Spaarrente.nl > Blog > Beste online spaarrekening

Beste online spaarrekening

Online spaarrekeningen zijn rekeningen die je volledig online kunt beheren. Omdat banken minder werk hebben aan een online spaarrekening wordt vaak een hogere rente gehanteerd. Voor meer nieuws kijk je op het Spaarrente.nl blog of maak je een vergelijking naar de beste online spaarrekening via Spaarrente.nl.

Gouden spaarrente 2017 naar Knab

Woensdag 6 december 2017 | Door Redactie Spaarrente.nl | (2 reacties)

Vergelijkingssite Spaarrente.nl reikt vandaag de Gouden Spaarrente 2017 uit aan Knab voor de Flexibel Sparen rekening. Spaarrente.nl geeft deze prijs elk jaar aan de bank die de spaarrekening met het beste rendement en een stabiel rentebeleid aanbiedt.

Lees meer over de Gouden Spaarrente 2017

Gouden spaarrente 2016 naar Nationale Nederlanden

Woensdag 7 december 2016 | Door Redactie Spaarrente.nl | (6 reacties)

Vergelijkingssite Spaarrente.nl reikt vandaag de Gouden Spaarrente 2016 uit aan Nationale Nederlanden voor haar internetspaarrekening. Spaarrente.nl overhandigt de prijs voor het vijfde jaar op rij aan de vrij opneembare spaarrekening met het beste rendement en een stabiel rentebeleid.

Lees meer over de Gouden Spaarrente 2016

Gouden Spaarrente 2015 naar Argenta

Maandag 7 december 2015 | Door Redactie Spaarrente.nl | (2 reacties)

Vergelijkingssite Spaarrente.nl reikt vandaag de Gouden Spaarrente 2015 uit aan Argenta voor haar Internet Spaarrekening. Spaarrente.nl reikt deze prijs elk jaar uit aan de spaarrekening met het beste rendement en een stabiel rentebeleid.

Lees meer over de Gouden Spaarrente 2015

Gouden spaarrente 2014 gaat naar Knab

Dinsdag 9 december 2014 | Door Redactie Spaarrente.nl | (11 reacties)

De vergelijkingssite Spaarrente.nl reikt vandaag de Gouden spaarrente 2014 uit aan Knab voor haar spaarrekening, Flexibel Sparen. Spaarrente.nl reikt deze prijs elk jaar uit aan de spaarrekening met het beste rendement en een stabiel rentebeleid. Dit jaar gaat de prijs naar Knab, omdat deze bank met haar Flexibel Sparen rekening het hele jaar in de top 3 heeft gestaan en zelfs 10 maanden op een (soms gedeelde) eerste plaats. Op dit moment biedt Knab, samen met Argenta, ook weer de hoogste rente op een vrij opneembare spaarrekening met 1,65 procent.

Lees meer over de gouden spaarrente 2014

Gouden Spaarrente 2013: Nationale Nederlanden

Donderdag 19 december 2013 | Door Redactie Spaarrente.nl | (6 reacties)

De Internetsparen-rekening van Nationale Nederlanden wint in 2013 de Gouden Spaarrente. Jaarlijks reikt Spaarrente.nl deze prijs uit aan de beste spaarrekening van het jaar. Spaarrente.nl beoordeelt alle spaarrekeningen in Nederland aangaande de rente, stabiliteit van de rente en klantbeoordeling. Nationale Nederlanden heeft, sinds haar introductie in juli dit jaar, 5 maanden op rij de hoogste rente in Nederland geboden op de vrij opneembare spaarrekening. Daarnaast wijzigde Nationale Nederlanden haar rente slechts één keer. Bovendien scoort de bank een ruime voldoende wat betreft klantbeoordeling.

Lees meer over de Gouden Spaarrente 2013

Argenta wint Gouden Spaarrente 2012

Vrijdag 21 december 2012 | Door Redactie Spaarrente.nl | (0 reacties)

De internetspaarrekening van Argenta heeft de Gouden Spaarrente 2012 gewonnen. Deze prijs reikt Spaarrente.nl uit voor de beste spaarrekening van het jaar. In het onderzoek is gekeken naar de geboden rente gedurende het gehele jaar en naar de beoordelingen van klanten over hun bank en spaarrekening. Argenta bood in 2012 een rente die gemiddeld 0,46 procent boven het marktgemiddelde lag en kreeg van haar klanten een 9,2 als rapportcijfer. De tweede en derde prijs gaan naar Moneyou en WestlandUtrecht Bank.

Lees meer over de Gouden Spaarrente 2012


Blog Spaarrente.nl
Top 5 SparenAanbiederRente% Bigbank1,50%Yapi Kredi Bank1,35%Nationale Nederlanden1,00%ASN Bank0,90%SNS Bank0,80% Alle spaarbanken vergelijken