Spaarrente.nl > Blog > Overzicht Nederlandse banken

Overzicht Nederlandse banken

Op het blog van Spaarrente.nl lees je alles over spaarbanken in Nederland. Het blog geeft een overzicht van Nederlandse banken. Maar ook vind je hier nieuws over rentewijzigingen en informatie over de ontwikkelingen op de spaarmarkt.Ben je op zoek naar een spaarrekening of deposito? Dan kun je een vergelijking maken via Spaarrente.nl.

Dit jaar minder spaaracties voor vakantiegeld

Donderdag 19 mei 2016 | Door Redactie Spaarrente.nl | (6 reacties)

Elk jaar ontvangen miljoenen Nederlanders in de maand mei het vakantiegeld. Voor banken is het vakantiegeld een uitgelezen mogelijkheid voor het opzetten van een spaaractie. Althans, dat was het altijd. Waar vorig jaar nog vijf banken een spaaractie hadden rondom het vakantiegeld, zijn het er dit jaar nog slechts drie. Alleen ABN Amro, de ING Bank en MoneYou strijden met een speciale actie om het vakantiegeld van de consument, blijkt uit onderzoek van vergelijkingssite Spaarrente.nl.

Lees meer over de vakantiegeldacties 2016

‘Meer vakantiegeldacties in 2014 dan voorgaande jaren’

Maandag 12 mei 2014 | Door Redactie Spaarrente.nl | (3 reacties)

Voor het eerst in drie jaar hebben weer meer banken een vakantiegeldacties. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van de vergelijkingssite Spaarrente.nl. “We zijn nog niet op het niveau van jaren geleden waarbij banken zelfs een iPad verlootten, maar we zien wel dat dit jaar meer banken aandacht besteden aan het vakantiegeld dan in 2012 en 2013”, zegt Amanda Bulthuis van Spaarrente.nl.

Lees meer over acties voor vakantiegeld sparen

Spaarder levert tot 2,5 procent in bij grootbanken

Dinsdag 15 januari 2013 | Door Redactie Spaarrente.nl | (0 reacties)

Wie spaart bij ING, ABN AMRO of Rabobank levert door de hoge inflatie en lage spaarrente op dit moment flink in op zijn spaargeld, blijkt uit een inventarisatie van Spaarrente.nl. De inflatie is in de afgelopen maand december gestegen naar 2,9 procent, terwijl de spaarrentes bleven kelderden. ING, ABN AMRO en Rabobank bieden spaarrentes die 1,3 procent lager liggen dan de inflatie. “Tel daar de vermogensrendementsheffing van 1,2 procent bij op en de spaarder levert 2,5 procent in op de waarde van zijn spaargeld door te sparen bij de grootbanken”, licht Amanda Bulthuis van Spaarrente.nl toe.

Lees meer over sparen bij grootbanken


Blog Spaarrente.nl
Top 5 SparenAanbiederRente% Bigbank1,50%J&T Banka (via Raisin)1,40%Yapi Kredi Bank1,35%Nationale Nederlanden1,00%ASN Bank0,90% Alle spaarbanken vergelijken