Spaarrente.nl > Blog > Kosten kind

Kosten kind

De kosten van een kind zijn niet standaard bepaald. Met onderstaande artikelen geven wij inzicht in de kosten van kinderen en de verschillende soorten kosten van kinderen waar je als ouder mee te maken krijgt.

Kosten van studie kind

Dinsdag 5 januari 2021 | Door Redactie Spaarrente.nl | (2 reacties)

Als je kind gaat studeren, draag je daar als ouder misschien een deel aan bij. Wellicht spaar je zelfs al langere tijd voor de studiekosten van je kind. Toch weten ouders vaak niet precies wat voor kosten zij kunnen verwachten. Hoeveel kosten studerende kinderen eigenlijk, en hoeveel verwacht de overheid dat je daar als ouder aan meebetaalt?

Lees meer over de studiekosten van je kind

Kosten baby – Wat kost een baby?

Dinsdag 7 januari 2020 | Door Redactie Spaarrente.nl | (0 reacties)

Hoe leuk het krijgen van een kindje ook kan zijn, een baby brengt veel kosten met zich mee. Al voordat de baby er is, koop je nieuwe kleertjes en speelgoed, een kinderwagen, een box en je richt de babykamer in. En na de geboorte stijgen meteen de kosten van je boodschappen. Daarom is het goed om vooraf goed te bekijken wat de gemiddelde kosten voor een baby zijn.

Lees meer over de kosten voor een baby


Blog Spaarrente.nl
Top 5 SparenAanbiederRente% Bigbank1,50%Yapi Kredi Bank1,35%Nationale Nederlanden1,00%ASN Bank0,90%SNS Bank0,80% Alle spaarbanken vergelijken