Spaarrente.nl > Blog > kosten huishouden

kosten huishouden

De kosten van een huishouding beslaan elke maand een flink deel van het inkomen. Wat kost een huishouding en aan welke kosten moet je denken? Op deze pagina van het Spaarrente.nl blog vind je informatie over de kosten van een huishouden en je vind tips om de kosten van de huishouding in de hand te houden.

Maandelijkse kosten boodschappen

Dinsdag 28 maart 2023 | Door Redactie Spaarrente.nl | (64 reacties)

De maandelijkse kosten voor boodschappen nemen elke maand een flinke hap uit je inkomen. En dan worden boodschappen ook nog eens steeds duurder. Hoeveel een gezin gemiddeld per maand uitgeeft aan boodschappen verschilt natuurlijk per situatie. Dit varieert meestal van 250 tot ruim 500 euro.

Lees meer over de kosten van boodschappen

Gemiddelde energiekosten van een gezin

Woensdag 7 december 2022 | Door Redactie Spaarrente.nl | (6 reacties)

Onvermijdelijk betaal je maandelijks een flink bedrag aan de energierekening en dat is het afgelopen jaar ook nog eens flink meer geworden. Als je pech hebt, ploft er bovendien aan het einde van het jaar een jaarrekening op de mat waarin staat dat je nog eens extra bij moet betalen. Of je hebt geluk en je krijgt juist een mooi bedrag terug. Hoeveel betaalt een gemiddeld huishouden aan energiekosten?

Lees meer over de gemiddelde energiekosten van een gezin


Blog Spaarrente.nl
Top 5 SparenAanbiederRente% Bigbank3,50%Yapi Kredi Bank1,80%Nationale Nederlanden1,00%ASN Bank0,90%SNS Bank0,80% Alle spaarbanken vergelijken