Spaarrente.nl > Blog > Spaartips

Spaartips

Voor spaarders is het interessant om van al het nieuws omtrent sparen op de hoogte te blijven.Op het blog van Spaarrente.nl lees je alle spaartips en spaarnieuws. Naast spaar tips en nieuws lees je hier ook artikelen over sparen en is het mogelijk spaarrentes te vergelijken via de modules op Spaarrente.nl.

Vakantiegeld sparen en alternatieven

Vrijdag 5 mei 2023 | Door Redactie Spaarrente.nl | (0 reacties)

Eind mei ontvangen de meeste Nederlanders weer vakantiegeld bij hun loon of uitkering. Veel consumenten kiezen ervoor om het vakantiegeld te sparen. Zeker nu op door de inflatie alles maar duurder woordt. Welke mogelijkheden heb je als je met je vakantiegeld gaat sparen en welke alternatieven zijn er?

Lees meer over vakantiegeld sparen

Veilig alternatief voor sparen

Vrijdag 28 november 2014 | Door Redactie Spaarrente.nl | (0 reacties)

Nu de spaarrentes op een historisch laag niveau staan, kijken veel spaarders om zich heen naar alternatieven. Wie wil er immers niet een hoger rendement over zijn vermogen? Maar wat is nu een veilig alternatief voor de vrij opneembare spaarrekening?

Lees meer over alternatieven voor sparen

Sparen of uitgeven, wat is slimmer?

Dinsdag 26 mei 2015 | Door Redactie Spaarrente.nl | (0 reacties)

Nu de spaarrentes historisch laag zijn, vragen steeds meer consumenten zich af: kan ik mijn geld niet beter uitgeven in plaats van sparen?

Lees meer over je spaargeld sparen of uitgeven

Geld niet vastzetten op een deposito!

Vrijdag 29 april 2011 | Door Redactie Spaarrente.nl | (0 reacties)

Spaardeposito’s zijn populair. Nederlandse spaarders zetten hun spaargeld weer vaker voor langere tijd vast, bericht De Nederlandsche Bank (DNB). Toch is het nu nog niet het beste moment om je spaargeld voor langere tijd vast te zetten, stelt Amanda Bulthuis van Spaarrente.nl. De spaarrentes zullen volgens haar de komende maanden nog verder stijgen, waardoor de kans groot is dat spaarders hun geld over een paar maanden tegen nog hogere rentes kunnen vastzetten.

Lees meer over de populariteit van deposito's


Blog Spaarrente.nl
Top 5 SparenAanbiederRente% Bigbank3,50%Yapi Kredi Bank1,80%Nationale Nederlanden1,00%ASN Bank0,90%SNS Bank0,80% Alle spaarbanken vergelijken