eens gebeld, wordt morgen teruggebeld en dan gaan ze uitleggen waarom het zo lang duurt. Ben benieuwd.


LEUKER KUNNEN WE HET NIET MAKEN, WEL ........
silvana 05 augustus 2015Ik heb 5 juli jl mijn belasting papieren inlaten vullen tot op heden heb ik nog geen bericht gehad baal er wel van.... Hoop dat ik nog voor 5 sept bericht krijg. Heb trouwens ook nog geen brief gehad dat ze het handmatig gaan controleren dat heeft misschien een stukje hoop. maar kwam er net wel achter dat ik vorig jaar veel minder terug heb gekregen dan wat was berekend door de account. Kan ik hier nog wat mee?
Kirsten 06 augustus 2015Mijn aangifte verstuurd online in april, inmiddels auguatus maar nog geen eens een bevestiging brief van de definitieve berekening
Renaat 06 augustus 2015Ow de berichten van april aangiftes en nog geen bericht geeft mij geen goede hoop...

@gewoon ik ben zeer benieuwd naar de uitleg die je krijgt waarom je nog niets gehoord hebt!
Yejo 06 augustus 2015Ik had mijn aangifte op 31 maart ingevuld maar er ging iets fout met het ondertekenen kwam ik later achter. 1 juni heb ik hem dus meteen verstuurd maar tot op heden geen bericht. Had gehoopt dat het begin augustus komt want ik ga de 15de op vakantie en het is toch een aardig zakcentje waar ik zelf had voor gewerkt hebt. Mijn geduld raakt een beetje op en als je ze belt krijg je hetzefde antwoord. Drie maanden nog niet zijn verstreken. Erg frustrerend want als zij geld willen zien moet het binnen een paar werkdagen. Erg krom allemaal, en vraag me echt af wat er elk jaar weer fout gaat...
verbaasd 06 augustus 2015als je bericht in overheid heb gehad krijg je dan geen brief meer ?
Laura 06 augustus 2015Hoi iedereen,

Ik heb zeer laat aangifte gedaan, via derden, heb een brief in mijn inbox mijn overheid.nl met dagtekening 7 aug.
dus ben heel hard aan het duimen of ik dit morgen op mijn rekening mag verwelkomen .....
Laura 06 augustus 2015@ verbaasd, ik heb er 1 in mijn inbox en een aantal dagen later ook in de reguliere post was dat geen optie bij aangifte?
Laura 06 augustus 2015Checkt iedereen toch wel zijn/haar mijn overheid inbox????

ik lees zo vaak nog geen brieven ontvangen ... etc etc ....

ik zou deze inbox checken als ik jullie was, het zou zo maar kunnen zijn dat daar een bericht staat te wachten op een antwoord of bevestiging van iets ?!?! geef mn bek ook maar een draai
verbaasd 06 augustus 2015bericht luidde na brief over 2016 .
spijt het ons maar blijven bij deze brief ,
eerder lukt het bd niet ,
balen dus ,
wie heeft er over 2016 ook zo melding gehad ?
rocky 08 augustus 2015hallo allemaal
op de site van de belastingdienst staat als je nog van voorgaande jaren nog aangiftes nog niet gedaan had kan je dat doen zo heeft mijn partner dat ook gedaan voor 2012 maar we horen niks hoe kan dit kan iemand daar antw op geven?
thx
MT 08 augustus 2015Ook vandaag weer niks in de brievenbus, ook niet op mijnoverheid. vind het echt niet leuk meer, ik wil gewoon MIJN geld terug! denk dat ik maandag toch maar weer bel, ondanks dat dit NIET mag! :@ ik wil gewoon weten waar ik aan toe ben. met hun binnen 3 maanden bericht, BAH!
Rachelle 11 augustus 2015Hier moest er nog aangifte gedaan worden van 4 jaar. Was mij niet bekend dacht dat mijn accountant het deed, dit jaar dus gedaan. Tot op heden wel een enkel bericht gehad maar een definitieve berichtgeving of überhaupt geld heb ik nog niet ontvangen. Morgen ga ik bellen. Zal me benieuwen.
jelle 12 augustus 2015Ik heb vanmiddag via mijnoverheid.nl bericht ontvangen met daarbij vermeld dagtekening 21 augustus wat betekent dat?
Renaat 13 augustus 2015Gister een definitieve teruggave 2014 gehad met dagtekening 21 augustus hoop dat geld eerder komt
Dan heb ik er in Salou ook nog wat aan!!

In ieder geval bericht
Wn jullie?
MT 13 augustus 2015Wat goed nieuws Renaat!

Hier helaas nog steeds niks! :
Floor 14 augustus 2015Word vandaag de belasting gestort ?
Bieb 14 augustus 2015Ik heb maandag nog eens gebeld naar de belastingtelefoon, gezegd dat ik nog niks had gehoord behalve die brief van maart 2016. Ze konden mij vertellen dat ze op 10 augustus begonnen zijn met mijn aanslag en dat ik binnen 6 weken bericht zou krijgen. Later werd ik terug gebeld door het belastingkantoor, en die noemde een datum met 25 augustus. Dus ik heb goede hoop!! Hij zei dat ik het eind deze maand zeker moest hebben.
verbaasd 14 augustus 2015Beetje raar ik heb meerdere keren gebeld en kreeg te horen afwachten mevr.
ook over de brief 2016 .
Ze zeggen fijne dag daarbij .Ely 14 augustus 2015Bel anders een keer en zeg dat je nog helemaal niks hebt gehoord, dus ook geen brief hebt ontvangen niks, dan gaan ze ineens kijken hoe dat kan. Heb ik namelijk ook gedaan. Toen gingen ze kijken en gaven ze wat meer info. En later zeiden ze van u heeft een brief gehad daarover, waarop mijn antwoord dan was..ohhhh nou die heeft de postbode zeker dan niet bezorgd. Weten hun veel..
Wim 15 augustus 2015Ik maak gebruik van een voorlopige teruggave die maandelijks stipt op de 15e wordt overgemaakt.....behalve in de weekenden ? In deze digitale wereld vind ik het vreemd dat deze overboekingen de weekenden niet plaatsvindt, het betreft immers geautomatiseerde systemen. Ik kan in het weekend toch ook een aanslag aan de belastingdienst overmaken. Ik heb overigens een ING rekening.
joyce 16 augustus 2015Voor 1 mei aangifte gedaan. Toto vandaag op de dag nog niks ontvangen ovdr me terrugave... baal hier enorm van.. iemand idee waar ik dit online kan zien?? Ik ga morgen avond bellen. Had gezien dat ze tot 8 te bereiken zijn.
silvana 17 augustus 2015Yeah spring een gat in de lucht...heb gebeld met de belastingdienst en voor het eerst vind er geen verrekening plaats bij ons... En ze kon mij vertellen dat ik rond de 28 aug bericht krijg hij staat klaar.... Het is zo welkom nu.... 5 juni laten invullen door account
verbaasd 18 augustus 2015ondanks brief 2016 krijg ik 28 aug bericht net gebeld en gezegd heb nog niets gehoord toen deze mededeling .
ryanne 19 augustus 2015Nou ik heb 1 mei alles ingediend en na meerdere telefoontjes op 7 augustus iemand van kantoor in arnhem aan de lijn gehad en die zei dat ik maar moest afwachten....grrrrrr

zal ik gewoon weer bellen en gaan zeuren?
kendy 20 augustus 2015Iemand met dag tekening 21 augustus et al ING ?
joop 20 augustus 2015Nee nog niet staat er bij iedereen word het bedrag ofbhet deel dat overblijft na verrekening wprd uitbetaalf op het bij ons bekende rekeningnummer? Is dat standaard
kendy 21 augustus 2015Jha dat is standaard op bij iedereen
Hopelijk vandaag op de bank Kan et goed gebruiken Net als een ieder denk ik wel...
joop 21 augustus 2015Idd ik laat het weten als het er is kun je dat ook doen dan weet ik ook wanneer ik het kan verwachten
silvana 21 augustus 2015Grrrrr weet dat de brief rond de 28ste kunnen ontvangen maar via mijn overheid krijg je hem vaak al eerder. Is dus bij mijn man zo afgelopen woensdag avond helaas heb ik nog steeds niks... Maar goed het komt alleen zijn we net vele met ons lees ik nodig!
silvana 21 augustus 2015Inmiddels wel via mijn overheid nog geen geld op de rek ing dag rekening is 28 aug
ranish 21 augustus 2015Ik heb ook dagtekening 21ste niets op rekening
kendy 21 augustus 2015Welke bank mensen laat ook even horen als wel op staat ik nog niks ING
ranish 21 augustus 2015Ik heb ing dagtekening 21 heb nog niets binnen ik laat t weten zodra het binnen is
verbaasd 21 augustus 2015ik had ook brief over 2016 nu brief binnen enkele dagen wordt gestort met rente blij.
dus ze hadden achterstand ,
kendy 21 augustus 2015Nog niemand met dag tekening 21 augustus
joop 21 augustus 201515 aug. bericht in mijn overheid ontvangen en ook hier ook dagtekening 21 aug. ing bank maar .. nope niets op rekening!
vlgns mij betaling binnen 5 dagen na dagtekening las ik ergens!
jelle 22 augustus 2015hier hetzelfde dagtekening 21 augustus nog niks binnen
Renaat 24 augustus 2015Dagtekening 21 augustus. Nog niets ontvangen. Ik heb overigens ING.
Iemand anders al wel iets ontvangen?

@MT en Verbaasd weten jullie al meer?
silvana 24 augustus 2015Het is ook na dagtekening binnen of 10 werkdagen uitbetalen. Mijn dagtekening is 28 aug vorig jaar had ik het een paar dagen ervoor al, Joop nu ook eingelijk
gabriella 25 augustus 2015Dagtekening 21 augustus en ook nog niks
Yejo 25 augustus 2015dagtekening 21 augustus. Net ontvangen bank ABN
verbaasd 26 augustus 2015nu blauwe brief gehad ondanks onzin 2016 afwachten tot geld er staat ,
silvana 26 augustus 2015@verbaasd ik heb nog niks ontvangen en heb ING. Hoop ook deze week te ontvangen zou hier veel lucht geven....
MT 27 augustus 2015@ Renaat. helaas, hier nog steeds niks.. geen post en geen bericht op mijn overheid! dit is echt niet leuk meer zo! :

ik hoop dat jij je geld er snel hebt staan
Annet 27 augustus 2015Heb vorige week via mijn overheid bericht ontvangen definitieve aanslag IB 2014 met dagtekening 28 augustus. Nog steeds geen aanslag per post ontvangen. Ook geen betaling. Meer mensen geen aanslag per post ontvangen met dagtekening 28 augustus?
MT 28 augustus 2015Yes, net bericht in mijnoverheid, dagetekening 4 sep, eindelijk! nu hopen dat het geld er een beetje optijd staat, maar ik ben allang blij met dit bericht! :D
Biebje 28 augustus 2015Yess..vandaag geld binnen gekregen op mn rekening. Dagtekening 28 augustus. Leuk verjaardgscadeautje vandaag :D
verbaasd 28 augustus 2015Ondanks brief 2016 geld binnen.
MT 31 augustus 2015Is hier toevallig ook iemand met dagtekening 4 sep, die het geld al binnen heeft?
Sil 01 september 2015In mijnoverheid bericht gekregen, dagtekening 4 september. Normaal ook het geld gekregen op de dag van de dagtekening, dus hopelijk nu ook!
MT 04 september 2015dagtekening 4 september, net gekeken, nog niks op de rekening. kan het ook op een zaterdag worden overgemaakt? ik zit bij RABO.
Roy T 12 september 2015Ik heb voor 1 mei aangifte gedaan maar nog steeds geen brief of betaling mogen ontvangen.
Mijn vriendin daar in tegen wel.
Het gaat om een redelijk groot bedrag, kan het daarom zolang duren?
wim 08 oktober 2015ik heb 4 maart 2014 samen aangifte gedaan ik heb in mei al geld terug gekregen maar mijn vrouwnog niet omdat ze 1-6-2014 65 jaar is geworden ik kreeg een brief van de belasting moest handmatig gebeuren het kon wel tot maart 2016 duren al 3 keer gebeld ze kunnen mijn nog niets zeggen wat een zooitje is het daar als je moet betalen dan weten je zewel te vinden vuile hufters
klaas 13 oktober 2015Voor april opgestuurd, en nóg steeds niets gehoord, en bellen helpt ook echt niet. Ongeorganiseerde bende is het daar.
Jellie 03 november 201526 maart aangifte gedaan over 2014, tot op vandaag helemaal geen bericht of teruggaaf gekregen. Vandaag achteraan gebeld: kan tot 1 jaar duren?!?! en of we teruggebeld willen worden met welke reden. Ja natuurlijk. Wel een naheffing sturen over 2011 en 2012 en geld waar je recht op hebt vasthouden is een beetje krom
p stuut 07 november 2015het is nu inmiddels 7 nov ook nog steeds niks ontvangen
Lale 25 januari 2016Goedendag, ik probeerde laatst een belastingteruggaveformulier in te vullen via het internet, en het viel me op dat ik van 2015 nog geen belasting kan terugkrijgen. Klopt dit? Zo ja, wanneer kan ik het dan wel terugkrijgen.
nicoline 12 februari 2016wij krijgen nog geld over 2013 terug
na bezwaar weet iemand wanneer wij dat kunnen verwachten dagtekening staat op 12 februari. erstaat op de brief vermindering teruggave of verrekenen
moi 22 februari 2016Heb aangiftes over jaren 2010 2011 2012 2013 2014 gedaan op 25 dec 2015. En vt 2016 op 6 jan 2016.

Inmiddels telefonisch te horen gekregen dat 2010 2011 2013 def beschikkingen klaarliggen met dagtekening 25 en 26 februari. Wanneer staat het er dan op?

2013 en 2014 en 2016nog in behandeling.

Al met al toen meer dan 10 ruggen.

Wanneer de bd geld van je krijgt, krijg je brief na brief na brief na brief...

Synra 10 maart 2016Hallo,

Ik heb vandaag belastingaangifte gedaan over het jaar 2015. Er is meer dan €1000,- ingehouden aan belasting en nu krijg ik niks terug maar moet ik wel €50,- betalen! Ik ben studente en woon sinds oktober op mezelf. Ik heb een bijbaan als teamleider bij albertheijn. Ik baal heel erg, dus vroeg ik mij af of dit wel klopt.
Thea 12 maart 2016Hallo,
İk heb net de belastingaangifte gedaan over 2015 en ik krijg 249
Euro terug. 2013 en 2014 had ik niet ingevuld dus dat heb ik gelijk ook ingevuld maar ik krijg niets terug terwijl er echt helemaal niets is veranderd .. Snap er niets van..
Redactie Spaarrente.nl 15 maart 2016@Syrna, deze vraag kunnen wij niet voor je beantwoorden. Je kunt het beste contact opnemen met de Belastingdienst hierover.
Redactie Spaarrente.nl 15 maart 2016@Thea, Je kunt deze vraag het beste voorleggen aan de Belastingdienst. Zij kunnen je vertellen of er in 2015 misschien bepaalde regels zijn veranderd waardoor je over dat jaar wel geld terugkrijgt en in de eerdere jaren niet.
Dutchie 21 maart 2016Geachte staf,
Ik zou 508 Euro''s belastingteruggave over 2013 ontvangen. Helaas na vele pogingen DigiD, Belasting aangifte op papier nog steeds niets ontvangen. Nu zou ik graag willen weten bij welk belastingkantoor ik mijn verhaal kan doen in Nederland? Volgens de adressenlijst van alle belastingdiensten in Nederland kan ik nergens vinden waar je moet zijn voor belastingteruggave.
knutselbeest 25 maart 2016ik heb een vraag ik heb brief van belasting dienst gehad van 2014 dat ik geld terug krijg door een fout maar nu is mijn vraag er staat dagtekening 26 maart op wat betekent dat
battiau marquita 30 maart 2016Ik krijg hopelijk morgen een terruggave van de belastingen van inkomsten van 2013 . Ze zijn daarmee 3 maanden te laat . Wanneer krijg ik dan mijn teruggave van inkomsten 2014 ? Ook nog dit jaar ? Want volgend jaar is het dan al van de inkomsten van 2015 . Als ik dit jaar niks meer krijg dan zitten ze een jaar achter met terug betalen . Normaal kreeg ik teruggave van 2013 in 2015 en heb het niet gekregen . Krijg het morgen pas .
Baris bekci 06 april 2016 Eind maart 2016 aangifte gedaan voor het jaar 2015.

Ik weet dat ik een bedrag terugkrijg.

Wanneer wordt deze terugbetaald?

Alvast bedankt

Mvg BB
Redactie Spaarrente.nl 07 april 2016@Dutchie, deze vraag kunnen wij niet beantwoorden. Je kunt het beste met de Belastingdienst bellen. Zij kunnen je vertellen hoe je de teruggave kunt regelen.
Redactie Spaarrente.nl 07 april 2016@Knutselbeest, Voor deze vraag moeten wij je doorverwijzen naar de Belastingdienst. Wij kunnen hier geen antwoord op geven.
Redactie Spaarrente.nl 07 april 2016@battiau marquita, over de belastingteruggave uit eerdere jaren kunnen wij geen uitsluitsel geven. Je kunt het beste contact opnemen met de Belastingdienst.
Redactie Spaarrente.nl 07 april 2016@Baris bekci, als je aangifte hebt gedaan voor 1 april, zoals in jouw geval, dan krijg je in juli bericht over de belastingteruggave en krijg je waarschijnlijk ook in deze maand het geld gestort.
bijtje 25 april 2016Vorig jaar had ik samen met mijn man midden maart aangifte gedaan. Mijn man had op 8 juni zijn teruggave. Mijn aangifte was eruit gehaald voor extra controle steekproef Daardoor pas op 29-11 mijn teruggave gestort gekregen. Niet erg, maar wel knullig gecommuniceerd. Tig telefoontjes met de belasting over de aangifte. Bleek degene die het moest behandelen met vakantie te zijn. En schijnbaar neemt dan geen collega dit over.
Voor dit jaar ben ik erg benieuwd. Weer midden maart aangifte gedaan. We wachten af. Ervaring leert dat er geen pijl op te trekken is. Voor 1 juli is een rekbaar begrip p
alex 02 mei 2016Op 1 maart aangifte gedaan. Rond 0700 uur. Wel bevestiging gekregen dat het is ontvangen maar op 2 mei 2016 nog geen bericht. Zodra ik het wel heb zal ik het doorgeven.
Gl 03 mei 2016Heeft er iemand al zijn belasting teruggave binnen, vorig jaar had ik het al op 8 mei
peter 05 mei 2016Op 4 mei via digid bericht ontvangen over de definitieve aanslag 2015. Ik heb de aangifte op 1 maart verstuurd rond 12''00 uur.
jg 06 mei 2016Op 4 mei via digi post definitieve aanslag 2015 ontvangen. Geld is overigs nog niet gestort.
ruud 06 mei 2016Als je brief of Mail hebt gehad via mijn overheid dan staat er een dagtekening bij. Binnen een week na dagtekening moet het bedrag op je rekening staan. Hoop dat ik jullie hiermee een beetje heb kunnen helpen.
j 07 mei 20161 maart aangifte gedaan, 4 mei bericht dagtekening 11 mei nog niet binnen.
chris 07 mei 2016Ik heb een vraagje ik heb mijn definitieve aanslag al binnen, maar die van mijn partner staat er nog niet bij en dat terwijl wij samen de aangifte hebben gedaan hoe kan dit, Voorgaande jaren is dit altijd goed gegaan, en nu is alleen mijn beschikking binnen?
Donny 07 mei 201610 Maart aangifte gedaan , 6 mei definitieve aanslag ontvangen , dagtekening is 11 Mei, dus voor de 18e moet het erop staan
As 09 mei 2016Normaal altijd begin mei bericht, nu helaas nog niets. We wachten geduldig af
Tess 09 mei 2016De ''rat-race'' is weer begonnen -
Ik heb aangifte gedaan op 1 maart, voor mijn man en mijzelf.
4 mei: Via MijnOverheid de definitieve aanslag ontvangen, met dagtekening 10 mei. Geen brief ontvangen en natuurlijk staat het geld ook nog niet op mijn rekening. Maar... we zijn er dit jaar weer vroeg bij, gelukkig!

Succes met wachten allemaal. Ik kan me voorstellen dat een aantal mensen het geld goed kan gebruiken. Hopelijk hoeven jullie niet te lang in spanning te zitten -
Avd 10 mei 2016Vraagje, krijgen jullie het elk jaar rond dezelfde datum? Normaal krijg ik begin mei bericht nu nog niets gehoord
Marjan 10 mei 2016Wij hebben ook op 4 mei bericht gehad met dagtekening 10 mei ben benieuwd meestal staat het ook wel die dag op de rekening.

Vorig jaar ook vroeg aangifte gedaan maar toen pas eind juni bericht dus ze zijn wel verbeterd.
ldw 10 mei 2016Nee wij krijgen elk jaar verschillend net gekeken vorig jaar 22 mei en het jaar daarvoor begin mei. Net gekeken bij mijn overheid maar nog geen bericht. Afwachten dus.....
ldw 10 mei 2016 o ja vorig jaar op 9 maart aangifte gedaan en 22 mei geld ontvangen.
Dit jaar 11 maart aangifte gedaan, ben benieuwd of we het dit jaar weer in mei krijgen.....

Succes met wachten allemaal
kenneth 10 mei 2016Iemand met dag tekening en ING het al binnen ?
ruud 10 mei 2016Dagtekening 4 mei geld binnen op 9 mei. H
et komt eraan ..suc6 nog met afwachten
Melster 11 mei 2016hier ook ing.. op 4 mei al bericht gekregen, met idd dagtekening op 10 mei...

nu elke dag de ing app aan et checken of er al wat binnen is :P ... mja tot op heden nog helemaal niks
ikkuh 11 mei 2016Hier ook op 4 mei een mailtje gekregen via mijnoverheid.nl Dagtekening 11 mei. Eens gespiekt bij vorig jaar, en had ik het binnen 2 dagen na dagtekening. Dus hopen dat ze dit jaar ook zo snel zijn, toch lekker zo voor het pinksterweekend^^
Marjan 11 mei 2016Vorige had ik het zelfs een dag eerder als de dagtekening ben benieuwd of ze het dit jaar ook zo snel storten
ldw 11 mei 2016Wauw nu al bericht op 10 mei met dagtekening 14 mei.....

ben benieuwd wanneer of het op de rekening staat.

o ja vorig jaar op 9 maart aangifte gedaan en 22 mei geld ontvangen.
Dit jaar 11 maart aangifte gedaan.
Ryan 11 mei 2016Normaliter staat het binnen een week na dagtekening op je rekening. Ook ik heb dagtekening 10 mei dus verwacht het op en rond de 17de als eerder is meegenomen
Kenneth 11 mei 2016Hier ING Dagtekening 10Mei Nog niks op rekening helaas
Alexander 11 mei 2016Hier bericht via mijn overheid op 4 mei. Dagtekening 11 mei. Nog niets ontvangen. Zou moeten na 5 dagen dagtetekening. Belasting dienst heeft al op 3 mei de betaling klaar gezet. Men kan alleen niet vertellen wanneer men werkelijk gaat betalen.
Ikke 11 mei 2016Dagtekening 10 mei maar helaas ook nog niets ontvangen. Pff belasting zegt binnen vijf dagen na dagtekening dit zou zoor de 15de zijn maar hoop echt voor het pinksterweekend zou toch wel
Avd 11 mei 2016Helaas nog geen bericht 2 maart aangiften gedaan. Verstuurd de belastingdienst dagelijks berichten? Hoopte eigenlijk dat ik het deze week zou krijgen
Kenneth 12 mei 2016Hier ING Dagtekening 10 Mei Ik heb et binnen Dus voor hen die et nog niet hebben geen paniek et komt er dus echt aan

MVG
Dave 12 mei 2016ING dagtekening 10/05/2016 gisteren binnengekomen
Anne-Marie 12 mei 2016ABN dagtekening 11 mei. Rond 9:00 ontvangen.
Marjan 12 mei 2016Hier nu ook ontvangen SNS dagtekening 10 mei.
Piet 12 mei 2016Dagtekening11 mei. Vandaag binnen gekregen!
jg 12 mei 2016Vandaag ontvagen. 4 mei bericht gehad via mij overheid. Dagtekening van 10 mei.
Had aangifte gedaan op 1 maart.
Judith 12 mei 2016Brief gehad, partner heeft al geld gehad.. bij mij moet er wat verrekend worden duurt het dan langer ofzo. Heb het tergelijk verstuurd.
Tess 12 mei 2016Dagtekening 10 mei is vandaag gestort via Rabobank! Joehoeeee!
franka 13 mei 2016ik heb dagtekening 12 mei maar tot nu toe niks wanneer kan ik het verwachten
ik heb het hard nodig
Ilonka 13 mei 2016Dagtekening 11 mei en vandaag ontvangen
Aantjes 13 mei 2016Vorig jaar al 11 mei geld ontvangen nu 14 mei dagtekening zal laten weten wanneer het gestort is.
Toet 14 mei 2016Ik heb samen met mijn partner aangifte gedaan. We hebben het samen ingevuld en beide getekent. Nu heb ik alleen een berekening van mij gekregen en niet die van mijn partner. Had ik apart met die van hem ook moeten invullen??
Vraagje 16 mei 2016Als de dagtekening 14 mei is, waneer wordt het dan gestort op me rekening?
Ik zelf zit bij de rabobank
Ro 16 mei 2016Dagtekening 14052016 nog niks binnen
F 17 mei 2016Hier ook dagtekening 14 mei en nog niets binnen.

Vraagje en Ro Kan me wel voorstellen dat dit ivm weekend en Pinksteren wat langer op zich laat wachten
x 17 mei 2016hier ook dagtekening 14 mei niets binnen
Aha 17 mei 2016Ben bang dat het vandaag ook niet meer gaat gebeuren met alle storingen bij ING en ABN
daan 17 mei 2016Hier dagtekening van 14 mei maar nu nog niks binnen. Rabo trouwens
Ro 17 mei 2016Ik heb ook abn en nog steeds niks
Aantjes 17 mei 2016Hier ook nog steeds niks dagtekening 14 mei ING
Avd 18 mei 2016Is het waar dat de bd alleen berichten stuurt op dinsdag en vrijdag?
x 18 mei 2016dagtekening 14 mei nog niets binnen
x 18 mei 2016dagtekening 14 nu binnen
Aha 18 mei 2016dagtekening 14 mei, vandaag op de rekening
F 18 mei 2016Aha, wat fijn dat te horen.
Wat voor rekening heb je en welke regio woon je?
Aha 18 mei 2016ABN regio oost
j 18 mei 2016dagtekening 14 mei, nog niets binnen, ING Regio zuid oost brabant
ts 18 mei 2016Ik heb ook dagtekening 14 mei nog niks binnen Zuid Holland ing
P 18 mei 2016Eveneens 14 mei en niets binnen ABN Midden-Nederland.
Aantjes 19 mei 2016Dagtekening 14 mei ING tussen 9/10 uur ontvangen!!!.
Toch zo''n 3000 euries
B-ui-T 19 mei 2016Spanning en sensatie hier :
mijnoverheid ontvangen op 17 mei
dagtekening 21 mei
Manowar 19 mei 2016mijn belasting 14 mei dagtekening, ing en nog niks binnen...pfffff
trudy 19 mei 2016ik heb ook dagtekening 14 mei maar hier ook nog niks binnen ..rabobank..brabant
ts 19 mei 201614 mei net ontvangen! ING
Erik 19 mei 2016Ik heb 31 maar aangifte gedaan. Iemand idee hoelang het nog zal duren. Of heeft er iemand ook als mij 31 maar aangifte gedaan en al een betaling ontvangen?
Manowar 19 mei 2016Wat een willekeur weer zeg...de ene wel de andere niet...heel appart
Sem 19 mei 2016Echt vreemd.... alle jaren was ik nét iets te laat met versturen van aangifte maar wel eerste week van mei gestort gekregen. Nu met 2015 dacht ik : hmmmm wat als ik een keer wel op tijd verstuur??? Resultaat: geen bericht, geen geld....
Maria 20 mei 2016Ook ik heb het samen met mijn dochter rond tien maart verstuurd wel op papier en ook nog niets een collega van mij die het eind maart had verstuurd heeft het al binnen snap hier niets van
Tanja 20 mei 2016dagtekening 21 mei...net de definitieve aanslag ontvangen op mijn overheid
Jaap 21 mei 201630 maart opgestuurd. Vandaag, 21 mei, bericht op mijn overheid met dagtekening 28 mei. Nog even wachten maar t is onderweg :
ikikhij 21 mei 2016Op 2 terug gave aan t wachten..alle 2 dagtekening 21 mei..voorlopige aanslag.
Moet je dan ook wachten op definitiefe voor dat je je geld krijg?
Ava 22 mei 2016Het is verschillend waneer iedereen het krijg. Ik en me zus hebben allebei op 1 maart aagrfite gedaan. Zij heeft de brief met dagtekening al binnen . Ik nog niet. Het is gewoon afwachten. Vorigjaar had ik het 13 mei al. Kijk er nu al naar uit hahahaha
Sem 22 mei 2016Dagtekening 28 mei. Definitieve aanslag 21 mei gekregen via mijn overheid
Tanja 23 mei 2016Iemand met dagtekening 21 mei zijn of haar centjes al binnen?
Rocky 23 mei 20161maart aangifte gedaan ook voor mijn man. Nog niks gehoord. Mijn man ze rekeningnummer 3 weken door gegeven nu pas sinds 1 week bericht dat rekeningnummer is ingevoerd. Maar wanneer uitbetaling of in iedere geval een bericht
kees 23 mei 2016Wij ook nog steeds niks gehoord en we hebben 1 maart aangifte gedaan . Ik denk dat je beter als laatste aangifte kan doen dan heb je het wel al vroeg binnen
Erik 24 mei 201631 maart aangifte gedaan, niks ontvangen. Vandaag bel ik de belasting en zeg ik dat ik 14 mei dagtekening heb. Ze konden toen wel alles opzoeken voor me. En telefonish hoor ik dat mijn dagteking 28 mei is. Nu lekker wachten op centjes die ik echt nodig heb.
Erik 24 mei 2016Trouwens ik heb ing iemand idee hoelang het duurt voordat ik geld op me rekening heb. Dagtekening 28 mei. Hoop voor iedereen die het hard nodig hebben dat ze het snel binnen krijgen.
Lamar 24 mei 2016Heb het binnen abn dagtekening 21 mei
Tanja 24 mei 2016Iemand met SNS en dagtekening 21 mei al iets binnen?
laur 24 mei 2016Hier ool helemaal niks ontvangen 2 maart aangifte gedaan. Bellen heeft geen zin denk ik...
Tim 24 mei 2016Dagtekening 21 mei.. SNS bank nog niks ontvangen helaas
jvr 24 mei 2016dagtekening 21 mei defintieve aanslag.heb ing maar niks binnen helaas
ikhij 25 mei 201621 mei dagtekening. .24 mei geldbinnen ing
dath 25 mei 201621 mei dagtekening en 24 mei geld binnen gekomen op rabobank
Tim 25 mei 2016Dagtekening 21 mei.. SNS bank vandaag binnen gekregen :
Tanja 25 mei 2016Dagtekening 21 mei, SNS, vanochtend binnen gekregen
Erik 26 mei 2016Dagtekening 28 mei.. Iemand idee waneer ik het op me rekening heb. Ik heb ing
zus 26 mei 201621 dagtekening. .nog niks binnen...asn bank zit ik
ikikhij 26 mei 2016Erik# zal rond 1 of 2 juni wel gestort zijn bij jou ongv.
Udo 26 mei 201610 mei dagtekening nu net 1875 euro gestort gekregen
Jan 26 mei 2016Heb 24e de brief binnen met dagtekening de 28e, waarop ze zeiden dat het vanaf die laatste datum nog een week kan duren.
Heb eind april aangifte gedaan...
Bloem 26 mei 2016Moet de belastingdienst bij een verrekening van een terug te ontvangen definitieve aanslag, ook rekening houden met de beslagvrije voet ?
men 26 mei 2016#udo..welke bank zit u dan?
men 26 mei 2016#bloem..als er nog een bedrag verekend moet worden houden ze alles wat betaald moet worden in.
Jaap 27 mei 2016De dagtekening van 28 mei, toch vandaag al geld ontvangen op m''n Rabo-rekening. Laat t t weekend maar beginnen :
Sem 27 mei 2016Dagtekening 28 mei.. nu al het geld binnen. Hoppaaaaaa
Ingrid 27 mei 2016Wanneer hebben jullie aangifte gedaan? En welke regio komen jullie Jaap en Sem?
nicoline 27 mei 2016ik heb ook dagtekening 28 mei maar helaas nog niks binnen ik heb sns bank dan maar wachten dan komt het verschijnlijk maandag
jaap 28 mei 2016Heb 30 maart aangifte gedaan regio amsterdam
Murat 28 mei 2016Dagtekening 28 mei, mail gekregen op 21 mei op mijn overheid geld niet binnen, bank Rabobank
Emile 28 mei 2016Bericht 20 mei. Dagtekening 28 mei. Geld ontvangen 27 mei
nig 29 mei 2016Voorlopige aanslag van 800, met dagtekening 3 juni, krijg ik dit gewoon gestort? Of moet ik de definitieve afwachten, heb het geld meer dan ooit nodig.
Emile 29 mei 2016Beste Nig, als je verder geen openstaande bedragen hebt bij de belasting krijg je geld terug. Hou er rekening mee dat nog geen definitief aanslag is en kan is dat je meer krijgt of moet terug betalen
nicoline 30 mei 2016nig als je goed kijkt in mijn overheid staat het erbij als het een voorlopige aanslag is of een definitief aanslag maar als ik het lees op de site van de belasting krijgen we geen voorlopige aanslag meer maar gelijk een definitieve gelijk
nig 30 mei 2016Ik heb echt een voorlopige gehad van inkomsten belasting uit 2015, dus er bestaat eennkans dat ik het 3juni gestort krijg, maar later een kans bestaat dat ik het terug of zelfs meer moet terugbetalen.

Maar als er staat geen voorlopige meer, kan dit misschien een drukfout zijn
Rocky 30 mei 2016Belachelijk dit zeg 1 maart aangifte gedaan en nog steeds niks gehoord of gekregen.vorig jaar had ik het 29 mei al .
nicoline 31 mei 2016oke nig zou idd kunnen verlopige aanslag en ja dan heb je idd kans dat je moet terug betalen mijn man en ik hebben allebei een definitief aanslag gehad bijde op dagtekening 28 mei dat van mijn man was gisteren al binnen en dat van mijn zou dan ook wel 1 van deze dagen komen hoop ik
kees 31 mei 2016Ik heb ook nog steeds niks ontvangen terwijl we 1 maart aangifte gedaan hebben ! En vorig jaar hadden we het al gehad .
Een beetje jammer als je het 1 maart doe en als laatste krijg !
mo 31 mei 2016vrijdag een mail gehad met dagtekening 3 juni en gisteren hetzelfde via een brief dus dat wordt de bank in de gaten houden
Ingrid 31 mei 2016Vandaag binnen gehad! Dagtekening 28 mei. Rabobank
nicoline 31 mei 2016dan heb ik nog hoop dat het van mijn ook nog vandaag binnen komt van me man was gisteren al binnen allebei dag tekening 28 mei en ook zelfde bankrekening en bank sns bank
John 31 mei 2016Op 1 maart heb ik aangifte gedaan. Vorig jaar 3 maart en heb toen 22 mei mijn teruggave ontvangen. Nu heb ik nog niks, terwijl vrienden en familie in april aangifte hebben gedaan en allang bericht hebben ontvangen. Ik snap het dan ook niet. Is het misschien regio afhankelijk? Hebben mensen in Groningen eerder bericht, dan mensen zoals ik in de regio Utrecht?
Verder begrijp ik dat de belastingdienst de rekeningen per post NL verstuurd en de teruggaven door Sandd laat bezorgen. Sandd bezorgt alleen op dinsdag en vrijdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Het is nu dagelijks mijn belastingdienst nachecken.
Melanie 01 juni 2016Wij ook samen aangifte gedaan op 1maart. Collega veel later en heeft het gewoon al op dr rekening staan.. Wtf,? Wonen in hetzelfde dorp twee straten van elkaar,, dus daar ligt het niet aan.. Ik ga voortaan ook later aangifte doen net als vorig jaar dan heb je het gewoon eerder.. Slaat nergens op,!
John 01 juni 2016Het slaat inderdaad nergens op Melanie als jij moet betalen dan zijn ze er als de kippen bij.
nicoline 01 juni 2016hier nog steeds niks binnen helaas en ook dagtekening 28 mei we wachten maar weer geduldig want bellen heeft toch geen zin pffff
Rocky 01 juni 2016Ook vandaag bij de post niks op mijn overheid niks mijn belastingdienst niks. Ook ik ga volgende jaar later aangifte doen. Vind dit echt absurd ik en me man en me schoonmoeder allemaal niks gehoord terwijl we wel terug krijgen. Wij wonen Flevoland ligt het daar miss aan ?
kees 01 juni 2016Wij ook nog steeds ontvangen , ik ga nooit meer gelijk aangifte doen je zie maar weer krijg het als laatste , wij komen uit zeeuws vlaanderen
Melanie 01 juni 2016Nee idd bellen werkt niet.. En als je geld moet betalen zijn ze er zo bij.. Ik verdien nu het dubbele als eerst en ineens weten ze van 5jaar terug te vertellen dat ik alles bijna terug kan dokken.. Nu elke maand bijna 400 Euro terug aan het betalen.. Maat terugkrijgen mag maanden duren zeker.. Pff.. 22juli onze trouwerij dat geld kunnen we mooi gebruiken!
Melanie 01 juni 2016En waar je woont maakt niet uit. Zelfs me collega heeft het al zoals ik zei. En woont twee straten verder,, wij wonen in Noord-Brabant,.gemeente woensdrecht vlakbij België /zeeland maar pff.. Vorig jaar 9juni hopelijk deze week bericht en anders hopelijk zeker voor 1juli!
tim 02 juni 2016Hopelijk zijn ze het niet kwijt of wat dan ook.
Ik vind het echt niet netjes
nicoline 02 juni 2016ik heb vandaag alles binnen gekregen van dagtekening 28 mei
Antares 02 juni 2016Volgens mij worden aanvragen volkomen willekeurig afgehandeld. Er lijkt totaal geen systeem in te zitten. Wens de wachenden in elk geval toch op een goede afloop.
klaas 02 juni 2016Klopt je kunt beter als laatste aangifte doen die liggen natuurlijk boven op , volgend jaar ga ik het ook later als 1 maart doen dan had ik het allang gehad !
Mike 02 juni 2016Ik moest 4500 euro terug betalen over 2012 hier een betalingsregeling voor getroffen waar nog 1200 van open staat ik moet 1225 loonbelasting terugkrijgen en nu hebben E het gewoon verrekend bedankt bd fijne betalingsregeling. Je zal er maar vanuit zijn gegaan dat je ze terugkrijgt. Leuker kunnen we t niet maken
Ricardo 02 juni 2016echt belachelijk 1 maart in de nacht aangifte gedaan en nu nog steeds aan het w88 op een brief en de betaling pfff. RDam
Ava 03 juni 2016Hier ook 1 maart ook nog helemaal niks ontvangen. Begin me nu wel aardig te irriteren en vraag me af of ik überhaupt me eigen centen wel voor juli ga krijgen
hans 03 juni 2016worden behandeld volgens alfabet van de achternaam van a tot z
Harriet 03 juni 2016In mei aangifte gedaan en op de brief stond dat 3Juni de Dagtekening is ik ben benieuwd als ik het vandaag ook werkelijk ga ontvangen dit is namenlijk de eerste keer dat ik Belastings aangifte doe!
arie noorlander 03 juni 2016ik heb vandaag brief gehad van belasting.De beruchte blauwe enveloppe.Gedateerd 3-6-2016.Wanneer kan ik het geld op mijn bankrekening gestort zien?
Pseudo 03 juni 2016Wanneer de aangifte over het voorgaande jaar vóór 1 april is ingediend krijg je voor 1 Juli bericht. Heb je de aangifte later ingediend is het streven van de belastingdienst om binnen 3 maanden na binnenkomst van de aangifte bericht te geven. Dit bericht kan dus in de vorm van een voorlopige aanslag of een brief dat er geen voorlopige aanslag wordt opgelegd zijn. Een te ontvangen bedrag wordt normaal gesproken binnen 10 werkdagen ná de dagtekening van de aanslag uitbetaald of verrekend. Wanneer de belastingdienst je gegevens heeft gecontroleerd wordt er een definitieve aanslag opgelegd. Deze kan afwijken van de aangifte. Als de belastingdienst van de aangifte wil afwijken omdat zij andere gegevens hebben wordt hier altijd een brief over gestuurd waar je op kunt reageren. Ook kan er vanuit de belastingdienst het verzoek komen om bijvoorbeeld aftrekposten uit je aangifte toe te lichten door middel van bonnetjes en dergelijke.
lo 05 juni 2016Hoop niet dat ze het kwijt zijn 1 maart aangifte gedaan
John 06 juni 2016De veronderstelling van Hans dat de afwikkeling uitbetaling volgens alfabet gaat is niet juist. Ik heb 1 maart aangifte. Er zijn mensen waarvan de achternaam met dezelfde letter begint die eind maart aangifte hebben gedaan en het geld allang binnen hebben.
Lon 06 juni 2016Nee mijn achternaam begint met een B, 5 maart aangifte gedaan en nog niets gehoord.
Overigens, er stond in mijn account dat mijn aangifte is ontvangen en ik voor 1 juli bericht krijg. Deze melding is sinds vrijdag verdwenen...
John 06 juni 2016Lon bedankt. Ik heb gelijk gekeken en je hebt gelijk. Ik heb 1 maart aangifte gedaan en de melding dat ik voor 1 juli bericht krijg is verdwenen.
Dominique Buring 06 juni 2016ik heb 3 maart aangifte gedaan en tot op heden niks ontvangen, zelfs niet op mijn overheid dus ik vind het best wel jammer aangezien ze ons verteld hadden dat wanneer je het eerder invult, je het ook eerder ontvangt.. helaas was dit een sprookje die voor velen een sprookje blijft aangezien de overheid nog even langer rente wil trekken haha
Harriet 06 juni 2016Dagtekening 3-06-2016 en nog niets ontvangen. En ik zit bij Rabobank mijn naam begind met een K. Meer mensen die het nog niet hebben met deze Dagtekening?
Frank 06 juni 2016Harriet,

Er is geen pijl op te trekken. Dat je naam begint met een K, zou niets uit hoeven te maken. Wat ook geldt voor de woonplaats. Controles zullen vast random worden uitgevoerd. Streefdatum is uiterlijk begin juli, indien het uiterlijk 30 april is ingediend. Zo te zien zijn mensen nog aan het wachten na de aanslag met de dagtekening van 21 mei. Zelf heb ik als dagtekening 28 mei. Overal lees ik dat ze streven naar een termijn van binnen 10 werkdagen of zelfs 5. Ik heb op het moment geeneens pecunia om te kunnen eten. Eigen schuld natuurlijk. Ik kan het nu dus wel goed gebruiken.
kees 08 juni 2016Net bericht gehad dagtekening 17 juni
Robert 08 juni 2016vriendin en ik beide op 1 maart aangifte gedaan en nog geen nieuws. wel ontvangen door belastingdienst maar geen nieuws
tamara 08 juni 201630 maart aangifte gedaan maar nog steeds niks gehoord en ook nog niks gestort.
Van mij mag het vlug gestort worden
maria 09 juni 2016 ook ik heb 11 maart aangifte gedaan samen met mijn dochter in mijn belasting staat is ook ontvangen op 11 maart tot voor gisteren stond nog u krijgt bericht voor 1 juli nu is dat bericht weg vind dit heel vreemd beide hebben nog niets ontvangen
Tink 10 juni 20164 april aangifte gedaan en helaas nog niks gehoord. Vorig jaar ook 4 april en eind mei alles terug. Belasting gebeld maar ze geven geen mededelingen over wanneer en of alles goed gaat...op de vraag waar je het eerste bericht krijgt mijnbelasting, mijn overheid of per post doen ze ook geen mededelingen. De melding voor 1 juli bericht is bij mij veranderd in binnen 3 maanden bericht. Ook daar wist ze geen antwoord op. Zo wil ik ook wel mijn geld verdienen de hele dag. We wachten maar weer af
D1982 10 juni 2016Vorig jaar alleen een voorlopige aaslag binnen gekregen op 1 juni met dagtekening 6 juni. Geld was gestort op 5 juni. Nooit een definitieve aanslag gekregen. Ook nu alleen weer een voorlopige gehad met dagtekening 17 juni. Ben benieuwd of het geld nu ook weer gestort wordt zonder definitieve aanslag. Iemand ervaring?
davvbm 11 juni 2016begin maart ook aangifte gedaan, nog steeds geen bericht gehad.
jeroen agterberg 12 juni 2016kan iemand mij vertellen als je een brief van de belastingdienst krijgt dat je geen belasting hoeft te betalen over 2014 en 2015 of dit rechtsgeldig is?
caïne 13 juni 20161 maart aangifte gedaan.
tot op heden niks gehoord van ze
Diana 15 juni 2016goedemorgen, ik heb dagtekening 17 juni.
Kun je t bij de ing ook in de ochtend verwachten of alleen snachts? Bij de wissel van de nacht klok
Evert 15 juni 2016Meer mensen met dagtekening 17 juni die nog geen geld hebben ontvangen?
Elisabeth 15 juni 2016Ook dagtekening 17 juni ook nog niks. Maar is nog vroeg.
Rocky 15 juni 2016Hallo ik heb ook dagtekening 17 juni dus na die datum ongeveer 5 dgn en dan zou het erop moeten staan. Dus dan ga ik er vanuit dat het rond de 24 ste erop staat.
Tink 15 juni 2016Hier ook dagtekening 17 juni en niks gehad. Vorig jaar wel al voor de dagtekening binnen. Afwachten maar weer
Elisabeth 15 juni 2016Ik had begin van de week al gebeld en zeiden dat t voor de 17de binnen zou zijn.
kees 15 juni 2016Ook dagtekening 17 juni ook nog niks ontvangen maar zal volgende week wel zin denk
Sander 15 juni 2016heb een definitieve aanslag met dagtekening 3 juni, en nog niet ontvangen.....
Elisabeth 16 juni 2016Ik heb het zojuist ontvangen
Zenn 28 juni 2016Hier dagtekening 21 juni, maar nog niks binnen....
mike 28 juni 20161 maart aangifte gedaan nog geen brief nog geen geld ontvangen hoe kan dit ? op mijnbelastingdienst staat ook helemaal niks ! zijn er meerdere mensen die dit zelfde meemaken
John 28 juni 2016Ik heb 1 maart aangifte gedaan. Op de website van de belastingdienst bestaat zij het te stellen dat ik voor 1 juli bericht krijg. Met andere woorden: De belastingdienst heeft nog 2 dagen over 2 dagen is het 1 juli. Maar ik vrees dat ik voor 1 juli geen bericht krijg, omdat volgens de belastingdienst het bericht een paar dagen eerder al in mijn digitale brievenbus moet liggen. Een paar is 2 en over 2 dagen is het 1 juli en ik heb nog geen bericht in mijn digitale brievenbus gevonden. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijk is het vrijdag 1 juli a.s. de dag dat ik een klacht in ga dienen bij de belastingsdienst, omdat belastingdienst zelf gemaakte afspraken, zoals verwoord op hun website, niet nakomt.

John 28 juni 2016Op mijn belastingdienst verschijnt hedenmiddag:
De actuele berichten kunnen op dit moment niet worden getoond. Probeer het later nog eens.
De mededelingen kunnen op dit moment niet worden getoond. Probeer het later nog eens.

Op mijn belastingdienst is dus onzichtbaar of er al bericht binnen is.
Mimi 29 juni 2016Ik heb ook 1 maart aangifte gedaan en nog altijd geen bericht. Paar keer gebeld maar nee hoor mevrouw u krijgt echt voor 1 juli bericht. Gisteren eindelijk iemand die verder ging kijken en wat blijkt, aangifte ligt al weken zonder reden vast in het proces....
Hanss 30 juni 2016Hier een ander ''probleem''. We laten de aangifte altijd doen door een administratiekantoor i.v.m. ZZP werkzaamheden van mijn partner.

Alles ruim op tijd aangeleverd en aangifte was gedaan zei men bij het adminstratiekantoor. Naar mijn gevoel bleef het te stil en ben ik gaan kijken op de site van mijnbelastingdienst.nl. Niks binnen!! Blijkt dat ons kantoor met een nieuw programma werkte en waren vergeten op het ''indienen aangifte'' knopje te drukken. Maar goed dus dat ik zelf even heb gekeken! uiteindelijk is de aangifte nu wel binnen bij de BD.
Ontvangen op 02-06-16 staat er nu. + u ontvangt binnen 3 maanden de aanslag.

Vraag: valt deze datum nu onder: te laat ingediend en dus een boete hiervoor? Of is het nu gewoon te laat met enkel als gevolg dat de verwerking tot 3 mnd op zich kan laten wachten.
Baal dat het dus niet goed is gegaan bij het administratie kantoor en dat weten ze nu ook - maar besef ook dat uiteindelijk ik zelf de eindverantwoordelijke ben voor de aangifte.
mike brouwer 30 juni 2016Vind het wel raar heb zelf 1 maart aangifte gedaan over 2015 en heb nog heen bericht helemaal niks is nu toch al 4 maanden terug
mike brouwer 30 juni 2016Ik heb niks in mijn overeid ontvangen maar net gebeld en ze zeggen er is een brief onderweg naar je adres wat betekent dit dat het geld nog niet komt of wel lijk mij dat het dan ook te zien is in mijn belastigen of niet?
John 04 juli 2016De belastingdienst heeft 30 juni allen aangeschreven die ze willen controleren. Het betreft een brief waarin ze alle bonnetjes, bewijsstukken, voor 21 juli willen ontvangen. Ik heb de brief ook ontvangen.
Mimi 05 juli 2016Klop John deze brief heb ik ook gehad en op 1 juli retour gestuurd met alle bonnen en handtekening en stempels op de dieetlijst 2015. Wat ik mij afvraag is, kon dit niet een maand eerder? Heb 1 maart aangifte gedaan en op 30 juni komt er een brief....
Home 24 augustus 2016Nou, die mooie slogan leuker kunnen we het niet maken, maar wel makkelijker mag van mij het raam uit. Netjes voor 1 april aangifte gedaan. Niks terug, maar krijg in mei een bericht in mijn inbox, er is een herziening geweest van mijn inkomen. Geld tegoed. Opnieuw dezelfde dag opnieuw alles ingevuld, was 20 mei, we zijn nu 3 maanden verder en nog steeds helemaal niks. Word er moe van.
KC 29 augustus 2016Vraag in 2014 heb ik ook nog belastingaangifte gedaan over 2011. Heb de belastingdienst daarover gesproken en ze zeggen dat zij dan 5 jaar over uitbetaling mogen doen. Morgen maar weer even bellen hoe het ervoor staat.
Maar mijn vraag Iemand hier ervaring mee? Bedankt
bianca 28 maart 2017Elk jaar krijg ik belasting terug en dit jaar niks en mijn man wel hoe kan dit .
Of hebben we iets fout gedaan.
Redactie Spaarrente.nl 28 maart 2017Op basis van deze informatie is je vraag niet te beantwoorden. Misschien heb je bepaalde heffingskortingen of aftrekposten anders ingevuld dan vorig jaar of is je inkomen of vermogen gestegen. Er kunnen veel factoren een rol spelen.
klaas 15 april 2017Ben benieuwd hoelang het nu gaar duren 1 maart aangifte gedaan
Udo 26 april 2017Ik ben benieuwd, ik heb gisteren de definitieve aanslag n.a.v. mijn aangifte van 2016 gehad.
Wanneer zal het uitbetaald worden.
Zou goed uitkomen, ben net werkeloos geworden en het is een som van 2500 euro
Tonk 26 april 201717 april bericht mijn belasting en 21 april in mijn overheid. Dagtekening 2 mei. Helaas nog niks gehad. Uitbetaling ing is meestal voor 12:00 dus duimen. Iemand al iets gehad?
Shirley 26 april 2017Bij mij ook dagtekening 2 mei en gisteren in de berichtenbox van Mijn Overheid. Aangezien het al 12:30 is zal het vandaag niet op de rekening staan. En morgen is het Koningsdag dus hopelijk as vrijdag.... gaat om bijna 3000,-
a 27 april 2017uiterlijk een week na dagtekening staat het geld op je rekening
Tonk 27 april 2017Per jaar weer verschillend hoe de betalingen gaan. 2015: 1 juni bericht met dagtekening 6 juni en 5 juni gestort.
2016: 10 juni bericht met dagtekening 17 juni en 16 juni gestort
Belastingdienst is elk jaar weer een verassing
a 27 april 2017https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/betalenenontvangen/content/wanneer_belasting_terug

als je klikt op de link en dan aanslag of beschikking gekregen, dan lees je dat het geld een week na dagtekening op je rekening staat.

ik wacht nog op mijn aanslag, mag wel komen :
Tonk 27 april 2017Hopelijk komt je bericht snel A. Ik krijg het geld al 2 jaar voor de dagtekening binnen ipv pas erna. Het hangt ergens maar wanneer de landing is is altijd spannend. Succes!
a 28 april 2017ach ja hoe dan ook we kunnen niets anders doen als wachten

hoop ook dat het snel komt, 5 maart aangifte gedaan. maar ja wacht het maar af.
Sanjay 28 april 2017Iemand al iets binnen met dagtekening 2 mei?
Tonk 28 april 2017Ik ook dagtekening 2 mei. Laatste 2 jaar was het geld 1 dag voor dagtekening al gestort. Voor het weekend komt het niet meer. Denk maandag of einde volgende week
Sanjay 28 april 2017@Tonk.. was het bij jou ook meteen een definitieve aanslag?
Shirley 28 april 2017Als het nu niet binnen is, staat het er op zijn vroegst dinsdag op. Maandag is het 1 mei en dan is er nooit betalingsverkeer....
Tonk 28 april 2017@sanjay Mijn definitieve kreeg ik pas in november. En maandag is er betalingverkeer. Als de 20e op maandag valt of zaterdag of zondag krijg ik altijd netjes mijn toeslagen op die maandag. Kan eventueel met teruggave anders zijn maar huur zorg en kindgebonden komt wel op een maandag.
Tonk 28 april 2017Oh ja 1 mei dag van de arbeid. Ik moet altijd gewoon werken op die dag maar er zijn uitzonderingen zoals idd banken
Sanjay 28 april 2017Ok dank voor jullie reacties.. ik wacht het dan maar rustig af.. hoor het wel als iemand iets ontvangen heeft.. fijn weekend
a 28 april 2017mijn man heeft zijn definitieve aanslag ontvangen vandaag in mijn overheid. alleen die hoeft niet te betalen en krijgt ook niets terug. had ze dan de mijne eerst laten doen haha
Tonk 01 mei 2017Zo te zien aan mijn rekening is er betalings verkeer van ing naar ing geweest aangezien er geld naar een andere ing is over geschreven vannacht. Succes allemaal.. Nog een paar dagen
Sanjay 01 mei 2017@ Tonk.. dat klopt alleen betalingsverkeer van en naar dezelfde bank is vandaag wel mogelijk..heb Abn dus moet nog wachten...
Kees 02 mei 2017Ben ook benieuwd of het vandaag gestort word heb ook dagtekening 2 mei ... normaal altijd voor de dagtekening al binnen gehad vorige Jaren
Tonk 02 mei 2017Dagtekening 2 mei hier gestort. Ik heb ing
Sanjay 02 mei 2017@Tonk.. fijn voor je l! Hier nog niets.. ABN
Tonk 02 mei 2017@sanjay dank je wel. Ik hoop voor je dat het vandaag ook binnen komt.
Bibi 02 mei 2017Las net dat de abn amro kampt met een storing.. had vrijdag al van de rabo naar abn gestort maar moet nu ook nog binnenkomen
Tanja 02 mei 2017Hoi hoi, iemand met dagtekening 3 mei al wat ontvangen? fijne dag iedereen
Bibi 02 mei 2017Jaaaa dagaantekening 2 mei is ook de teruggave binnen op de Abn Amro!
Udo 02 mei 2017dagtekening 2 mei, nog niets binnen.
ik las op internet dat ze bij de rabo weer een storing hebben, mijn bank
Sanjay 03 mei 2017Nog niets binnen..ABN.. 😕
Shirley 03 mei 2017Ook dagtekening 2 mei en nu is het 17:30.... nog niets binnen grrrrr!
Stu 03 mei 2017Dagtekening 3 mei en binnen op Rabo! Regio #amsterdam
corrie 04 mei 2017Dagtekening 2mei en nog niets ontvangen... zit bij ing... iemand anders nog niets ontvangen met 2 mei als dagtekening?
Sanjay 04 mei 2017Ook nog niets hier Corrie.. dagtekening 2 mei.. ABN
Sanjay 04 mei 2017Het is binnen! Blij 🙃
corrie 04 mei 2017@sanjay heb jij geluk hier nog steeds niets.. vraag me af waar het aanligt..ing of bd..
Sanjay 04 mei 2017Denk de ing Corrie.. succes nog ff! Komt vast snel
Udo 04 mei 2017Het is bij de rabo ook nog niet gestort met dagtekening 2 mei
corrie 04 mei 2017Gebeld met bd en er vind een kleine verrekening plaats , klopt het dat ik er dan langer op moet wachten?
Met dagtekening 2 mei moet het er uiterlijk 15 mei op staan zeiden ze.
Sanjay 04 mei 2017Bij moest ook iets verrkend worden.. dus heel lang kan het niet duren.. succes nog ff..
Shirley 04 mei 2017Nou ik heb ook net gebeld, er moet een verrekening plaatsvinden. Er is van alles uitgezocht en ze geven aan dat je binnen uiterlijk binnen 4 weken schriftelijk bericht krijgt en dan duurt het dus nog een paar dagen langer na die dagtekening....

John 05 mei 2017Voor mezelf heb ik 6 maart aangifte gedaan. Vrienden hebben 9 maart aangifte gedaan. Zij hebben al bericht van de belastingdienst. Of krijg ik weer zo’n stomme brief eind juni dat de belastingdienst al mijn bonnetjes wil ontvangen?

a 06 mei 2017wij hebben allemaal 5 maart aangifte gedaan, mijn vader, moeder, broertje, man en ik. vader en man al bericht de rest nog steeds niet. kan zijn dat ze je bonnetjes moeten hebben maar ligt eraan wanneer ze jou aangifte verwerken, kan eind juni zijn kan ook al in mei zijn. nu was de belastingdienst afgelopen donderdag en vrijdag ook gesloten :
Udo 08 mei 2017Ik heb net gebeld en het wordt deze week gestort
corrie 08 mei 2017@udo jij had toch ook dagtekening 2 mei, ik ook .. tegen mij zeiden ze dat de betaling 1 mei eruit was gegaan maar helaas nog niets binnen.. we wachten maar weer af deze week.
Udo 08 mei 2017@corrie ze vertelden mij dat de definitieve aanslag 1 mei vrij was gegeven maar dat het ongeveer 5 werkdagen zal duren,
woensdag was werkdag 1 maandag 2 dus ik verwacht dat het een donderdag gestort wordt.
Maar ja het zijn ambtenaren dus het zal wel begin volgende week zijn.
Ik meld het je wel als het bij mij gestort is.
Succes er mee Corrie
corrie 09 mei 2017Yesss eindelijk is het binnen...
Iedereen die nog aan het wachten is als ze zeggen het komt eraan dan komt het echt wel, alleen door al die feestdagen duurt het soms wat langer...succes
Udo 09 mei 2017@corrie fijn voor je, hier nog steeds niets.
Geniet ervan en wees zuinig
gerrit 11 mei 2017hier dagtekening 17 mei.
ben benieuwd wanneer ik het ontvang.
nog meer met deze datum ?
As 12 mei 2017Hier dagtekening 12 mei, ik ben benieuwd 😇
Tr 14 mei 2017Hier ook 12 mei, ik ben benieuwd😊
JT 14 mei 2017Mijn fiscaal partner en ik hebben samen aangifte ib gedaan. Ik hen mijn geld al een kleine week binnen, maar hij nog niet zegt ie.
Ik vraag me af of het klopt.
Gebeurt dat vaker? Kan me dat uit vorige jaren niet herinneren.
Lies 16 mei 2017Hier dagtekening 19 mei. Nog meer met deze datum?
a 16 mei 2017definitieve aanslag gekregen had alleen geen link in me account om hem te openen dus even gebeld. dagtekening 19 mei en als er niets verrekend hoeft te worden staat het er uiterlijk een week na dagtekening op, mocht er wel verrekend moeten worden duurt het langer aldus de gene die ik gesproken heb.

JT mijn man had in al april al bericht en ik nu pas dus het kan. kan ook zo zijn dat ze bij hem nog wat moeten verrekenen dan duurt het ook langer.
Gerrit 16 mei 2017hoi lies ik heb 17 als ik het ontvangen heb zet ik het hier neer mensen met datum 12 het al ontvangen?
Lies 16 mei 2017Super Gerrit, Ik hoop voor je dat je het deze week nog krijgt.
Pat 18 mei 2017Wie heeft al binnen dagtekening 19 mei
Lamar 18 mei 2017Heb nog steeds geen bericht had hem vorig jaar al .Krijgen we nu een voorlopige of definitieve. Wie weet dit.normaal krijg ik voorlopige aanslag.
Ruud 18 mei 2017Gerrit, ik had ook dagtekening 17 mei staan en hedenochtend is het gestort
Pat 18 mei 2017Zo bizarre een vriend van mij heeft dagtekening 19 mei en heeft t net binnen gekregen p.s hij heeft ing..
Ik ben benieuwd..
Pat 18 mei 2017Lamar je kan eventueel op mijn belastingdienst kijken bij berichten of mijn overheid. Meestal krijg je eerst een bericht, en daarna krijg je t per brief thuis.
Lamar 18 mei 2017Kijk al een week naar mijn overheid Niks dus maar ik moest alles aanpassen een restschuld ben nu nieuwsgierig of het voorlopige is of definitief voorgaande jaren voorlopig .
Maar lees hier alleen maar definitieve
a 18 mei 2017@pat: ik heb ook dagtekening 19 mei, uiterlijk een week na datum staat het erop en met geluk eerder. tenzij ze nog moeten verrekenen dan duurt het nog langer. volgens mij heeft de belasting ook een ing rekening dus kan me voorstellen dat het daar dan sneller op staat.
Pat 19 mei 2017@A:ja dat zou inderdaad kunnen ja..vorig jaar kreeg ik mijn aangifte pas in november, ze hadden soort van niet alle info..
Belastingdienst is drama😂
Klaas 19 mei 2017Jaja ik heb het zojuist binnen. Dagtekening 17 mei.
Lies 19 mei 2017Dagtekening 19 zojuist binnen. Rabo
Pat 19 mei 2017Ook ik heb t binnen dagtekening 19 mei!
Veel suc6 verder en lamar ik zou even de belastingdienst bellen en vragen of je aanvraag überhaupt wel binnen is.
horzel 19 mei 2017Ik ook dagtekening 19 mei, ing bank, niks binnen :
Li 19 mei 2017Hier ook dagtekening van 19 mei maar ook nog niks binnen met ING
horzel 19 mei 2017tot hoelaat zouden we dit kunnen verwachten?
rico 21 mei 2017Van de week brief gehad dag tekening 19 mei.. hoop het zsm te hebben... maar vandag 21 nog niks binnen ik heb ing heeft het iemand al binnen ?
Sos 21 mei 2017 belasting teruggave dag tekening 19 mei nog niks binnen ik heb ing heeft het iemand al binnen ?
Lamar 22 mei 2017Heb dagtekening 29 mei afwachten vorig jaar 24 mei
Groen 22 mei 2017Mijn man had ook dagtekening 19 mei en het bedrag is vandaag op de abn rekening bijgeschreven.
E 23 mei 2017Zijn er ook mensen tussen die na 1 april ingevuld hebben en al bericht hebben?
Of zijn ze alleen nog maar met maart bezig?
Lamar 23 mei 2017Hoi E ik heb 6 maart ingevuld en vrijdag gekregen dus verwacht deze week het geld hoop ik tenminste.
Jar 24 mei 2017Op maart alles ingevuld nu nog steeds niets gehoord. Iemand die het later heeft ingevuld en al wel heeft?
Jar 24 mei 20176 maart sorry
Mo 25 mei 2017Ik heb dagtekening 27 mei
Heeft iemand Enig idee wanneer het bedrag op mijn rekening staat?
Lamar 26 mei 2017Ik heb ook dagtekening 27 mei normaal had ik het al maar hoor dat is verschillend denk maandag mo
Mike 27 mei 2017Hier ook dagtekening 27mei. Het is vandaag zaterdag dus hoop dag het maandag binnen is. Ik laat het weten!
Evi 29 mei 2017Ik heb ook dagtekening 27 mei maar ik heb alleen een voorlopige aanslag ontvangen en nog geen definitieve, krijg ik deze wel al uitbetaald?
Ik vind het wel raar want ik krijg ieder jaar gelijk de definitieve aanslag en nu dus ineens een voorlopige..
a atteveld 29 mei 2017
wanneer wordt mijn teruggave gestort
Deffie 29 mei 2017Hier ook dagtekening 27mei en ING had het vandaag verwacht. Het zal in de loop van deze week er wel op staan.
Lamar 29 mei 2017Ik krijg ook altijd voorlopig maar heb mijn geld meestal voor de dagtekening aan nu niet vind het weel vreemd
Mike 29 mei 2017Heb vandaag even de belastingdienst gebeld mensen, heb dagtekeniing 27 mei.

Medewerker van de Belastingdienst zei dat het deze week erop staat.

Dus het kan ook vandaag erop staan.

Adam 29 mei 2017Dagtekenjng 27 hier.

Ik heb nog niks ontvangen maar las net dat er een storing was bij ing.

Johan 29 mei 2017Heb normaal gesproken altijd bericht voor 1 juni, nu nog steeds helemaal niets..Mijn vrouw wel. Zou het ermee te maken kunnen hebben dat ik nog wijzigingen heb aangebracht in de vooraf ingevulde aangifte en bij mijn vrouw niet?
Mike 29 mei 2017Johan, dat zou zeer waarschijnlijk wel aan de wijzigingen liggen.
Johan 29 mei 2017Of zijn ze gewoon laat?

Vorig jaar heb ik ook wijzigingen aangebracht en toen was het wel voor 1 juni, ik krijg trouwens altijd een voorlopige mijn vrouw direct een definitieve.

Hoe groot is de kans dat ze de aanslag aanhouden o.i.d.? Normaal gesproken krijg ik altijd het bedrag van de voorlopige, begin nu een beetje huiverig te worden..
Mike 29 mei 2017Johan log even in op belastingdienst

Misschien is er al een brief uit maar is hij nog niet binnen op u adres?

Maarja de belastingdienst zijn altijd prutsers, als je moet betalen moet dat zsm anders krijg je incasso''s aan je broek, maar als hun jou moeten betalen mag je lekker wachten.
Erwin Hemel 29 mei 2017aangifte inkomstenbelasting 2016
Uzelf
digitaal
08-03-2017

aangifte inkomstenbelasting 2016
Uzelf
digitaal
06-03-2017
Lamar 29 mei 2017Oké dan even afwachten pff al die storingen e.d
Mike 29 mei 2017Erwin, dan hebben ze het nog niet verwerkt bij u.
Erwin 29 mei 2017Hey Mike, dan zijn ze toch erg laat dit jaar
E 29 mei 2017Vorige week kon ik al in mijn belasting zien dat het Bericjht in mijn overheid eraan kwam en ja vandaag bericht in mijnoverheid . Dagtekening 3 juni dus nog paar dagen/week
Mike 29 mei 2017Hallo ''E''

Ja ik denk dat u het volgende week heeft, denk de 6e zoiets.

Mike 30 mei 2017Dagtekening 27 Mei, vandaag nog steeds niks binnen.

Wil het echt morgen hebben hoor.
Joke 30 mei 2017Zijn er mensen die in april aangifte hebben gedaan en al bericht hebben ontvangen ??
E 30 mei 2017Joke , ik heb 7 april aangifte gedaan en nu brief in mijn overheid dagtekening 3 juni
Je kunt al eerder zien in mijn belasting of de brief in mijn overheid eraan komt.
Je kunt gewoon inloggen met digid , week na dit bericht krijg je brief in mijn overheid,
Lamar 30 mei 2017Ik heb het binnen dagtekening 27 mei ABN
Succes allemaal hoop dat iedereen het snel heeft.
Mike 31 mei 2017Lamar ik heb ook dagtekening 27 mei, maar nog niks binnen, Heb ook ABN

:O
Mike 31 mei 2017Vandaag weer gebeld met dagtekening 27 mei, de medewerkster zei dat het bedrag al was overgemaakt, dus ik moet het echt vandaag of morgen hebben.

Succes allemaal
Mike 31 mei 2017Het is binnen !!
Bram 01 juni 201728 april aangifte gedaan. Iemand al bericht die ook rond die tijd aangifte heeft gedaan?
Yvonne 01 juni 2017Aangifte laten doen door register accountant en ingediend op 13 maart 2017 ivm eigen bedrijf.

Inmiddels 1 juni en nog steeds niets gehoord belastingdienst gebeld en er staat ook nog geen aanslag klaar. Heeft nog nooit zo lang geduurd.

crums 02 juni 2017Echt he, als jij de belastingdienst moet betalen dan zijn ze als de kippen bij maar andersom.....
Ronald 02 juni 2017Nu weer storing bij belastingdienst. Het rekening nr is niet bij ons bekend. Pff nou mensen nog langer wachten op onse centen. Heb dagtekening 3 juni. We blijven hopen
stellie 03 juni 2017Ik heb aangifte gedaan 8 april
Tot vandaag niets ontvangen geen brief geen email ik moet ook wat flink bedrag terugkrijgen kan het daar aan liggen
stellie 03 juni 2017Ronald bij mij staat ook rekening nummer niet bekend moet ik nou wijzigen of niet
Ronald 03 juni 2017Nee hoor niets doen. Het rek nr is nog steeds bekend bij de b d. ZO ik gehoord heb Ik ga ze nog wel even bellen a s dinsdag. De storing is nog steeds niet opgelost. Vandaar
Anke 05 juni 2017Iemand al betaald gekregen met dagtekening 3 juni?
crums 06 juni 2017@Anke,

misschien vandaag anders morgen, ik heb ook 03-06-17 als dagtekening
Ronald 06 juni 2017Ik ook dagtekening 3 juni. Maar nog geen centen. We blijven hopen als het goed is deze week wel als ze je rekening nr hebben. Zal nog even bellen vandaag. Vanwegen de storing rek nr
stellie 06 juni 2017Als je naar bd belt kunt ff doorgeven of er echt rekening nr doorgegeven moet worden..want bij mij zie ik nog steeds storing.
Ze hebben jaren zelfde rek. Nr van mij wnr ik moet betalen.. dit jaar krijg ik terug ineens rek. Nr niet bekend
celine 06 juni 2017Dagtekening 3 juni ing niets gekregen iemand wel
Anke 06 juni 2017Nee nog niks maar heb gebeld met de belasting en de betaling is aangeboden aan de bank dus denk morgen
rakish 06 juni 2017Dagtekening 3juni geld net binnen gekregen heb zelf ing
Ronald 06 juni 2017Heb gebeld net met b d. Rekening nummer is gewoon bekend. Ondanks de storing. Bij. Hun V w b. De mensen met dagtekening 3 juni. Tussen nu en een week volgt de uitbetaling.
Bastièn 06 juni 2017Op 12 maart belastingaangifte gedaan. Weet dus dat het uiterlijk 1 juli betaalt zal worden. Heb zelf ING, nog geen dagtekening ontvangen. Dus nu is het dus 50/50 of het de eerste helft van deze maand binnenkomt of einde maand.
Ronald 07 juni 2017Dagtekening 3 juni geld binnen
wendy k 07 juni 2017Ik heb vandaag twee berichten gekregen op.mijn belastingdienst
1 volksverzekeringbelasting
2 inkomstenbelasting allebei dagtekening 10 juni
Bij aanslag volksverzekering staat dat ik geen aanslag terug krijgt bij inkomstenbelasting wel.
Wat is de verschil tussen deze 2..
Ricardo 07 juni 2017Heb 8juni als dagtekening beteken dat ik het morgen gestort krijg? Hoor graag een reactie terug
gerard 07 juni 2017Normaal gesproken krijg je die dag van dagtekening anders paar dagen later max 1 week na dagtekening
kiskos 08 juni 2017Iemand met dagtekening 10juni wat ontvangen
harry 09 juni 2017Iemand al belastingterugga ve met dagtekening 9 juni gestord gekregen
harry 09 juni 2017Iemand??
re 09 juni 2017ook dagtekening 9 juni nog niets ontvangen zal volgende week maandag of dinsdag wel komen
kasting 09 juni 2017Ja meestal word die dag van dagtekening gestort dus ik denk.ook dat t maandag of dinsdag er is ik heb zelf dagtekening 10juni
sacak 12 juni 2017Ik heb dagtekening 10 juni net geld.ontvangen ing
re 12 juni 2017Had dagtekening 9 juni en vanmorgen het geld ontvangen.
harry 12 juni 2017Welke bank heb je RE
Groen 13 juni 2017Ik had dagtekening 9 juni heb zojuist het bedrag via mijn Abn rek. ontvangen.
Denise 14 juni 2017Mijn man en ik hebben 30 maart aangifte gedaan en nu nog niks gehoord... voorgaande jaren altijd al voor 9 juni ons geld gehad... waar kan dat aan liggen.. is wel digitaal verstuurd via onze accountant😕
Joke 14 juni 2017Bericht in mijn overheid met Dagtekening 16 juni..ontvangen .😁
Lies 15 juni 2017Wel bericht gehad, maar het tegoed wordt niet overgemaakt en de belastingtelefoon is niet te bereiken. De verbinding wordt verbroken. En dat van ons belastinggeld.😫
Joyce 19 juni 2017Eind febr.aangigifte gedaan.
Ik geef ze nog 10 dagen dus.Ongelooflijk als je je wegenbelasting 1 weekje te laat betaald krijg je een boete van 50 euro, en die willen ze ook binnen 2 weken hebben.Systeem werkt slecht ! Als je ze belt krijg je tegenwoordig een bandje dat ze niet kunnen inzien en niet kunnen vertellen wanneer je je geld krijgt.Geloof me maar dat kunnen ze wel degelijk.
Jannie 25 augustus 2017Ik had 29/06 aangifte gedaan . Is er al iemand die wat heeft gehoord van rond die data
Aida 28 augustus 2017Ik heb op 28-06 j.l. aangifte gedaan. Op 22/08 augustus heb ik een brief ontvangen met dagtekening 25/08. Nog geen geld ontvangen. Heeft iemand met de dagtekening 25/08 al het geld ontvangen?
Michael 27 november 2017Geachte,

Ik heb op 8 november 2017 aangifte gedaan mbt inkomstenbelasting 2016.
Daarbij heb ik ook een ontvangstbevestiging ontvangen.
Wanneer zou ik het geld kunnen verwachten?
Gr,
Sanjay 10 april 2018Iemand al bericht ontvangen? Heb 1 maart aangifte gedaan.. wacht met smart
Leja 11 april 2018Hallo sanjay, hier helaas ook nog geen bericht.. ook op 1 maart aangifte gedaan. Doe het elk jaar rond dezelfde tijd, vaak krijg ik dan begin mei bericht.

Zelf ben ik ook nieuwschiering als iemand al bericht heeft ontvangen.
Marie 16 april 2018Ik heb ook 1 maart aangifte gedaan maar ook nog niks ontvangen.. vorig jaar 25 april al bericht gehad en 3 mei gestort gehad .. ben benieuwd wanneer we nu iets gaan horen haha
Daan 17 april 2018Zoals elk jaar hier maar eens kijken of iemand iets terug heeft. Vorig jaar 1 maart aangifte gedaan, 17 april brief met dagtekening 2 mei en ook op 2 mei uitbetaald. Ben benieuwd wanneer het dit jaar komt
Kees 17 april 2018En we zijn er weer met z’n alle wanneee volgt het startschot
Cor 19 april 20181 maart aangifte gedaan. Zoals vorig jaar.
Vorig jaar 22 mei geld ontvangen. Nu nog niks gehoord.
ninke 10 april 20197 maart 2018 ingediend uitbetaald 10 april 2018

dit jaar 1 maart ingediend al bericht gehad wat het bedrag is dat word uitbetaald van 2018 extra geen datum wanneer het nu dit jaar word uitbetaald wachten af
Stefan 21 april 2019Ik vind het wel een slechte zaak dat je 3 maande moet wachten als de Belastingdienst geld moet hebbe wachte hun geen 3 maanden met hun geld terug hallen dit kan toch niet zo zijn dat wij 3 mande moete wachten op ons geld wat wij teveel betaalde hebnen rond uit belagelijke
Dennis 29 april 20191 Maart aangifte gedaan.
26-04 brief met definitieve aanslag per post onderweg.
Verwacht de brief en de melding op mijn overheid deze week.
Best rap.
Roel 30 april 20193 maart aangifte gedaan.

Ook voor mij 26-04 brief met definitieve aanslag per post onderweg :
Dennis 30 april 2019Nou het bericht ontvangen en de datum definitieve aanslag staat op datum 04-05 ,dus verwacht heel snel mijn teruggaaf.
Mooi werk.
Udo 02 mei 2019Ook het bericht ontvangen en de def. aanslag datum staat op 04-05-2019, dus volgende week op rekening.
Belastingdienst makkelijker kunnen ze het niet maken
Stephi 05 mei 2019Hier ook 1 maart aangifte gedaan en dagtekening 4 mei was wat verekend maar hou nog een mooi bedrag over ben benieuwd wanneer het op de rekening staat aangezien 4 mei op een zaterdag valt.
Gre 05 mei 2019Ook 4 mei gedateerd de brief ook brief binnen 3 mei dus ben benieuwd op me rekening sta
merly 05 mei 2019ben hier om te getuigen naar wat deze grote spreukgieter voor mij heeft gedaan. Ik geloof nooit in spellen met betovering, totdat ik in de verleiding kwam om het te proberen. Ik en mijn man hebben veel problemen gehad om samen te leven, hij zal me niet altijd gelukkig maken omdat hij verliefd is geworden op een andere dame buiten ons huwelijk. Ik heb mijn best gedaan om ervoor te zorgen dat mijn man deze vrouw verlaat, maar hoe meer ik tegen hem praat. hoe meer hij me verdrietig maakt, dus mijn huwelijk viel in een scheiding omdat hij me geen aandacht schenkt. Dus met al deze pijn en angst besloot ik contact op te nemen met deze spreukgieter om te zien of dingen weer tussen mij en mijn man kunnen trainen. deze betovering DR PEACE vertelde me dat mijn man echt in een grote puinhoop zit, dat hij een charmante magie is geweest, dus hij vertelde me dat hij alles weer zoals gewoonlijk zou doen. hij ging verder en gooide de betovering voor mij, na 3 dagen wierp hij de betovering op mijn man hij veranderde volledig hij kwam mijn excuses aanbieden aan en zei hoe hij me behandelde dat hij niet wist wat hij aan het doen was, ik en mijn man zijn weer bij elkaar Ik wil Dr. PEACE echt bedanken dat hij mijn man terug heeft gekregen, ik wil dat iedereen contact met hem opneemt voor degenen die problemen hebben in verband met het huwelijk en relatieproblemen, hij zal het voor je oplossen. Het e-mailadres is hier: doctorpeacetemple@gmail.com
WhatsApp: +2348059073851
Viber: +2348059073851
Mitchell 06 mei 2019Ik ook dagtekening 4 mei maar nu nog niks binnen.
Roy 06 mei 2019Jup woensdag brieg gehad met dagtekening 4 mei. En zaterdag de verrekening met dagtekening 3 mei. Haha . Maar wat er gestort moet worden idd nog niet binnen.
Nathali 06 mei 2019Is mijn dank en eer om een man met de waarheid groots te bedanken en te doen zoals hij belooft, iedereen op deze site zou zich bij mij moeten voegen en Dr.OWOLO moeten danken voor de glorie en het geluk dat hij mij gaf, ik verdelg met mijn man 7 maanden geleden en ik was down en weet niet wat ik moet doen totdat ik een bericht zag over deze spell caster Dr.OWOLO die ik mijn situatie uitleg, en toen zei hij tegen me: huil niet mijn dochter voor wat je zoekt is goed hier in mijn tempel gaf hij me hoop als ik geen hoop tot mijn grootst mogelijke opmerkzaamheid had, hij deed de betovering voor mij en mijn man was terug 3 dagen na de betovering alsjeblieft als je hulp nodig hebt mijn advies voor jou is allemaal naar Dr. OWOLO omdat hij de beste van allemaal is, Contact via WhatsApp +17196006730
Nienke 07 mei 2019Ik heb teruggaaf van 2014 gedaan en die heb ik al eens gedaan maar toen niks hoeven betalen of gekregen dit jaar kreeg ik een melding dat ik hem nog eens kon doen en nu krijg ik een bedrag terug maaar er staat bij u heeft een aanslag gekregen in het groen krijg ik dat bedrag terug of hoe zit dat mvg
Patrick 07 mei 2019Dagtekening 4 mei 2019
Nog niks binnen...iemand anders?
Steve 07 mei 2019Dagtekening 4 mei geld vanochtend binnen Rabo
Helga 10 mei 20195 maart ingevuld, 30 april brief en op 7 mei op rekening !! Keurig.
Alleen heb ik een aangifteformulier ingevuld voor mij en mijn partner en deze heeft nog niets gehoord. Dat vind ik dan wel weer vreemd.
Margre 13 mei 2019Hallo iemand nog meer dagtekening 9 mei iemand al het geld gestord gekregen ? Vaak binnen 3 dagen na dag tekening ongeveer toch dus verwacht het eigenlijk vandaag wel maar ja je weet nooit met de belastingdienst
Heddy 20 mei 2019Mijn man en mijn zoon hebben het allebei al binnen.
Ik zelf nog niet...wonen allemaal op hetzelfde adres,en hebben gelijktijdig ingediend.
Rob 25 juni 2019Ze zeggen het al, ze streven naar 1 juli 2019 bericht als het op 1 april ingevuld was of eerder en in ieder geval 3 maanden nadat het ingevuld is. Had je het ingevuld net voor 1 mei dan krijg je waarschijnlijk wel bericht rond 1 augustus en later dan 1 mei, dan kan het ook wat langer duren.
Rob 25 juni 2019En er staat :
op uw aanslag of beschikking staat het bedrag dat u terugkrijgt en een datum.
Binnen 1 week na die datum staat het geld op uw rekening.

Geen rekening bekend: men vraagt om het nummer en dan nog 3 weken nadat ze dat ontvangen hebben.
David 18 september 2019Hallo.. is het normaal dat ik nog steeds op mijn belastingen aan het wachten ben? Alles is op tijd binnen gedaan maar heb nog steeds niets op mijn rekening hegad van belastingen.. dank u
lian 01 mei 2020ik ben te laat met aanvragen met belastingteruggave kan dat nog na 1 mei ?
Quinten 19 mei 2020Ik heb mijn belastingaangifte voor 1 mei ingediend en al te horen gekregen dat ik belasting teveel heb betaald, dit is echter al meer dan 5 werkdagen terug zonder verandering.
Hans 28 mei 2020Ik heb op 26-3 mijn aangifte ingediend. Ik mag nu toch wel eindelijk mijn teveel betaalde belastinggeld terugzien? Of hebben al die financiële corona-ondersteuningen aan al die bedrijven/instellingen hier invloed op?
Ze geven daar bakken met geld uit, wat ze helemaal niet hebben!
Michael 30 mei 2020Aangifte van mij en mijn vrouw tegelijk ingediend op tijd. Vrouw heeft haar belastingteruggave al binnen. Ik heb nog steeds geen brief ontvangen. Elk jaar is het weer een loterij wanneer je je centen krijgt. Maar als de belastingdienst centen van jou krijg zijn ze er als de kippen bij om je brief te sturen
mario 08 juni 2020ik heb het in ingediend op 20-03-2020 en nog geen geld dat ik tegoed heb van hun maar als hun geld moeten hebben zijn ze als de kippen er bij niet normaal
hassan 20 juni 2020ik heb het in ingediend op 23-04-2020 Tot op heden nog niets gehoord, niet via een brief en ook niet via mijn overheid. duur te lang
Julie 25 juni 2020Hi,
bij mij is er wat fout gegaan waardoor ik niet mn hele aangifte in maart had afgemaakt. waardoor ik heb pas compleet opgestuurd heb in juni. Wanneer krijg ik dan mijn toeslag terug? is dat nog wel in hetzelfde jaar of pas het jaar erop?
ISMAEL GAIZI 12 maart 2021ik hen 14000 opgegeven op mijn jaarlijk inkomen maar ik heb dit bedrag niet verdiend in 2020 heb ik recht op een terug gaven
zo ja hoe kan ik dit regelen
Koi 14 mei 2021Ik had dagtekening 11 mei,maar kreeg een dag later op 12 mei een brief dat er een klein bedrag was verrekend. Ik krijg wel nog wat terug. Weet iemand hoe lang het kan duren voordat ik het resterende bedrag terug krijg?
Geert jansen 02 juni 2021Ik heb samen met mijn vrouw belasting 2020 eind april in gevuld mijn vrouw heeft vorige week ontvangen maar ik heb nog niets gehoord
Jef 02 juli 2021We hebben voor 01 april 2021 aangifte ingediend,
Krijgen we vandaag bericht 30 juni 2021 dat de aangifte door technische oorzaken niet tijdig in het geautomatiseerde proces verwerkt kan worden. Men verwacht voor 01 maart 2022 een bericht te sturen.

Lekker dan weer niet op vakantie , het is toch niet te geloven.
Sammy 14 maart 2022Weet iemand iets omtrent de WAO, m.b.o. de wet Voorzieningen, dát er bij de WAO-ers altijd rekening gehouden dient te worden met de wettelijke reglementen van 2005?

Alvast bedankt
Amanda 20 april 2022Heeft iemand ze geld al? Ik heb hem 1 maart ingevuld en nog niks gehoord 😅
Joost 20 april 2022Ik heb de teruggave brief ontvangen alleen online, de brief nog niet ontvangen, maar het geld nog niet binnen.
Amanda 20 april 2022Joost,
Mag ik vragen waar je die ontvangen hebt? Ik heb 1 maart me aangifte ingevuld maar nog geen brief gehad en ook geen geld.
Fokje 25 april 2022Ik heb dagtekening 26 april 2022 wanneer kan ik het geld ontvangen weet iemand dat
Daisy 26 april 2022Fokje
Ik heb de mail en de brief ook al binnen.
Dagtekening is 26 april maar op die zelfde brief staat ook vermeld dat het binnen een week van 26 april op je rekening staat. Heb ook al de brief ontvangen dat er niks verrekend wordt. Ik hoop dat deze week het geld er nog op staat en anders zal dit begin volgende week zijn.
Gerard 26 april 2022Hier ook dagtekening 26 april vandaag niks ontvangen. Ja ik weet kan week duren maar meestal op dag van dagtekening wel binnen normaal gesproken.
Deya 26 april 2022Hier ook dagtekening 26 april maar nog geen geld binnen.. Normaal gesproken wel altijd op de datum dagtekening. Meer mensen met ABN die nog niets ontvangen hebben?
Gerard 27 april 2022Deya ik denk niet dat het iets te maken heeft met abn ik heb ook abn . Maar denk dat ze het bij de belastingdienst nu anders doen want eerder stond er ook nooit op de brief binnen een week na dagtekening op de rekening. Denk dat we rustig moeten afwachten .
Deya 27 april 2022Gerard

Zou goed kunnen hoor! Het viel me alleen op dat veel mensen met dagtekening 26-04 gisteren al het geld ontvangen hebben en ik dus nog niet.. Nu maar hopen op morgen dan!
Gerard 27 april 2022Deya
Snap ik wij hebben het ook nog niet en dan voel je je r toch niet prettig bij hé. Zoiets van krijg ik het dan wel etc. Nu maar hopen dat het inderdaad morgen er op staat.
Deya 28 april 2022Gerard
Nee precies! Jij inmiddels al iets ontvangen? Hier nog steeds niks..
Sien 05 mei 2022heb samen met mijn partner aangifte gedaan. Die dag heb ik ook de aangifte van de kinderen gedaan. Wij hebben alle 3 al bericht, maar mijn partner nog niet. Ik had als eerste bericht ik kreeg niets terug, mijn zoon en dochter krijgen een klein bedrag terug hebben vandaag bericht. Mijn partner krijgt wat meer terug, zou het daar aan liggen. Wordt hier nerveus van. Waarom doen ze niet alles tegelijk?
Rasta 05 mei 2022Ik heb vanaf 1 maart 2022 me aanslag gedaan van 2021 maar nog niks gehoord, waarom duurt het behoorlijk lang. Vakantie is zelfs al bijna voor bij. Heb jij een openstaande rekening bij belasting en je niks laat weten na 2 a 3 maanden krijg je meteen problemen. En bij hun laten ze je gewoon wachten abnormale mensen joh...
Felicia 18 mei 2022Dagtekening 18 mei.. ING. Zou het vandaag ??

#spannend
Reza 26 mei 20221 maart aangifte gedaan, krijg €2.420 terug nog niks gehoord van ze??
Fleur 31 mei 20223 maart aangifte gedaan krijg 1951 euro terug, nog geen bericht. Duurt lang
Ed 03 juni 20223 maart aangifte gedaan, krijg 1100 terug.
erg laat dit jaar, meestal had ik hewt begin mei al..
Renate 03 juni 2022@Ed hier van hetzelfde 3 maart aangifte gedaan , moet geld terug krijgen. Normaal ook begin mei al het geld op de rekening. Enige wat belastingdienst zegt je krijgt voor 1 juli bericht.....
Vincent 11 juni 20221 maart aangifte gedaan. Nog niets ontvangen. Meer dan 3 maanden nodig om wat geld te verplaatsen? Laten we een opstand organiseren.
Ron 13 juni 20221 maart aangifte gedaan. inkomen geregistreerd op 17 maart 2022 mijn gegevens belastingdienst tot op heden niets. Ik verwacht, gezien er nog 2 weken te gaan is... een brief met U krijgt geen voorlopige of definitieve aanslag voor 1 juli. Lekker weer...
Anita 22 juni 2022Mijn dochter, student en vorig jaar gewerkt bij GGD, heeft op 19 maart aangifte gedaan. Kreeg de melding dat de aangifte was ontvangen en ze zou voor 1 juli bericht krijgen. Nu kreeg ze vandaag bericht dat er nog een actie openstond en ze haar aangifte moest indienen??? Dat heeft ze nog een keer gedaan en krijgt ze weer een melding dat ze binnen 3 maanden bericht krijgt.
Hoe kan dit nou?
Peter 23 juni 2022Ik heb 1 maart aangifte gedaan moet geld terug krijgen en nog steeds geen bericht alleen dat voor 1 juli een bericht krijgt duurt wel lang
Michaela 19 juli 2022Ik heb voor 1 mei aangifte 2021 gedaan, wanneer kan ik de teruggave verwachten?
twannie broeren 20 december 2022Wanneer kan ik mijn terug gave van 2021 verwachten
twannie broeren 20 december 2022Dit is ingediend door onze boekhouder voor een 2 maanden terug
Graag antwoord van U
David 22 december 2022Mooi op tijd aangifte gedaan, maar nog niks ontvangen of gehoord.

Vorig een huis gekocht en kan het geld wel gebruiken
Laurens 10 mei 2023Ik heb de definitieve aanslag al meer dan een week binnen maar nog geen geld gezien. Bij mijn vrouw die de definitieve aanslag later binnen kreeg is het geld al wel gestort.
Lia 12 mei 2023Ik heb de definitieve aanslag al meer dan een week binnen maar nog geen geld gezien.
Herman 23 mei 2023Wacht nu langer dan 7 dagen op terugbetaling . Datum beschikking 13 mei. Nu 23 mei.
Reageer hierop
Naam
Emailadres (wordt niet gepubliceerd)
Uw bericht  
Code
Akkoordverklaring
Verzenden
Blog Spaarrente.nl
Top 5 SparenAanbiederRente% Bigbank3,50%Yapi Kredi Bank1,80%Nationale Nederlanden1,00%ASN Bank0,90%SNS Bank0,80% Alle spaarbanken vergelijken